Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-03-20, 10:18   #14 (permalink)
Zalán
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-13
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 2.425
Hírnév szint: 8
Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zalán részére
Alapbeállítás

Idézet:
tejjel cukorral eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem ismersz se régről sem pedig korábbról. Ne tarts attól, hogy valami konkurencia vagyok, vagy egy sértett a múltból. Nem. És még fx céget sem ekézek, sőt Admiral sokban jó, és ha más céghez megyek át, lehet ki is próbálom. Ezzel nem jutunk előrébb, ha én is elkezdek minden céget ostorozni. Természetesen van mindnek jó és rossz oldala, de ezt a kereskedőnek kell eldönteni, mennyire jó neki. Ha túlsúlyba kerül a negatív oldal, akkor váltani kell. Mind érdekből vagyunk itt, és az érdekek teljesen eltérőek lehetnek. Ezért valakinek ami rossz, másnak az lehet egy jó hely. A hozzászólásod többi részéhez már nem a magamfajta lesz a célközönség, ezért ahhoz nem is akarok hozzáfűzni semmit.
Nem minden céget "ekézek"
Pl ott van Interactive Brokers. Imádom a céget. Részvényre a legjobbak. Példaértékű ahogy a depo/Wd megy náluk. Opciózni is nagyon jók bár kezdők ne akarjanak ott kereskedni szerintem. A trading tools és beállítások nagyon királyok. Szeretem a céget.

Ha valami/valaki jó valamiben akkor elismerem.
__________________
skype:zalan831;
Zalán nem elérhető   Válaszol idézettel