Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-05-31, 07:17   #48 (permalink)
Zalán
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-13
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 2.428
Hírnév szint: 9
Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zalán részére
Alapbeállítás

Idézet:
Adi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Helló! Nem vagyok tőzsde zseni! Nekem a felület átláthatósága miatt tetszett meg az iqoption! Binaris opció máshol is van tudom néztem máshol is regisztrálva vagyok pl.: iforex... Nem tudom melyik jó melyik nem, nem csinálom 5 -6 éve csak 1 éve demon a kereskedést! Binaris opcion dolgoztam ki egy stratégiát ami működik! Nekem nincs 3+milliom és egész napom a gép elött, hogy kereskedjek ezért választottam ezt! Demón heti 100-150 ezer össze jön... kipróbáltam élesbe is! 2szer befizetve majd kivéve, volt hogy napi 20 ezret kivettem egy héten át és mindig másnapra jött az utalás! (iq option) Nincs rossz tapasztalatom de ha valaki más is kapcsolatban állt, áll velük írhatna mert jó lenne az infó! Adózás ügyben is írhatnátok ha ennyire vágjátok a témát! Előre is köszi! Véleményeket írjatok de fikázót!
Most összezavartál

Oké, nem fikázók:

Nagyszerű lehetőség előtt állsz és nagyon jó, hogy ennyire kitartó vagy. Nagyon kevesen találtak stratégiát Bináris Opcióra (BO) pláne ami sikeres is, ezért most meg van a lehetőséged, hogy egy élő városi legendává nőd ki magad. Gratula!

Mindent bele hiszen ez egy nagyon jó lehetőség. Nem láttam sok helyen ilyen esélyeket az biztos. Az igaz, hogy ha vesztesz akkor a teljes összeget elveszted (még akkor is ha csak 1-2 pipre nem volt igazad) viszont ha igazad volt és nyersz akkor a bekötött pénzed 80%-át is visszanyerheted ÉS MÁR CSAK 20% KELL, hogy NULLÁBA gyere ki. Fantasztikus.

Ha meg sokat nyersz akkor tutira mehetsz, hogy ki fognak fizetni (a 20e nem sok). Erre garancia a Ciprusi CySec ami felügyeli az összes BO céget, hiszen ők azok akik be akarják szüntetni ezt az egészet és ezért nem fogják engedni, hogy a cégek ne fizessenek ki nagy profitot az ügyfélnek.

Szerintem még fejeld meg egy szignál szolgáltatással is, csak hogy tuti legyen az üzlet.
__________________
skype:zalan831;
Zalán nem elérhető   Válaszol idézettel