| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 75
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenruár 15-én jelenik meg a BÉT-en a Plotinus vagyonkezelő, mely mögött Zsiday Viktor áll.
Egyelőre sokat nem tudni a cégről, de tőkepiaci és egyéb kockázatosabbnak tekinthető befektetésekbe száll majd be a cég. Jelenleg a cégről az egyetlen információ a neten a tőzsdei megjelenéssel kapcsolatos hír.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Aki egy csöpp fáradtságot vesz arra, hogy tájékozódjon a befektetések világában, az pontosan tudja miről/kiről van szó.
Remélni tudom csak, hogy te nem az a fundás Attis vagy, akire gondolok... |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 75
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sajnálom ha csalódást okoztam. Bevallom nem tájékozódtam túl alaposan, nincs sok információm a Plotius-ról.
Annak viszont örülnék, ha te megosztanád az ismereteidet a cégről, hogy okulhassunk belőle.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Nem vagyok csalódott. Céges infót nyilván majd a kibocsátási tájékoztatóban kaphatsz, abból meg lehet ítélni kedvedre való-e a történet vagy sem. Zsiday Viktor elég széles körben ismert a befektetési szakmában, önéletrajza valamint a vele kapcsolatos információk fellelhetők a neten. Kiváló gondolkodású, szemléletű és nagy gyakorlatú szakember. A hazai palettán mindenképp a TOP10-ben van szerintem.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Plotinus, vagyonkezelő, Zsiday Viktor |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|