Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-15, 13:56   #18 (permalink)
ChessKing
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-13
Hely: Szarvas
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 9
ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChessKing részére
Alapbeállítás Excel táblázatok a Sportfogadási Tőzsde labdarúgó piacain

Prepszi!

Az Excel táblázatok különösen fontos helyet foglalnak el a labdarúgó piacokon. Ez a piac lassú lefolyású, az oddsokat ezeken a piacokon a gól(ok),és a sport eseményen eltelt idő, valamint a rendkívüli események befolyásolják, pl. kiállítás. Méghozzá kiszámítható irányba.

Tagja vagyok az Internet legnagyobb chat szobájának, havi szinten kezdéstől fogva egy éve minden hónapban profitot hozunk létre.Az ajánlott kezdő tétjeiket lehet egyszeres, vagy akár tízszeres téten befektetni. Kifejezetten a labdarúgó piacokon van kereskedés, természetesen élő meccsek alatt, és így éles helyzetben. Rövid instrukciókkal közlik egérkattintásról egérkattintásra, mikor és hogyan kell közbeavatkozni. Még angolul sem kell tudni, csak annyit, hogy Back és Lay, a két oszlopot csak nem lehet összetéveszteni.

Minimum két, vagy esetleg három piacot összefogva egy adott foci meccsen vezetik a tagokat a profitáló irányba. Excel táblázatokat használnak, és ebből világosan látják mikor hogyan áll a befektetés. Tehát előnyben van az a trader, aki ismeri az Excel táblázatokat, viszont érdemes a használatát megtanulni.
__________________
p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?
ChessKing nem elérhető   Válaszol idézettel