Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-05-21, 16:52   #15 (permalink)
moneymentor
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.310
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
stingy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
call kiírás: egyik legismertebb formája a covered call,ezt a mai napig kötöm olyan esetben, emelkedésre számítok, de szeretnék még némi opciós prémiumot is zsebre tenni. itt ált otm-eket írok ki, ritkábban atm-et.
A covered call, ha jól értem, meglévő, SL, PT nélküli pozíció mellé nyitott SC. Ezek eredője fix PT áremelkedéskor, ill. növekvő veszteség, ha csökken az ár.

Érdekességképpen (vagy bonyolításképpen), ez hasonló, mint a Short Put SP grafikonja.
De hasonló eredményt el lehet érni egy egyszerű részvény/CFD vásárlással SL nélkül, fix PT-vel (ez sem kockázatosabb, ha fundamentálisan megalapozott a döntés).

Ami elgondolkodtatott, hogy akár havonta biztosíthat bevételt az opció kiírása. Tudnál erről majd realtime megosztani egy példát, amit figyelhetnénk?

http://betbulls.hu/index.php/strateg...ios-strategia/
Csatolt képek
 
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel