Téma: Xtb
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-18, 13:16   #11 (permalink)
StLui
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Marivs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem, mert eddig nem foglalkoztam még ezzel.

Tehát pl EURUSD esetén(ezzel, meg XAUUSD-vel kereskedem) a spread 2.

Tegyük fel, hogy én most 1.3660-on adok vételi megbízást, akkor ha 1.3662-re ér az árfolyam, akkor vagyon úgymond nullán, és ha innen növekszik tovább akkor van nyerségem, az a 2 pip pedig a 'jutalék'. Jól gondolom? Ha igen, akkor hogy érdemes számlát nyitni, fix vagy változó spreadekkel?

Plusz olvastam itt a fórumon talán pont ebben a témában, hogy magyar brókercégnél nem érdemes forexezni.. Ez tényleg igaz, és ha igen miért?
Itt az XTB-ről kéne írni, nem forex alapokról.

Ha Te 1,3660-ra teszed a megbízást és teljesül, akkor ott is fog teljesülni, de a chartodon még csak 1,3658-at látsz általában, mert ott azt az árat látod amennyiért el tudod adni, tehát akkor leszel nullán, ha 1,3660-at mutad épp a chartod is.
Kérdés mi a fontos a nagyobb de fix spread, vagy a legtöbbször kisebb, de pl hírek környékén jelentősen kitágulható spread. Garantált stoppról még nem is beszéltünk.
A magyar brókercég nem egyenlő egy külföldi brókercéget képviselő magyar céggel, két különböző felállás. Álltalában a magyar brókercég drága, nagyon sokkal drágább mint egy külföldi.
Nagyon alap dolgokat kérdezel, szerintem olvasnod kéne, ezek már rengetegszer le lettek írva, nehezen fognak erre válaszok jönni, bár Sidius nagyon türelmes, mindíg meglepődöm
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel