Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-05-18, 23:43   #12 (permalink)
jedilovag
Tag
 
jedilovag logója
 
Csatlakozott: 09-10-24
Összes hozzászólás: 31
Hírnév szint: 9
jedilovag már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.jedilovag már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás Tervek

Jelenleg külföldön élek, de legkésőbb október környékén hazaköltözök. Több variáció van előttem, tehát nem tudok konkrétumot mondani a jövőm állandóan változik. Lehet, már 06.01.-én hazaköltözök és vissza sem megyek külföldre, lehet augusztusban visszamegyek és kihúzok még pár hónapot.
Szóval ami biztos, hogy ha hazaköltözök, akkor valami olyan munkát akarok keresni ahol magyar emberek között lehetek, és magyar beszédet hallok. Viszont, októberig van egy rakás időm ami idő alatt elsajátíthatom az opciózás "művészetét", ha máshogy nem "fotelharcos" szinten ami már valami, mert több mint a semmi. Október után, már illő lenne elkezdenem kereskedni demón, mert valami tapasztalatomnak kell lenni ahhoz, hogy ki tudjak ülni egy 45-60-90 napos lejáratot, és ne adjam el a kiírást 2-3$-os nyereségnél, mondjuk öt nap után, mert már nagyon unom. Éles számla nyitását mindenképp, csak a jövő évben valamikor tervezek, mert addig csak lesz valami tapasztalatom, és adózni is könnyebb lesz szerintem, ha nem ebben az évben kezdek valami újba.
Szóval, ezek a tervek, hogy mi lesz belőle nem tudom. Mivel az anyag érthetetlen a számomra, így jegyzetelni akarok, mert így össze-vissza csipkedve, ahogy próbálom, innen-onnan a tudást összeszedni, csak a felszínt kapargatom, az ide meg nem elég.
jedilovag nem elérhető   Válaszol idézettel