Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-08-02, 14:23   #29 (permalink)
moncsicsi78
Szenior tag
 
Csatlakozott: 13-05-18
Összes hozzászólás: 847
Hírnév szint: 6
moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Már megint egymásnak estek ilyen apróságon...

Világos, hogy lehet 50ezer HUF-al számlát nyitni, és kereskedni is lehet, csak olyan cég kell,ahol cent alapú számla van, vagy a fentebb is ajánlott cég a maga mikrolotjával, és nagy(obb) tőkeáttétellel.
De ezt már leírták itt többen.

Mint ahogy azt is, hogy nyilván nem fog ebből vagyonokat építeni senki, legalábbis nem egyhamar. De profitos lehet egy ilyen számla is - noha az trader-től függ, de ez nem volt kérdés.

Hogy mennyi időt tölt valaki a a monitor előtt: ez a stratégiájától függ, nem a pénzétől, szerintem, de majd javítsatok ki. Ha a demo számlával megéri napi több órát is ott ülni (hiszen gyakorolni, tanulni kell), akkor valószínűleg az 50.000 Ft-tal is megéri.
De ez annyira szubjektív, hogy kinek mi és mennyiért éri meg, hogy megint csak fölösleges hajba kapni érte.

Egyébként nem is a véleménykülönbségek a problémásak, hanem az emelkedett hangú kategorikus imperatívuszok, és a "csak az a nézet létezik, amit én képviselek" hozzáállások.

Szóval béke!
moncsicsi78 elérhető   Válaszol idézettel