Téma: Degiro
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-09-11, 17:34   #20 (permalink)
kockasseggu
Szenior tag
 
kockasseggu logója
 
Csatlakozott: 13-08-24
Összes hozzászólás: 2.003
Hírnév szint: 7
kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.kockasseggu elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
hm...
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/ig...te.647008.html

''A tőzsdén jegyzett alapok, az ETF-ek egyre népszerűbbek, ami nem csoda. Olcsók és egyszerű őket megvásárolni, ugyanakkor hatékonyan képesek lekövetni egy-egy piac vagy befektetési termékcsoport árfolyamának változásait. Az ügyfeleit a versenytársakhoz képest sokkal alacsonyabb díjak mellett kiszolgáló DEGIRO holland brókercég most több száz ilyen alap kereskedését tette ingyenessé ügyfelei számára.''
-A DEGIRO-nál díjmentesen veheti igénybe a valós időben futó árfolyamlistát, amely a legtöbb európai tőzsde adatait tartalmazza.
- Ön befektetőként természetesen szívesen betekintene a megbízási könyvbe. A DEGIRO-nál ezt 5 szint mélységig megtekintheti.

https://www.degiro.hu/kerdese-van/
Jó ez az 5 szint mélység, meg tört részvények...de szerintem továbbra is webgagyi, bár annak aki a Pluss500at szereti,ez nem okozhat problémát.
Maradi vagyok sajna, desktopot akarok.


Itt egy kis arbitrázs mintha lett volna a DAX <<-- kontra -->> ingyen Degiro DAX ETF grafikonon:

https://www.ishares.com/uk/instituti...al#chartDialoghttps://www.degiro.hu/data/pdf/hu/ju...-ETF-lista.pdf
__________________
Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
kockasseggu nem elérhető   Válaszol idézettel