Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-10-06, 18:34   #16 (permalink)
prepszi
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-09
Összes hozzászólás: 88
Hírnév szint: 9
prepszi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Úgy tűnik hiába!
bocs h nem irtam csk nem is tudom h fogjak bele:

az under over est fogom magyarázni(a Match odds majdnem ugyanaz):

Két részre lehet osztani:
Van egy bal felsö, meg egy jobb also táblázatszerüség majdnem ugyanugy néznek ki csak más szinüek a bekeretezések.
A bal fölsöt nem használtam fogadás közben, az csak arra jo, h az adott oddsokkal ki tudtam sakkozni, h mennyi pénzt kell felrakni, h a meccs végén, mind a két lehetöség esetén, ugyanannyit nyerjek(vagy bukjak).Tehát addig változtatgatom a téteket (és/vagy az oddsokat)(4 piros bekeretezett cella), amig a zöldel bekeretezett nyeremény rész, mind a két cellája ugyanannyit nem mutat.
A lényegesebb rész a bal also: ott már csak 2 pirossal bekeretezett cella van: ide kell irni a meccs elötti Lay-Over oddsot és h mennyi pénzt akarunk felrakni a meccs elött. A kérdés itt az(zöldel bekeretezett cellák), h mekkor addsot kell megvárnunk és mennyi pénzt kell felraknunk meccs közben a Back-Overre, h annyi pénzt nyerjünk, amennyit beállitottunk elözöleg. A nyereményt ugy állitom be, h egyszerüen beirom a nyeremény résznél(nincs bekeretezve) mind a két cellába ugyanazt, h mennyit szeretnék nyerni. (én egyébként ezt nem kézzel irtam be, hanem be van irva egy képlet h: =N14/5 ez azt jelenti, h a kezdö Lay tétemnek mindig az ötöde, ha pl a félét akartam nyerni a meccs elött megrakott pénznek akkor a /5 öt, /2 re átirtam, de ez azt jelentette h sokkal nagyobb Back oddsra kellett várnom)

Remélem érthetö volt, de ha nem akkor irogass a piros bekarikázások helyére számokat és figyeld a zöldeket h mi változik, könnyen rá lehet jönni az összefüggésekre. egyébként nem teljesen pontos mert ez nem veszi figyelembe az oldal jutalékát meg ilyesmi. Amugy szerintem az a legjobb ha mindenki magának csinálja meg a sajátját, a saját logikájának legjobban megfelelöt, mert biztos van más modja is a kiszámolásnak, ez az én gondolatmenetemet tükrözi, ami másnak lehet h hülyeségnek és bonyolultnak tünik.

Amugy nem azt mondom h nem müködnek ezek a stratégiák, mert vannak akik sikerrel alkalmazzák, de én belebuktam
prepszi nem elérhető   Válaszol idézettel