Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2017-12-08, 16:25   #9 (permalink)
David Chateau
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-05-19
Összes hozzászólás: 2.003
Hírnév szint: 10
David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.David Chateau már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Misi, én nem ajánlottam vételre egyébként, egy szóval sem, csak látókörbe kerültek.

Tback, nem kell tőkeáttétel, de ha van rendszer, amiben ezek kereskedése (ahogy írtad, megfelelő rendszerben, és kockázat mellett) megfér, sőt, a stratégia része, akkor miért is ne

Amúgymeg én sem csinálok lelkiismereti problémát, mert ha megnézzük a vilgcégeket a legkisebb cégekig, mindenhol találnánk olyan mocskos dolgokat, hogy csak na.

A részvénykereskedés nem az értékteremtésről szól. Ez egy bullshit szerintem. Kőkemény spekuláció hétköznapi embereknek, milliárdos alapoknak, menedzsmentnek, országoknak, nyugdíjalapoknak. Pénzről szól, ez van. Ettől persze még a pénz egy része kerülhet "jó" helyre, de mindenkinek van sejtése, a pénz hány százaléka kerül "jó" helyre, ami szintén szubjektív.

Amúgy Misi, tényleg, hagyjuk egymást, ok? Ne offoljunk, én se szólok hozzád, kérlek, te se hozzám

Egyébként a Mészáros-papírokban az a kiemelt sztori számomra, hogy a tömegek viselkedését én itt tudom tetten érni úgy, hogy még pénzem is legyen belőle.

Jegyzem meg még, hogy amiket valóban vételre ajánlottam eddig (lásd kriptopénzek), azokon nehéz volt nem bukni, mert a márciusi árszintet azóta sem érte el lefelé egyik pénz sem euróval, dollárral szemben.
David Chateau nem elérhető   Válaszol idézettel