Idézet:
sidius eredeti hozzászólása
Elvileg a számlák átjárhatóak, de azt tudni kell, hogy természetesen, ha van egy micro-d és átállíttatod classicra, akkor annak a kondíciói lesznek.
|
Gyakorlatilag nem átjárhatóak, lezárják a micro-t (persze nem kötelező lezáratni) és nyitnak egy classic-ot. 2009 elején nyitottam az első számlámat náluk és mindent korrektül intéztek, csak pozitív tapasztalataim voltak egészen 2010. júniusig. Egy hónapig nyűglődtem velük (pedig a formanyomtatvány jól volt kitöltve), mire sikerült megnyitni a classic-ot. Melléktermékként nyitottak egy micro-t is...

A vita odáig fajult, hogy az akkor még egyetlen számlám felfüggesztésével fenyegetőztek, a lakcímemet kellett bizonygatnom, meg küldjek olyan számlakivonatot ahol nincsenek kitakarva a tranzakciók és az összegek... persze az utóbbit nem kapták meg. Igyekszem nem összeesküvés elméleteket gyártani (a 15. levélváltásnál már kezdtem úgy érezni, nem igazán szeretnék hogy az ügyfelük maradjak) és azt a konzekvenciát vontam le, hogy a new acc. team komplett idiótákból áll!