Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-04-28, 11:50   #146 (permalink)
Strategon_zrt.
Szenior tag
 
Strategon_zrt. logója
 
Csatlakozott: 14-12-05
Összes hozzászólás: 119
Hírnév szint: 4
Strategon_zrt. a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Strategon_zrt. részére
Alapbeállítás

Idézet:
chARTist eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Jó reggelt!

C@maro, szia, jó reggelt!

Látom "kereskedsz", bravó!

A "Strategonos Laci bácsi" biztosan ideér hamarosan de látom eléggé türelmetlen vagy, így válaszolok neked én. Nem vagyok a cég képviselője/alkalmazottja, csak láttam már mt4-es platformot, remélem tudok segíteni!

1.) Nem tudod mennyi lesz a profit? --> vidd rá az egeredet, a kis nyilat a "tp" vonalra, és ha vársz egy picit akkor meg fog jelenni annak a pozinak a várható hozama, amihez az a tp vonal (szint) tartozik. Ugyanígy az sl vonalra is ha rámész és vársz picit, meglátod a várható veszteséget.

2.) Ha a "grafikus beállításokon" azt érted, hogy szeretnéd látni a charton a kereskedett pozíciódat, akkor a megoldás egyszerű. Belemész a számlatörténetbe és egyszerűen csak ráhúzod a kiválasztott tételt a chartra. Bal egérgombbal "fogod" és ráteszed a chartra, s meg fog jelenni, hogy hol léptél be, hol ki, hol volt a tp/sl.

3.) Csalóka, hogy nem mutat mindent? Állítsd be úgy, hogy lásd, hogy mi mennyi.
A kereskedés (terminál) ablakban van felül a megbízás-időpont-típus-stb-stb, nah arra ha jobb egérgombbal ráklikkelsz, felugrik egy kis ablak, ott ki tudod választani, hogy mit szeretnél megjeleníteni a listában. Ha beleveszed a jutalékot, meg fog az is jelenni külön, így már látni fogod pontosan, hogy mennyi a profitod.
Kösz!
__________________
www.strategon.hu-Boczán László Tel:+36703661766
Strategon_zrt. nem elérhető   Válaszol idézettel