| Tőzsde Fórum |
|
|
#701 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Moneybookers kifizetés kb 3-5 munkanap szokott lenni, vagyis kb. 1 hétig ne kezdj izgulni. Igaz nem Plus500, hanem más bróker illetve sportfogadó tapasztalat, de szerintem itt is így lesz. Persze ha mindent rendben csináltál.
|
|
|
|
#702 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 65
Hírnév szint: 2 ![]() |
Idézet:
Kedves KEREN! ![]() Én köszöm, hogy meg köszönted. Te vagy az első ha jól emlékszem aki megköszönte. Jól eset. ![]() Jó kereskedést! Utamon |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#703 (permalink) |
|
Tag
Sziasztok!
Akit érdekel esetleg az a variálás, hogy aki Magyarországon regisztrál azoknak tapasztalatom szerint mindig ft alapú számlát hoz létre a Plus500. Mivel legtöbb ember gondolom dollár és euro alapú árút vesz vagy bármi egyebet. Ezért ha azt akarod hogy dolláros legyen a számla. Akkor előbb létre kell hozni az e-mailes plus500 számlát. Ami előbb ft alapú lesz (Ne utalj rá pénzt míg nincs át modositva dollára). Majd írni a supportnak levelet hogy változtassa át dollára. Nekem az nap át is válltoztatta. Így mostantól kezdve a ft és dollár árfolyam változás nincs hatással rá ha dollár alapú részvény vagy akármi mást veszek. Kiszámíthatobb a pénz kereset. Az AdmiralsMarkets én is ajánlom mert használom. Ajánlom még AvaFx. Ott más számlájának a kezelését végzem. Akit érdekel annak én magam is kereskedek Avafx vagy Plus500 jutalékos és bevétel részesedéses alapon. Tudok olyat az AvaFxnél hogy 600 euro a beszállás és állitólag robot kereskedik rajta. Amit eddig látam ott 3 hónap alatt. Elméletileg 1 év alatt megdupláza a pénzt. Akit érdekell itt megtalál. Kezdeti e-mail cím utamon@hotmail.hu . (Nem mindig nézem ezt mert nem ez a fő e-mail cimem. Idővel válaszolok) Hívatalossat csak megbeszélés utána adom meg. Jó kereskedést! Utamon |
|
|
|
|
|
#704 (permalink) |
|
Tag
Sziasztok!
Megosztom veletek azt is hogy aki részvényel kereskedik jó ha tudja hogy némelyiknek van osztaléka. Amit az osztalék szabályok szerint hozzá ajda vagy levonja a nyitott pozicióhoz. Ha shortolsz akkor ha a részvénynek van osztalék akkor minuszban hozzá adja. Ha longolsz akkor meg pluszban hozzá adj a nyitot pozicióhoz. Mind kétt esetben küld majd egy e-mailt róla. Ajánlok még valamit részvényt akkor érdemes veni mikor lent van az ára vagyis olcsó. Havi trenden kb. lehet látni mikor kezd bevásárolni egy bennfektes............... Vagy írnak is róla hogy saját részvényt vett az illető cég vagy a benne lévő kb igazgató.................... Mert amikor osztalék fizetés van legtöbbször már kb. 6 hónappal előtte elkezdik feverni az árát. Így mikor közeledik az osztalék kifizetlése akkor a bennfektesek eladják drágában a részvényt azoknak akik osztalékra játszanak. Álltalában. Akit édekelnek ilyen manipulációs trükök. Olvashat André Kostolány-tól könyveket. Vagy: Joe Ross - Trading manual (Bennfektesek manipulációs trükjei vannak benne) Jó kereskedést! |
|
|
|
|
|
#705 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok, kikértem a pénzem a plus500-tól.
