Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-09-03, 15:52   #1299 (permalink)
Tontrotiti
Új tag

Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0
Tontrotiti a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
petyac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, vagyis tanácsra. Azért írom ebbe a topicba,mert leginkább itt van foglalkozva a tőzsde pszichológiai részével. Arra lennék kíváncsi, hogy van e a fórum látogatók közt olyan aki nap,mint nap szembesül olyan problémával, hogy a környezete, családja, barátjai, munkatársai, vagy bárki aki tud arról, hogy tőzsdével foglalkozik, vagyis tanulja,és még csak a "pénzt viszi", hogy nem támogatják, elítélik amiért ezt csinálja és nem fogadják el,hogy igen is ki akar törni abból a pénzügyi reménytelenségből, ami a mindennapi életben megnehezíti a megélhetést. Mert sajnos én ebben a mély vízben evickélek. A közvetlen környezetem a két kezű és 0 kockázatú pénzszerzésben hisz. Nos ez eléggé megnehezíti a mindennapi tanulási folyamatom,és rányomja bélyegét a koncentrálásra is.
Ha van ilyen hogy sikerült megoldani ezt a problémát, mert abban biztos vagyok, hogy nem adom fel, mert 'hál Isten ezek a megnyilvánulások erősítik bennem a hitet, hogy ne adjam fel,de a lelkem mélyén fájnak ezek.

petyac

Nekem is volt ellenállás és aggódás pl. amikor elkezdtem az onlinepókerrel foglalkozni, aztán amikor egyik este kerestem 200 000 Ft-ot akkor belátták, hogy van benne valami. A feleségem most külön mondta, hogy tőzsdézzek is, mert a kollégája már milliókat keresett vele úgyhogy nekem már ki van taposva az út
Tontrotiti nem elérhető   Válaszol idézettel