Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-11-21, 08:59   #44 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Csabi1987 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ilyenkor de felhívnám azt a Brókernetes faszit, aki kb. 2 hónapja hívott engem a világ legjobb üzletével valamint munkájával.
Hatalmas dumás, állatira rámenős ember volt, az évezred üzletének állította be ezt a tőzsdére vonulást és azt az érzést keltette az emberben, hogy ha nem élek ezzel az üzleti lehetőséggel (ill. munkát is kínált), akkor kb. életem legnagyobb lehetőségét hagyom ki. Alig bírtam lerázni.
Most megkérdezném tőle, mi újság van? WTF?
Kár lenne felhívni! Szerintem ő is csak azt mondta amit fentről leadtak neki. Sajnos ő pedig ha ért hozzá és megvizsgálja ne adj isten látja is, hogy nem az évszázad üzlete, akkor vagy ellent mond neki és elbukja a melóját (megmarad a lelkiismerete de esetleg elveszíti az egzisztenciáját), vagy nem mond ellen és megcsinálja a boltot (értelemszerűen az egzisztencia és lelkiismeret fordított lesz). Sajnos az összes ilyen és ehhez hasonló munkánál felléphetnek ilyen problémák.
Egyszerűen annyi az egész, hogy akit felkeresnek ilyesmivel az próbáljon meg több oldalról tájékozódni, vizsgálódni és ha úgy látja, hogy neki ez nem üzlet akkor udvariasan utasítsa el a dolgot, és ne foglalkozzon vele tovább.Ha meg úgy látja, hogy van benne ráció akkor meg hajrá.

Egyébként várjunk még, mert a mostani esés alapvetően semmit sem jelent. Ez lehet simán lezúzás annak érdekében, hogy utána jó olcsón lehessen visszavásárolni a részvényeket, és a kereslettel meghajtani felfelé az árat.
Ja és azt se felejtsük el, hogy Járai igen közel van a tűzhöz és a Fidesz még több mint 3 évig kormányoz. Kap a biztosító valamilyen jó kis zsíros állami megrendelést és máris hipp-hopp mehet fel az ára. Szerintem az se véletlen, hogy a jegyzést és a tőzsdére bocsájtást mostanra időzítették, nem az előző kormány alatt lépték meg.
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel