Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-08-02, 18:56   #36 (permalink)
Megalith
Szenior tag
 
Csatlakozott: 16-09-09
Összes hozzászólás: 587
Hírnév szint: 2
Megalith elindult a hírnévhez vezető úton.Megalith elindult a hírnévhez vezető úton.Megalith elindult a hírnévhez vezető úton.Megalith elindult a hírnévhez vezető úton.Megalith elindult a hírnévhez vezető úton.Megalith elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez a lenyeg abban amit mondtam eddig. Megis hol van ebben a butasag?
Például abban, hogy Moran nem írta, hogy vagyont akart építeni. Ezeket csak hallucinálod. Van egy beszűkült hibás elméleti tudásod a tőzsdéről, amit rá akarsz erőltetni másokra. Ahelyett, hogy csak felhívnád a figyelmet a kis tőkével való kereskedés veszélyeire.

Idézet:
equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ezen tulmenoen igaz, volt par okos hozzaszolas ami megallna a helyet akkor, ha a kerdes maskepp lett volna felteve...
Nem a kérdést kell másképp feltenni és a kérdezőt elítélni, hanem a kérdéseire válaszolni, amit te nem tettél meg normálisan. Kivételt képez ez alól a dukascopy-s hozzászólásod, ami értékelhető. Nem baj, ha brókerfóbiád van vagy szerinted min. 10 ezer usd kell a tőzsdéhez stb. Ez rendben van. Ez a te dolgod. A te tapasztalatod. De ezeket nem kell tényként kezelni. Mintha te lennél az egyetlen sikeres és legnagyobb király a piacon. Azt kell írni, hogy "szerintem" ez vagy az így működik. Vagy írhatod azt, hogy "ezt javaslom"..stb. A realitás elvesztésének tényét is hibásan határoztad meg. Pont, hogy te voltál aki elvesztette a realitását, mert nem arra válaszoltál amit kérdeztek, hanem elkezdtél logikátlan történeteket gyártani.
Megalith nem elérhető   Válaszol idézettel