Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-12, 07:28   #9 (permalink)
kovacsp
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
kovacsp a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Erste NetBroker TP es SL

Sziasztok!

Ertse Netbrokerrel probalkozom, es az a gondom, hogy nem tudok benne Stop Loss es Take Profit szintet is megadni egyszerre.
Megveszem a reszvenyt, utana beallitok egy SL eladast, akitvialasi szinttel egyutt, de ugyanerre a reszvenyre mer nem tudok ujabb eladast beallitani (a jelenleginel magasabb aron), TP gyanant.
Mikor az ugyfelszolgalatot megkerdeztem, hogy ez miert van, ezt a valaszt kaptam:

"Mivel ha ad ugye egy megbízást (esetünkben pl. "negatív eshetőségre") akkor az fedezetbe vonja az eladandó értékpapír mennyiséget. További megbízást nem tudunk ugye adni, mert arra már nincsen értékpapír fedezetünk. Ez minden esetben így működik a BÉT-en."

Kerdesem, hogy ez valoban a BET limitacioja, es semelyik masik broker sem tud nekem ilyet beallitani, vagy van olyan, aki ezt megkeruli pl. ugy, hogy o maga figyeli a szintet, es a ket megbizasom kozul azt es akkor kuldi be, amelyik varhatoan teljesulni tud az adott helyzetben?

Masik dolog, amit nem ertek, hogy amig sima eladast barmikor is felvehetek, SL megbizast csak a nyitott szakaszban. Meg ha van is ilyen limitacio a BET-en, miert nem tarolja el es kuldi el masnap reggel? Aki csak este jut hozza, annak ez eleg kenyelmetlen..

Mivel probalkozzak? Vagy ott van az orrom elott, csak nem latom?

Valaszotokat elore is koszonom,
kp
kovacsp nem elérhető   Válaszol idézettel