Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-10, 14:32   #19 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Kisbefektető eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A tegnapi záróár és a mai nap eleji árak is még ellentétesek a hírrel.

Ezek szerint te úgy gondolod, hogy most érdemes venni? Mondjuk középtávra.
Én nem állítottam ilyet! Nem is lenne tőlem korrekt, hiszen még chartot se látok. Persze ha érdekelne a Richter, utána nézhetnék, de hát nem vagyok érdekelt a magyar piacon manapság.

Csak tudom, hogy miképpen manipulálható ilyen tekintetben a közvélemény, vagyis a spekulánsok, miközben az ügyes manipulátorok természetesen igen jól fognak járni, a legtöbb esetben, bár nyilván néha ők is ráfaragnak.
Persze ez nyilván kissé több tőkét igényel egy Richter esetében, de megoldható. Egyébként a HUMET rendszeres példája volt annak, hogy viszonylag kis tőkével hogyan lehet etetni, és nagyokat kaszálni.

Amúgy nincs nekem ezzel semmi bajom, hiszen aki tőzsdézik, spekulál az tudja, hogy van ilyen, ezzel együtt kell élni, vagy nem tőzsdézni.
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel