Sikerült elkapnom az EUR/CHF torkát. H1-en nyitottam az első pozíciómat megkésett P4 el, tehát itt az megy a naplóba, hogy intuitív kereskedés. Azt hittem először, hogy majd célárnál kiugrok a pozícióból egy M15 Parabolic-kal, a nagy intenzív esés végett. De szerencsére jó helyre rakta a pöttyeit, igy inkább vártam kicsit és ráépítettem. Ma meg felkelek és látom, még mindíg az én irányomba mozog, így megint rávásároltam. Immár 3 pozíval ülök benne, de valahogy szúknek érzem a stoppjaimat.
Erre kérek véleményt a tapasztalt rókáktól trader tarsaimtól vagy (Péter nagymestertől). Mennyire megfelelő a stopp elhelyezésem, cél a 5-6 piramis, ezért hajlandó vagyok visszaengedni a nem realizált profitból is. Ami biztos eddig az az hogy a kezdeti kockázat 3,5 szerese zsebben van, stoppjaim végett. - 2 kép.
Időközben lejebb vittem a stoppjaimat, 3 - kép, és ezeket is szűknek érzem. De itt már az biztos hogy a kezdeti kockázat 4,75 szerese zsebben van.
Végre egy jó piramis lehetősége, az elmúlt 2 hét megtépázott rendesen engem is. Ez most jó kis kárpótlás lehet. De a hozzáállásom ne hogy azt higgyjétek hogy az, hogy mindenképp vissza kell keresnem a veszteségeimet, amit ad a piac elfogadom.

)
Ha valakit érdekel esetleg itt megtalálja a kereskedéseimet, bőven van hibás, és olyan is ahol nem tartottam szigorúan magam a stratégiához.
http://www.easyspy.xtreemhost.com/DetailedStatement.htm
Üdvözlettel
Krisztián