forex láz?
örülj neki itt sem a semmiből lesz a pénz.. itt is mások pénzét nyered el.
minél többen játszák annál több pénz mozog valakinek veszteni is kell ahhoz hogy te nyerj.
én személy szerint 3 éve foglalkozom devizapiaccal..
kisebb sikerekkel megyeget. van egy bankár ismerősöm ő tényleg ért hozzá szép pénzeket keres igaz nem a pluss500 nál... hanem egy svájci banknál. de hát oda kell is 5000 dolcsis alaptőke.
Mi meg maradjunk csak a plussz500 nál. én személy szerint még az etorot ajánlom.. ők nagyon devizáznak csak arany olaj meg ezüst van árucikk. de a tőkeáttétek akár 400 ra emelhetők ami daytradereknek nagyon hasznos tud lenni. minden héten van egy kis bajnokság az első 100 trader kap némi bónuszt. régebben 50 dolcsi volt ujabban 250. ha bejutsz az első 100 ba hét végére megkapod a jogosultságot. min 50 dolcsi tőke kell az induláshoz. ha felteszed a számládra és van bónuszjogod a top 100 miatt akkor 2 napon belül a számládon a megnyert 250 dolcsi is.
+ látsz egy statisztikát.. ill többet. ki tudod választani és a top 10 kereskedési cikket/devizapárt megmutatják és azt hogy milyen arányban adják veszik. ez kezdőknek nagyon jó mert átláthatod hogy a rutinosabbak mikor mivel kereskednek.
bár ami számomra nagy hátrány azon a felületen.. hogy kevés infót közölnek és magadnak kel utánaszámolni meg utánajárni mindennek... ellenben a plus500 al. szerintem itt elég infót közölnek ahhoz hogy az ember átlásson minden lényegest.
visszaolvastam és látok marhaságokat. A FOREX NEM SZERENCSEJÁTÉK!!!!
NEM FOGADÁS VAGY BÁRMI HASONLÓ!!!
http://devizatozsde.blog.hu/2007/08/...16e9827ed13898
ajánlom figyelmetekbe sok okosságot mond. ehhez érdemes tartani magad!!
nincs olyan h mindig nyersz!! de ha jól korrigálod mellé a veszteséget akkor profitálhatsz.
remélem érthető voltam sok sikert mindenkinek