Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2018-01-18, 14:46   #244 (permalink)
equalizer
Szenior tag
 
Csatlakozott: 17-05-09
Összes hozzászólás: 1.055
Hírnév szint: 3
equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.equalizer már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyébként, hogy visszakanyarodjak a kályhához, és Zoli, neked is érthető legyen:

Amikor itt megnyitottam a topikot, az elgondolás az volt, hogy bányászunk pár évig, és a jónak tűnő coinokból felhalmozunk pár tízezret.

Mivel nagyon durván hirtelen szálltak el, amire egyikünk sem számított, ezérteladtuk a gépeket, és inkább vettünk minden szart, ráadásul a bányászat is nehezedett. Tököm se akart az elején pár hónapra összerakni nagy cumik árán gépeketXD Mindegy, megtanultuk ezt is.

Mivel most van jókora portfólió (amit évek alatt terveztünk felépíteni), ezért én a kegjobb coinokból HODLER vagyok továbbra is, a vacakokat meg shortolom. Szerintem a bitcoin nem fog gyorsan kimúlni, mert az az alap coin. Viszont igenis lesz itt pár funkcionális coin, ami még nagy karriert fog befutni. Bitcoin már 2013-ban is volt ezer usd felett, aztán töredékére esett. De hát a trédelésben ez most itt bárkit is újként ér?

Jó ez a kriptó. Az adózás miatt most úgyse váltanám fiat pénzre, bár egyszer lehet, kipróbálom a bankkártyás fizetést
Ertem en es egyet is ertek. En is hodler vagyok, osszevissza valtogattam a coinokat, de a lenyeg az, hogy elnezve oket most mar tapasztalatbol is, 2 centbol nagyobb esely van 100x-ozni mint 100 dollarbol, nekem nincs portfoliom, hanem egyetlen coinra teszek fel mindent, arra amelyik szerintem 1-2 dollarnal mar a mostani arhoz kepest szazszorozott... ez most szerintem a REDDcoin... egy masik nagyon vagany kis coin a district0x ... ennek is eselye van, nagyon kozel van most az all time low-hoz, bevasarolni jo otlet lett volna 11 centnel.
equalizer nem elérhető   Válaszol idézettel