Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-12, 20:15   #115 (permalink)
up1
Tag

up1 logója

Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 3
up1 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.up1 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.up1 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
wanda eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mostmár nem Újfalusi Zsolt az oktató a brókerszámlánál. Tud valaki valamit Bíró Csabáról?

Idézet a hírlevélből:

Örömmel értesítünk Titeket, hogy új munkatárssal bővült a Brokerszamla.hu csapata. Bíró Csaba 8 éves tőzsdei, deviza és határidős nemzetközi kereskedői tapasztalattal rendelkezik.

Bíró Csaba:

„A Norwich Union befektetési igazgatójának, Myles Rix – nek dolgoztam, mint technikai elemző, és portfolió manager. Ebben a két évben még főként a Dow Jones index-szel foglalkoztam. Közben folyamatosan tovább képeztem magam, gazdasági elemzést tanultam az Open University Norwich –en.

Ezután egy nemzetközi vagyonkezelő cégnél, a Capstone London –nál folytattam pályafutásom, ahol a kiemelt ügyfelek portfólió tanácsadásával is foglalkoztam több mint 3 évig sikeresen. Közben saját stratégiát is alkottam közel 8000 órás élő kereskedéssel a hátam mögött, amit TradeStation Easy Language –ben is leprogramoztam. Eközben stratégiámmal az amerikai Puretick-nél a kiemelt ügyfeleket segítettem. (A Puretick hasonló a mi Online Trade Info szolgáltatásunkhoz.)

Most egy régi barátom megkeresésére tértem vissza Magyarországra, hogy a Brókerszámla csapatát erősítsem. Jövő héttől alkalmatok lesz személyesen is megismerni, első alkalommal a novemberi tanfolyamunkon.

Szeretettel várom minden régi és új hallgatónkat a Brókerszámla előadására, és közeljövőben szervezett rendezvényeinkre.”
Ez igen érdekes...
A Brókerszámla.hu ismét új stratégiát oktat??? Tudomásom szerint kezdték a hétpecsétes titokként őrzött "szabályos divergenciával". A hallgatóknak több oldalas dokumentumot kellett aláírniuk, hogy ezt a "stratégiát" nem adják tovább sehol. Majd ezt követően rommá bukták vele magukat. Utána jött a "rejtett divergencia". Micsoda szó. Ez annyira rejtett volt, hogy a tanulók még több hetes gyakorlás után sem vették észre. De ezt legalább már trend irányában kereskedték. Ezt követte az "All-In". Fantasztikus fejlődés a részükről. Trend irányú kereskedés, beadott S/L. Aztán a svájci mágus "trap"-olt be hozzájuk. Akinek még mindig nem ment el a kedve tőlük és még pénze is van, bár szerintem nincsenek sokan, most tanulhat megint valami újat. Az oktatási rendszerben valami ilyesmit neveznek élethosszig való tanulásnak.
Aki ért hozzá csinálja, aki nem az pedig oktatja!!!
up1 nem elérhető   Válaszol idézettel