Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-07-10, 21:36   #1 (permalink)
TradingBud
Új tag
 
Csatlakozott: 16-07-10
Összes hozzászólás: 14
Hírnév szint: 3
TradingBud a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás TradingBud - Strategy, Tools & Cashback

Üdvözlet minden jövőbeli ügyfelünknek a TradingBud.com nevében!

Kik is vagyunk mi?

Fiatal traderek, akik megelégelték azt a sok irracionális döntést, amit az emberek a kereskedéseik folyamán hoznak és a rendelkezésre álló eszközöket ismeretek és/vagy hozzáértés hiányában nem, vagy nem megfelelően használják.

A TradingBud.com egy független weboldal, ami semmilyen érdekcsoporthoz nem tartozik.

Miért is hoztuk létre ezt az oldalt?

Célunk, hogy a nálunk regisztrált ügyfelek számára egy átlátható és nyereséges kereskedést elősegítő platformot biztosítsunk. Ennek érdekében folyamatosan bővülő, minőségi ingyenes és prémium tartalmat igyekszünk rendelkezésre bocsátani.

Főbb szolgáltatásaink:

Cashback: Legfőbb szolgáltatásunk a minden kereskedés után járó pénzvisszatérítés (cashback), ami azt jelenti, hogy a spread/jutalék bizonyos százalékát az ügyfél visszakapja. Fontos tudni, hogy aki rajtunk keresztül regisztrál egy brókerhez, pontosan azokat a kereskedési kondíciókat kapja, mintha közvetlenül az adott brókernél tenné ezt, de a cashback szolgáltatásunk által ügyfelünk kereskedési költségei csökkennek.

Tőzsdesuli: Megtanulni nyereségesen kereskedni nem egyszerű feladat, ugyanakkor ez sokkal könyebb és szórakoztatóbb lehet ha az ember közösségben teszi ezt és elér egy olyan szintre ahol már a saját tapasztalataiból tanulhat és ezt másokkal is megoszthatja. Oldalunkon számos különböző oktatóanyag megtalálható cikkek és videók formájában mind kezdő és haladó kereskedők részére.

Commitments of Traders (CoT) reports: a CFTC minden pénteken közzétett adatsora arról, hogy az előző héten hogyan változtak meg a határidős piac szereplőinek long / short pozíciói. Oldalunkon ezen adatok professzionális, grafikus formában kerülnek publikálásra. Ez egy remek indikátor kereskedési döntések meghozatalához. [Elérhető: Július 20-tól]

Option expiries: a DTCC által napi rendszerességgel publikált adat, mely megmutatja, hogy a nagy devizapiaci szereplők az adott napra milyen lejáratú / nagyságú opciókkal rendelkeznek. Ezen adatsorokból készített teljeskörű adatbázisunkból egyedi matematikai módszertan segítségével a releváns, szűk intervallumokra vonatkozó szignifikáns, piacbefolyásoló opciólejáratokat minden tőzsdei kereskedési napon publikáljuk. Devizapárok kereskedésekor kifejezetten hasznos.

Social scanner: Közel egymilliárd felhasználóval a Twitter lett a vezető hírek legfőbb forrása, mely folyamatosan szolgáltatja a valós idejű információkat és versenyelőnyhöz juttatja a kereskedőket. Azonban ezt a több mint 50 millió tweetet átböngészni naponta óriási feladat, melyre elegendő idő senkinek sem áll rendelkezésére. A TradingBud ezért idejét nem kímélve állított össze egy egyedi listát a Twitteren jelen levő legmeghatározóbb piaci szereplőkről. Elemzőink kiszűrik a felesleges tweeteket, hogy a felhasználóink csak a releváns és lényeges információkat lássák.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk akár itt, akár emailben/live chaten/skypeon.

Üdvözlettel,
A TradingBud csapata

https://tradingbud.com

Skype: tradingbud
Facebook: https://www.facebook.com/tradingbudcom/
Twitter: https://twitter.com/tradingbudcom
TradingBud nem elérhető   Válaszol idézettel