Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-05-02, 13:06   #27 (permalink)
moneymentor
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Az a helyzet, hogy sose lesz optimális megoldás. A forex-cfd kockázatos. És csak az egyik kockázati elem a bróker, vagy a felügyelet.
Egyszer az a baj, hogy túl lassú, máskor túl gyors a ciprusi felügyelet. Mindenki az angolra esküszik, nem mintha nem hallottunk volna még bedőlt angol brókerekről. Van, aki szerint meg az MNB a tuti, pedig messziről bűzlik és van simlis bróker itt is épp elég…

Tessék, ez egy UK cég.
Bár más a min/max felvehető pozíció, mások a spreadek, mint amihez szoktam, megtréfált az order beállítás is, de így is összedobtam 2%-t. Meg lehetne szokni az itteni szabályokat, ha valaki kereskedni akar, nem trükközni.
Csatolt kicsinyítések
admiral-markets-uk-metatrader-4-admiral-markets.png  
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel