Látom nagy a vívódás, hogy hova érdemes menni megtanulni ezt a szakmát. Személyes tapasztalatom teszem most közzé. Nézzetek el nekem, hogy jelenleg buzog bennem a lelkesedés, mert épp most vagyok túl egy 5 napos tanfolyamon, ahol helyretették az eddigi téves gondolataimat a tőzsdézésről. Ráadásul felvérteztek egy stratégiával, amit ha megszívlelek úgy érzem esélyesként indulhatok ebben a harcban. A múlt eredményeiről nem beszélnék... otthon se publikálom, gondolom érted. Most életemben először megpróbálok mindent úgy csinálni, ahogy azt a tapasztaltak javasolják, gyakorlok és gyakorlok, és közben ha elakadok kérdezem az oktatóimat. Próbálom átvenni azt a megközelítési módot ahogy ők a piacokhoz viszonyulnak. Megérzésem alapján ez most kifizetődő lesz. Ha még mindig vacillálsz nézd meg az a sulit ahol én kezdtem.
www.tozsdetanfolyam.hu Végül is kockázatod nem lesz, mert 100%-os garanciát kapsz a tanfolyamra, vagyis ha úgy érzed neked nem erre volt szükséged, visszakapod a tanfolyam árát. Őszintén szólva én ezért kezdtem itt. Mivel most nektek is javaslom, érezhetitek nem bántam meg, sőt...
Sok sikert!