Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-08-01, 19:40   #8 (permalink)
Tback
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-01-15
Hely: The market
Összes hozzászólás: 1.036
Hírnév szint: 6
Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Moran eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
SziasztokSzeretnék lassan belevágni az éles kereskedésbe, de kizárólag kis pénzzel.
Tudom, hogy kis pénzzel kockázatos meg nem éri meg, de mégis belevágnék.
Nem lenne sokról szó első körben (kb. 50e ft)

Nem vagyok teljesen képben, hogy jelenleg milyen brókercégek vannak, ajánlottak már sok mindent.
Olyat keresek ahol ilyen kicsi összeggel is megéri elkezdeni, lehet kereskedni, és van legalább drag-drop sl beépítve.

köszi!
Szia,

Ha az 50,000.- ft a havi bevételednek egy kisebbik része, akkor a nagysága megfelelő lehet egy első számla kipróbálására, kizárólag abban az esetben, ha van egy stratégiád, amit magadnak dolgoztál ki és már legalább demóban, vagy teszterben begyakoroltad a működtetését és elégségesnek tartod az eredményt.

A stratégiádnak legalább a 3, 4 legfőbb jellemzőjének SZÁMODRA megfelelőnek kell lenni, mint pl. profit faktor, nyerő/vesztő arány, elvárt érték, stb...
Ezek hiánya nélkül értelmetlen az élő kereskedés "kipróbálása", mert hidd el működik, szóval vagyunk itt elegen, akik tudják igazolni hogy maga a kereskedés pont úgy működik ahogy elképzelted.
HA azonban a stratégiádat akarod kipróbálni, hogy élő környezetben úgy teljesít-e mint demóban, akkor van értelme az élő számlának.

Én brókert nem ajánlanék, de biztos lesz itt más aki majd megteszi.(annak ellenére hogy nem is ismerik a stratégiád szempontjait...)
Sok helyen leírtam már hogy mi alapján kell brókert választani, olvass vissza.
Olyan céget keress, ahol vagy normál számla és 2 tizedesig van tört lot (ez szinte mindenhol lesz).
Ez abban az esetben lesz megfelelő, ha a pozi nagyságaid beleférnek ebbe.
Gyanítom hogy nem.

Akkor viszont, ahogy ezt már valaki írta is, olyan számlára lesz szükséged, ahol van olyan hogy 1 lot nem 100,000 egység, hanem mondjuk 1,000 egység és van legalább 1 , vagy 2 tizedesig tört mikrolot.
Ez lesz gyanítom ami neked kell a megfelelő pozi méretezéshez.
Ott az 50,000.- ft-tal szépen el tudsz játszadozni és még pénzt is kereshetsz, a kockázatod mértékének megfelelő arányban.

Az 1-2%/ pozi kockázatot ennél az összegnél gyanítom hogy mellőznöd kell és ne is gondolkodj 10% max DD-ben, már ha érted mire gondolok.

Drag and drop stop az alapból minden metában van, ez nem extra.
Tback nem elérhető   Válaszol idézettel