Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-08-12, 06:15   #43 (permalink)
moneymentor
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
The_beginner1001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ennyire nyár van, vagy butaságot hordtam össze? Esetleg nem tűnt kérdésnek az írásom? Arra lettem volna kíváncsi, hogy jó az irány, vagy teljesen rossz... /közeli-távoli tervek.../
Nem tűnt kérdésnek. No meg nem is tudható, hogy milyen stratégiával tudsz majd 4 éven át mindig ugyanannyi pénzt keresni. Így csak játék a számokkal.

Ezt a tesztet az Acfx topic miatt kezdtem el: Acfx
Aztán most itt tartok vele. Lásd a képen.

Semmi extrém nagy kockázat, vagy extrém tőkeáttét.
Nem kereskedtem rajta minden nap, kb. 3 hét telt el számlanyitás óta. Az eredmény így is 80% feletti találati aránnyal 80% körüli egy 500 usd-s számlára vetítve.
(Bár nem ez volt a cél, de ha az elején nem bénázok óvatosságból kisebb pozíciókkal, fokozatosan növelem a méretet, sőt nem hibázok egy-két tradenél, akkor már szép exponenciális görbével régen a számladuplázásnál tartanék 500 usd-s számlán. )

Szóval lehet az általad meghatározott számlaméret-nagyságban is gondolkodni, ezen akár a profitcélod is reális lehet heti, havi szinten, ha konzisztensen meg tudod csinálni.

De ez itt tényleg off. (Biztos kapok is érte megint egy feketepontot,)
Csatolt kicsinyítések
befektetesi-alapok-ujra-acfx-mm-teszt2.jpg  
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel