Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-10-12, 14:32   #20 (permalink)
Piperin
Új tag
 
Csatlakozott: 10-10-11
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Piperin a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Köszi a választ és cikket.
A tegnap jártam az Eguilornál, megfigyelésem szerint kb 5ször annyi ember fordult meg mint máskor átlagosan, folyamatosan jegyeznek, de nem tömegével, a mennyiségeket nem tudhatom, de véletlenül meghallottam, hogy vki épp 30 Millióért jegyzett. Ő biztosan bízik benne.
Egy ismerősöm lejegyezte az allokációs kedvezményes darabszámát az Örsön az MKB-bankban, ő azt tudta meg, hogy délután 2-ig kb 60-70 ember jegyzett és elég nagy az érdeklődés.
Ennyi infóm van. Illetve Brókernetes ismerősöm szerint ez most nagy durranás. 5-8 szoros áremelkedés esélyes - akár 1 év alatt, és akkora az érdeklődés hogy lehet, hogy a 3. napon lezárják a jegyzést (mert lejegyzik az összeset - vagy elegendőt), az intézményi befektetőkhöz már nem is jut el....
Nem tudom mit gondoljak. Szeretnék egy jó hozamú befektetést. Persze elsősorban jó döntést hozni...
A cikk alapján ugye nincs elegendő indok a tényleges emelkedésre. (osztalék jó darabig nem lesz. - az intézményi befektetők mit is akarnának, úgy tudom nem szokásuk a spekuláció)
Ha kedvezménnyel kapnám én is legyezném azt a mennyiséget, hiszen 20%-ot nagy valószínűséggel realizálhatok. Aki csak emiatt jegyez, az lehet rögtön a tőzsdére kerüléskor eladja, és ha sok ilyen van az leviszi az árat... És aztán mi viszi fel?
Nagy befektető társaságok érdeklődése? Vagy?
Kérlek írjatok még mit gondoltok!
Piperin nem elérhető   Válaszol idézettel