Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-03-21, 16:17   #46 (permalink)
Zalán
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-13
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 2.428
Hírnév szint: 9
Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zalán részére
Alapbeállítás

Idézet:
independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez így teljesen rendben van.
Szerintem nem az a fő gond, hogy leírod a véleményed, még akkor is, ha sokaknak nem tetszik. Ez ok.
Az, hogy valakit – ugyan nem vulgáris szavakkal, de elég erősen fogalmazva – a szájából kilógó kapanyéllel rohangáló parasztnak nevezel, azért mert kérdéséből érezhetően más véleményen van, vagy mert rákérdezett a nevedre (még, ha kis kezdőbetűkkel is), az nincs rendben.
Azt sosem lehet tudni, hogy ezt az oldalt ki olvassa, de ami ennél fontosabb, hogy az internet korában élünk, így belinkelhető olyan oldalra, amit már olyanok olvasnak, akiknek ez esetleg számít.

És, hogy kit érdekel, hogy ki olvassa,? Hát a kis befektetőt, akinek bróker kell a melóhoz. aki Odaviszi nektek a pénzt, amiből a te fizetésed egy része is származik. Ha nyilvánosan így nyilatkozol ezekről az emberekről, akkor hogy állsz hozzájuk és problémájukhoz a színfalak mögött.

Az pedig, hogy nem mézes mázaskodsz, hanem egyenes vagy, az alap lenne minden brókernél. De ez nem egyenlő azzal, hogyha valaki kérdez, vagy tudatlanságából fakadóan esetleg okoskodik, akkor rögtön leparasztozd.
Ok. Nem akarok beledumálni a dolgodba, engem nem érint, csak észrevétel volt.
Ezt a csontot szerintem lerágtuk. 
Ezek szerint nem rágtuk le

Azt, hogy valakit aki tudatosan azt írja amit szóvá teszek nem jelenti azt, hogy mindenki aki olvassa az paraszt. Már bocs de ez a logika enyhén szólva is hibás.
Veled se voltam egy véleményen, mégsem parasztozlak le. Tehát nem is értem ezt az érvelést.

Az, hogy az emberek kéréseire és problémáira hogyan reagálok...az pedig egyértelmű...nézd meg, hogy ha kérdése volt valakinek akkor hogyan válaszolok...teljesen máshogy.

Szerintem (remélem igazam van) ez azért az embereknél tiszta. Remélem továbbá azt is, hogy számodra is megfelelő volt az indokom.
__________________
skype:zalan831;
Zalán nem elérhető   Válaszol idézettel