Idézet:
butcher eredeti hozzászólása
Egy előző hozzászólásodban pedig:
'A célom a jó és működő stratégia keresése, és ha nem is önmagában alkalmazva, de akár egy kevéssel is hozzájárul az enyémhez, már megérte próbálkozni vele. Én így látom.'
Most akkor van jól müködő stratégiád, vagy nincs?  Ha meg jól megy, akkor gratulálok hozzá.
|
Sajnálom, de nehéz mindenki számára egyértelműen fogalmazni, ez a fórumokon mindig visszatérő probléma, nem is nagyon szeretek ezért írogatni. Újrafogalmazom, talán így jobb lesz:
A mindenkori célom a mások által kifejlesztett, minél jobban működő stratégiák keresése, tesztelése is. Még ha azt nem is önmagában alkalmazva, de abból aktualizálva tudom az enyémet sikeresebben használni, már megérte próbálkozni vele. Én így látom.
Az elmúlt 1 éves eredményeinkről:
1.) EURUSD +27%
2.) USDCAD +30%
3.) USDJPY +3%
4.) AUDUSD +24%
5.) EURAUD +24%
6.) EURCAD +21%
7.) EURGBP +15%
8.) USDCHF +20%
9.) GBPUSD +8%
10.) AUDJPY +3%
11.) EURCHF +20%
12.) AUDCAD +8%
13.) GBPCHF +16%
14.) GBPAUD +32%
15.) NZDUSD +11%
16.) GBPJPY +4%
17.) CADJPY +23%
18.) NZDJPY +19%
19.) GBPCAD +8%
20.) EURJPY +36% (total: 343 %)
A stratégia 4h időtávon van alkalmazva, napi 24 órában kereskedünk manuálisan, minden egyes stratégiai jelünket kötjük kivétel nélkül. Piaci elemzést nem alkalmazunk. Az sem érdekel, ha hír van és az sem, hogy milyen devizapáron kereskedünk. Kizárólag technikai elemzést alkalmazunk, ami ennek ellenére nem programozható teljesen, csak segédprogramokat írtunk meg hozzá. Erről egyelőre ennyit, részemről itt a téma lezárva. Kitartó pipvadászatot kívánok mindenkinek!