Szia!
Nalam is akad olykor ilyen. Peti melyik verziojat hasznalod?
En a betat, mert az tobbet tud a beallitasaiban. Igaz a beta verzio, az nem igazan stabil.
A masik: (informatikus volnek) szoval a mobil internetes telok, modemek nem komunikalnak, (vagy csak epp minimalista a teloszolgaltatoval) ha nincs adatforgalom (savszelesseg ne legyen leterhelve). Tehat valoszinuleg leszakadsz a petis halorol (idotullepes, allitsd nagyobbra, ott a bejelentkezesnel).
Nalam is csinalja olykor (hsdpa webenwalk modemem van), de nem zavar, csak akkor, ha epp adnek, vennek. 99 %-ban azert jo.
Ha pl: nincsenek kotesek, olyankor csinalja, mivel nincs adatkommunikacia.
Ha kattingatsz a Petiben (pl: portfolio reszletes, akkor nem szakad le) az az fentartod a szerverrel a folyamatos kommunikaciot, akkor a Hsdp, GPRS, 3G nem pihen le, az az kommunikal.
No remelem segitettem.
Ha meg nem, akkor szolj !
Amugy en voltam az Ebrokinal is. A kotesekre jo sokat felszamolnak, es ocska az informatikai rendszeruk. A Saxo tradert is csinatam. Az szakmailag elegge korrekt, csak ot mas nem kerek.
KBC az szerintem messze a legjobb az orszagban ( peti export amibrokiba, szupper) :-) .
Erstevel is sok a muszaki problema.
Hat sok sikert mindenkinek !!!
__________________________________________________ _______________
Idézet:
B-Ta eredeti hozzászólása
Egyetertek Sanyokaval...Par napja van egy problemam es nem tudom sehogy megoldani.Nokia e71nel netezem a laptomomrol,jo gyors a net a sav 3G-3,5G.Sajnos ezt a PETI nem hajlando eszrevenni es nem tudok napok ota bejelentkezni a PETIBE.
Szoval megy a net a gepen de a PETI folyamatosan 404-es hibat kuld hogy "nezzem meg van-e internet kapcsolat"...
Mar kiprobaltam mindehogy a bejelentkezest sehogy sem megy...
Na,felhivom az ugyfelszolgalatot,unott hangu csajszi..atraknak a TECHNIKUSHOZ,akinek fingja sincs arrol hogy mi lehet a problema mit,es hogyan kellene beallitani..."hat nem is tudom mi lehet a problema
SAJNALOM..."ENNYI volt a hibamegoldas reszukrol.
Szoval tenyleg nullak...Valaki esetleg tudna segiteni mi lehet a gaz miert nem tudok belepni ha modemkent hasznalom a telot??Megkoszonnem.
|