Téma: Alpari
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-10-14, 09:02   #46 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.377
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
dixo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért írtam, hogy csak az FX-et és CFD-t erőltetik, mert a honlapjukon ezt a kettőt reklámozzák. De a MT4-ben az új chart-ra kattintva elsősorban csak Forex termékeket ajánl fel, egy indexet találtam: _NQ100. Ezek szerint ennyi a választék?

Korábban próbáltam még a Saxo bankot, ott volt választék bőven. Hátránya, hogy nem használ MT4-et (ez a kisebbik), illetve a demó csak rövid ideig áll rendelkezésre a demós account, pedig én épp középtávú stratégiát próbálnék (hetek, hónapok).
Az Alparinál rákattintasz a piacfigyelőre (kis ikon zöld nyíllal felfelé, pirossal lefelé), és akkor bal oldalt megjeleníti az instrumentumokat. Rámész és nyomsz egy jobb klikket, majd a megnyíló ablakban a "minden megjelenítése" kattintasz. Akkor a piacfigyelőben elvileg benne lesz az összes instrumentum. A cfd-k is.