Persze András igazad van, hogy kispapír is lehet húzópapír, ebben egyetértünk, abban meg pláne, hogy úgy tud felmenni, mint a rakéta. Pont erről beszéltem, amikor a 2007-es évet emlegettem. Ott volt például a Phylaxia, vagy a Humet. Szerintem fundamentum nélkül húzták őket, persze ettől függetlenül nagyon örültem neki.

Mindkét cég (főleg a Phylaxia) sorra próbálta gyártani a jobbnál jobb híreket, hogy feldumálja az árakat.
Vagy a Fotexet is említhetném, ami egy időben a spekik kedvenc papírja volt, nem is ok nélkül. Volt, hogy milliárdos forgalmat csinált napon belül, az meg nem rossz egy ekkora papírtól.
Igazából csak egyet akartam kihangsúlyozni az előző bejegyzésben, hogy jók tudnak lenni a kispapírok, de nem most.
Genezis is egy jó példa, hiszen kispapír, van benne potenciál. Az alternatív energiával, meg azok technológiáival foglalkozó cégek egyre felkapottabbak lesznek. Erre az USA-ban vannak példák. A Genezis is szétrallyzta az agyát 2007-ben, de igazi fundamentum még nincs mögötte. De mihelyst lesznek konkrétumok a tulajdonosok árfeldumálásán kívül, akkor valszeg a nagyobb befektetők is szemet fognak rá vetni. Ezt fogjátok látni a forgalomból. Na akkor bekerül majd a kedvencek közé. Addig szerintem...