Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-08-02, 12:55   #26 (permalink)
equalizer
Szenior tag
 
equalizer logója
 
Csatlakozott: 17-05-09
Összes hozzászólás: 1.028
Hírnév szint: 3
equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül equalizer részére
Alapbeállítás

Idézet:
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért posztolnak, mert látják, hogy butaságokat írogatsz és kijavítanak. Ráadásul ezt normálisan teszik. Veled ellentétben. Nem kell sértegetni másokat. Pár száz dollárral is lehet szépen tőkét növelni. De a lényeg a gyakorlás és a sikerélmények szerzése. Még ha csak pár dollárról van szó, akkor is. Lépj túl a babypips szinten. Bár 10 évvel ezelőtt én is ott kezdtem és itt vagyunk ezzel páran így.
Erdekes... lassuk csak egy kicsit, hogy megis mi volt a butasag:

- 170 dollaros szamla tul kicsi ahhoz, hogy abbol megelj vagy vagyont epits, tul az idopocsekolason

- nincs olyan komoly broker amelyik nyit neked egy 170 dollaros szamlad aztan majd johiszemuen megengedi neked, hogy epitgesd a vagyonod abbol (ezert van a bonuszprogram, a spreadkiterjesztes, a leverage ami min. 1:100, de altalaban a kicsi tokesek az 1:400, 500, 888-at keresitek = tuti bukas kicsi szamlaval, ketseg nem fer hozza)

- a kereskedesi strategia kiepitesenek a lenyege, hogy tanulj, tesztelj, tanulj, tesztelj es elolrol... ennek pedig az alapja ahol kezdeni kell, hogy megnezed a babypips-t (ha nem akarsz valaki nagyokos mentort megfizetni, hogy pont ugyanazt neked eloadja), ahol INGYEN megkapsz minden infot, utana pedig kivalasztasz egy neked megfelelo teoriat (pl. Elliott wave) es abban elmelyulsz, tanulsz, tesztelsz es aztan egy ido utan eljutsz oda, hogy meglesz a szukseges tudas...

Ez a lenyeg abban amit mondtam eddig. Megis hol van ebben a butasag? Mert ha valamelyikkel a 3 felteves kozul nem ertesz egyet, akkor meg menj es tanulj, tesztelj, mert radfer meg.

Ezen tulmenoen igaz, volt par okos hozzaszolas ami megallna a helyet akkor, ha a kerdes maskepp lett volna felteve, de szerintem mindegyik szem elol vesztette a realitast, azt pedig tukrozi a kerdes feltevojenek az elso ket mondata...
equalizer nem elérhető   Válaszol idézettel