Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-09-30, 17:41   #1540 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.377
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
servererror eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Kezdő tőzsdéző vagyok. Szeretném kipróbálni a Forex kereskedést és tanácsot szeretnék kérni, melyik forexbrókernél érdemes (egyelőre) demószámlát nyitnom. Korábban ebben a topikban olvastam, hogy az admiral markets jó választás lehet, de gondolkodtam az fxPRO-n is. Mi a véleményetek ezekről?

A válaszokat előre is köszönöm!
A brókerekről van itt topic, ott találsz pár leírást brókerekről. Érdemes olyan demo számlát nyitni amennyi tőkével kezdeni szeretnél majd. Az fxpro hátránya lehet ilyen szempontból, hogy szerintem csak minilottól felfelé van méret. Az Admiralnál van microlot is. Egyébként valószínűleg mindkettő megfelelő cég.