új oktató
Mostmár nem Újfalusi Zsolt az oktató a brókerszámlánál. Tud valaki valamit Bíró Csabáról?
Idézet a hírlevélből:
Örömmel értesítünk Titeket, hogy új munkatárssal bővült a Brokerszamla.hu csapata. Bíró Csaba 8 éves tőzsdei, deviza és határidős nemzetközi kereskedői tapasztalattal rendelkezik.
Bíró Csaba:
„A Norwich Union befektetési igazgatójának, Myles Rix – nek dolgoztam, mint technikai elemző, és portfolió manager. Ebben a két évben még főként a Dow Jones index-szel foglalkoztam. Közben folyamatosan tovább képeztem magam, gazdasági elemzést tanultam az Open University Norwich –en.
Ezután egy nemzetközi vagyonkezelő cégnél, a Capstone London –nál folytattam pályafutásom, ahol a kiemelt ügyfelek portfólió tanácsadásával is foglalkoztam több mint 3 évig sikeresen. Közben saját stratégiát is alkottam közel 8000 órás élő kereskedéssel a hátam mögött, amit TradeStation Easy Language –ben is leprogramoztam. Eközben stratégiámmal az amerikai Puretick-nél a kiemelt ügyfeleket segítettem. (A Puretick hasonló a mi Online Trade Info szolgáltatásunkhoz.)
Most egy régi barátom megkeresésére tértem vissza Magyarországra, hogy a Brókerszámla csapatát erősítsem. Jövő héttől alkalmatok lesz személyesen is megismerni, első alkalommal a novemberi tanfolyamunkon.
Szeretettel várom minden régi és új hallgatónkat a Brókerszámla előadására, és közeljövőben szervezett rendezvényeinkre.”
|