Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-09-21, 15:19   #212 (permalink)
equalizer
Szenior tag
 
equalizer logója
 
Csatlakozott: 17-05-09
Összes hozzászólás: 1.054
Hírnév szint: 3
equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül equalizer részére
Alapbeállítás

Idézet:
independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Más idősíkon ugyan, de arányaiban hasonlóan én is jártam már így. Sőt, gondolom, még sokan.
Ezt megemészteni számomra sokkal nagyobb mentális kihívás, mint egy nagyobb vesztő sorozaté.
Mint a kártyavár. Sokáig tervezgeted, építgeted, s a vége felé, ami talán a legfontosabb, összeomlik az egész. És tudod, hogy k….va sokára lesz ilyen lehetőséged megint. Kezdheted az egészet elölről.

És itt még az a mentális önfelmentés sincs meg, mint egy hagyományos munkahelyen, ahol pillanatok alatt megtalálod, hogy ki mindenki felel mindenért, csak nem te.
Itt le kell nyelni, hogy a végeredmény a te döntéseid sorozatának végkifejlete.
Sokáig tervezgeted, építgeted, s a vége felé, ami talán a legfontosabb, összeomlik az egész. És tudod, hogy k….va sokára lesz ilyen lehetőséged megint. Kezdheted az egészet elölről. - igy van... az a szerencse, hogy van egy csomo forex paros + indexek + arucikkek + energiahordozok + reszvenyek ahol ha komolyan nekiallsz, minden nap kapsz legalab egy ilyen hosszutavu lehetoseget... de kinek van ideje/lehetosege mindet elemezni?


És itt még az a mentális önfelmentés sincs meg, mint egy hagyományos munkahelyen, ahol pillanatok alatt megtalálod, hogy ki mindenki felel mindenért, csak nem te. - ez is igy van! Itt jon az amit mar egy masik topicban is mondtam, hogy a kereskedest bizniszkent kell felfogni... ott meg a szabaly egyszeru: a te penzed -> a te nyereseged -> a te erdemed --> de a te felelosseged is, ha balul sul el...
equalizer nem elérhető   Válaszol idézettel