Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-09-23, 09:22   #788 (permalink)
Pekka
Szenior tag

Pekka logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 348
Hírnév szint: 3
Pekka a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Pekka részére
Alapbeállítás

Idézet:
nebadon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia..

köszi a választ, hát van benne valami..a tőzsdén egész jó eredményeket értem el de a forex nyilván a tőkeáttét miatt jövedelmezőbb. Tudom a kockázat is nagyobb..Te használsz valami stratégiát? esetleg tudsz ajánlani valamilyet? ha csak lehet kérni ilyet.. a tőzsdén én csak támasz ellenállást használok, nem hiszek az indikátorokban..meg persze gyertya formációt..a forexen gondolom bevállhat ugyanez a taktika csak ott bizonytalanodok el ,hogy a forex túl gyors. Nekem a magasabb időtáv jön be mondjuk...

Üdv
Szia,

Az hogy a tőzsdén jó eredményeket értél el, mit jelent? Részvény, határidős, áru stb...?
Igen használok stratégiát. A Pintér Péterék Forexegyetemes stratégiáját.
Erről tudsz itt bőven olvasni:
ForexEgyetem
Pláne ha nem használsz indikátorokat Nekem eddig ez a leghasználhatóbb, semmi mással nem tudtam eddig profitokat termelni. Persze ez ugye egyénfüggő. Én szeretem az egyszerü, letisztult dolgokat és ez az szerintem.
Végre nem vagyok összezavarodva, hogy egyik indikátor ezt mutatja, a másik azt. Így magabiztosabb vagyok, és nekem ez hiányzott elsőképp a profitokhoz.
Arra hogy gyors van egy jó ötletem: H1 és H4-es idősík Én ebben kereskedem és szimpatikus. Tegnap is így voltam benne 3 devizapárban. És úgy tudtam elmenni itthonról, hogy tudtam, mind már csak pluszban zárhat
És mire este hazajöttem, majd leestem a székről akkorát mentek a CHF-ek
Szerintem olvasgasd az a topicot. Hosszú, de szerintem hasznosabb mint a legtöbb tanfolyam. Péter is bejelentkezik néha...