Idézet:
Tibit eredeti hozzászólása
Hogyne lenne!Szerintem sok százalékunk ilyen körülmények közt csinálja!Szerencsémre a párom támogat ebben,de más nem hisz benne.
Nem kell velük foglalkozni.Úgy szokott ez lenni hogy amikor veszítesz akkor mondják hogy milyen hülyeség,amikor meg nyersz akkor meg hallgatnak.Én is kezdetben sokaknak mondtam hogy így-úgy a tőzsde,milyen jó lehetőség,de rájöttem "átlagembernek" semmit sem szabad mondani!Majd látják az eredményt  Az otthoniak meg elviselik,ne szóljanak bele.Magadban kell hinni meg a rendszeredben,a többi felesleges "dolog"
Van erre egy jó mondás:MLM üzletből hallottam:
Először kinevetnek,majd támadnak,végül győztél!
Egy másik kedvenc mondás(bocs a sok mondásért)ez a főkedvenc!
MELYIK A JOBB?5 ÉVIG VÉRT HUGYOZNI,VAGY 40 ÉVIG SEGGET NYALNI!
Szerintem mindent leírtam... 
|
Igen ezzel én is így vagyok inkább választom az 5 év szenvedést,aztán nyalják az én hátsóm, akik most nevetnek rajtam.
Kösz a lelkesítést, kicsit megkönnyebbültem,hogy nem vagyok egyedül a próblémával, még legalább egy kortársam van

Igaz te előnyben vagy ahogy Tontrotiti is, mert titeket támogat az asszonyotok, és csak ez számít, és nekem ennek a hiánya fáj a legjobban. A többi csak ráadás. De megbirkozom vele, amúgy is az első mélypont megvan legalább,és mindegyik átvészelésével erősebb leszek. És csak ez számít.
Ha már idézet, nekem ez a kettő tetszik a legjobban:
„Soha ne add fel! Ha van egy álmod, ne mondj le róla! Ha akarsz valamit, tegyél érte!” - Boldogság Nyomában
„Tartsuk távol magunkat az olyan emberektől, akik megpróbálják lekicsinyíteni ambíciónkat. Ez a kicsinyes emberek szokása, de az igazán nagy emberek azt éreztetik velünk, hogy mi is lehetünk nagyok” - Mark Twain író