Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-08-17, 07:56   #18 (permalink)
binarytrader
Tag
 
Csatlakozott: 17-06-01
Összes hozzászólás: 69
Hírnév szint: 2
binarytrader a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Te falcon most komolyan vallod ezt, hogy ilyen penge kicentizéseken,kimilliméterezéseken múlik az, hogy profitos legyél vagy sem?

Még egyszer leírom: ha kis időtávon kisebb lenne az esély, mint nagyon, egyszerűen a kicsin ellene kötnék a jelemnek, a nagyon meg vele, és a kettő eredőjéből 1 éven belül mehetnék a zárnagykerbe páncélszekrényt vásárolni.

Akkor, hogy ne legyen annyira spread érzékeny, tegyük fel, hogy én csak 8 pipes gyertyákat fogok nézni, és ott mondjuk legyen 1 pip a spread...
Kérdésem ismét: szerintetek tényleg ennyit jelent 8 pipre az 1 pip spread, hogy azt az idősíkot kukázni kelljen, mert egy lutri és inkább buksz rajta?

Tovább bonyolítom: legyen akkor FIX Spreades számla! Legyen FIX 1 pip.
Vagy: legyen SPREADMENTES számla...na akkor mi van? Ott már hiába kér el 10 dolcsit /kör, ott nem fog kiszedni nagyobb eséllyel a spread...

Értitek?

Ezt azok gondolják így, akik nem tudnak mit kezdeni a gyertyákkal, és már átváltottak vonalchartra, vagy a mínusz gombbal lekicsínyítették, hogy "ne zavarja be" őket. Megjegyzem, vonalcharton is szépen lehet kereskedni, de ne azért váltson valaki arra, mert nem értette meg a gyertyákat.
Ez, hogy maga a m5 gyertya egy zaj és lutri, és kisebb eséllyel csinál meg 1R-t, mint 4h charton ez nem igaz. Amennyiben 4h már kiforrottabb lenne, akkor ott is lehetne rendelni a széfet pár éven belül. Minden időtávon van olyan időszak, amikor buksz mint a ló. Ha nem lenne, akkor mindenki arra menne át és csak nyerőkből állna a piac. Az idősík csak annyiban számít, hogy mekkora lotot akarsz bekötni a kockáztatott összeg fejében, tehát "lotilag" mekkora kockázatot vagy hajlandó vállalni.
Ha a a spread miatt nem jönnek az eredmények, akkor még van mit tanulni.

Ne szépítsük a dolgokat, rengeteg ember titkolja, de valójában elé teszel egy m5-m1 chartot, és fogalma sincs mit kell nézni rajta és egyáltalán hogyan is kell elkezdenie rajta a munkát. Számomra ebben csak az az érthetetlen, hogy állításuk szerint 4h és felette már "látóvá" válik, és profitos lesz. Bevallom ez a megközelítés már túlmutat azon a szinten, amit értelmezni bírok.
binarytrader nem elérhető   Válaszol idézettel