Téma: Dow
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-12-06, 14:50   #57 (permalink)
viskia
Tag
 
Csatlakozott: 09-05-10
Hely: kom-egom
Összes hozzászólás: 89
Hírnév szint: 10
viskia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

sziasztok! Hatalmas problémám van! Folyamatosan újra kell indítgatnom a platformot ahhoz, hogy a pontos adatokat lássam. Valami miatt folyamatosan elcsúsznak a gyertyák, és gyakran előfordul, hogy ez miatt rosszul lépek be, vagy rosszul szállok ki! Óránként akár 2x-3x is újra kell indítanom, igazából az egész napom ezzel telik el, de nem tudom mi lehet a probléma! Mivel nem használok semmiféle indikátort, vagy mozgóátlagot, nagyon nagy szükségem lenne a pontos adatokra. Úgyhogy ezzel csinálnom kellene valamit, csak nem tudom, hogy mit, vagy hogy honnan kérjek tanácsot!

A laptopom core i5, 8 giga ram. Nem hinném, hogy ezzel van a baj. A netem 15Mbit/sec. A szolgáltató nem tud ennél gyorsabbat adni itt ahol lakok.
A platformot (nanotrader) betettem a vírusirtóba a tűzfal kivételek közé, de így sem lett jó! Wifi helyett egy ideje már kábelen használom a netet, de így sem lett jó!
Mivel a CFD-n sosem volt ilyen probléma, az a gyanúm, hogy a netem nem bírja el a CQG megnövekedett adatait. A nanotrader kijelzi, hogy egy másodperc alatt hány tick jön, és ez szám naponta többször felugrik 18-30 fölé is! Lehetséges, hogy az ilyen ugrásoknél csúsznak el a gyertyák, de nem biztos! Vagy lehet, hogy a routerben kellene valamit átállítani, de ahhoz egyáltalán nem értek! A szolgáltatót meg sem próbálom felhívni, már a hölgyike aki felveszi a telót azt sem értené amit magyarázok neki!

Az első ábra újraindítás előtti! A bekeretezett nagyobb piros záróára, és a kisebb fehér nyitóára egálban vannak, (884,0-884,0). A második ábra az újraindítás utáni, azzal kaptam meg a jó adatokat, a fehér gyertya nyitóára 885,5-re került.
Csatolt kicsinyítések
dow-_j_k_p_14_.jpg   dow-_j_k_p_15_.jpg  
viskia nem elérhető   Válaszol idézettel