A tucatnyi értelmetlen levélváltás után kikértem utalással a pénzem, erre ma bedobott a postás valami csekk félét a Berliner Volksbank-tól euróban. A kérdésem az lenne, hogy ezt hol tudom beváltani? És ha már plus500, kerülje mindenki! A support röhejes, kérdeznek valamit, válaszolok, de arra már más válaszol, és felteszi megint ugyanazt a kérdést (ezt 4 supportos játszotta el 1 órán belül) A megadott papírokon felül egy rakás más papírt is bekérnek kifizetéshez. Ami pedig ezt a csekket illeti, simán csak bedobta a postás egy mezei borítékba, semmi tértivevény vagy hasonló. Előre is köszönöm a választ. |
|
|
|
|
|
#706 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Szerintem Valutaváltónál tudod beváltani. Direkt mondom mindenkinek hogy Moneybookers használjon. Ezerszer egyszerűbb. Külföldről furcsa lenne tértivevényesen küldeni. Van olyan egyáltalán? Vidám napokat! |
|
|
|
|
|
|
#707 (permalink) |
|
Tag
Sziasztok!
Bár én még rosszat nem mondtam a Plus500-ra. Most megteszek kettőt is. Az egyik hogy shortolom az ezüstöt. Erre pozitív kamat volt +0,01%. Kb 2-3 hónapja meg változtatták és még egy értesítést sem küldtek ki, hogy onnantól kezdve -0,01 % kamat van rajta. Minden brókernek kötelessége az ügyfelet tájékoztatni ha bármi változás történik. Előre. Mivel más brókernél is vagyok így ezt tudom, hogy így van. A másik beraktak olyat hogy kb 5 percenként kilép plus500 a számítógépen telepíttet programnál. Kb 1-2 hónapja. Régen ilyen nem volt. Be kapcsoltam és végig bekapcsolva marad. A böngészőben is kilép 5 percenként de az engem nem zavar annyira mert nem nagyon használom. Más brókernél ha bekapcsolom bekapcsolva marad. Pl metartraderes programok. Még egy brókeres lenyúlásos könyv. (Nem minden bróker ilyen) Edvin Lefévre - Egy Spekuláns fejegyzései Jó kereskedést! |
|
|
|
|
|
#708 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Csak leírom tömören,hogy jártam.
Tavaly év végén nyitottam a plus500 oldalán számlát. Négy részletben 10,10,20,50 ezer ft fizettem be a számlára amit jóvá is írtak a számlámon. Januárban felvittem a tőkémet 164.000-ft ig Kértem 60.000 ft kifizetést. A számlámat csökkentették 104.000 ft-ra Ma jön az e-mail,hogy a kifizetést törölték ,meg az egyik 10 ezres és az 50 ezres befizetésem,mert azok úgyis kiegyenlítik egymást...?Most mi van? Akkor hol a p.....-ban van a 60.000 Ft? |
|
|
|
|
|
#711 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 23
Idézet:
1.Ha problémád van mindig az ügyfélszolgálatuknál próbálj meg reklamálni,ez minden brókercégre érvényes. 2.Utald haza a többi pénzt is,minél előbb! 3.Az ilyen és ehhez hasonló brokikat jobb nagyívben elkerülni!Itt a fórumon is találsz olyan topikot,ami a segítségedre lehet a választásban. |
|
|
|
|
|
|
#712 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Nem nagyon értem a leírtakat. Talán tényleg érdemes lenne az e-maileket beidézned pontosan, hátha összefüggéseiben többet látnánk. Mindazonáltal egyenlőre két dolgot tehetsz, mivel lehet, hogy valami félreértésről van szó. Az egyik, hogy vársz egy kicsit még, mert nem tudom, mikor kértél kifizetést és, hogy mennyi idő telt el. Az átfutásnak van némi ideje. A másik, hogy írsz nekik egy e-mailt és rákérdezel, hogy pontosan mi is a betű. Nem árt ha beidézed nekik az eddigi e-mail váltásokat, kérve, hogy magyarázzák már el részletesen, hogy mi a probléma, mert az is lehet, hogy valami félreértésről van szó.
|
|
|
|
#713 (permalink) |
|
Új tag
Köszi a válaszod.
Most várom,hogy megérkezzen a pénz. Az kevert meg engem,hogy a kifizetési szabályokban benne van feketén fehéren,mastercardra nem tudnak visszautalni./én azzal töltöttem fel/ Nyugottabb lennék ha a monetáris előzményeknen az állna,hogy "kivét-jóváhagyva" nem pedig az "kivét-törölve" "befizetés-törölve". |
|
|
|
|
|
#715 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Igen ez a a költség mindig benne van és kb. 5 nap az átfutási idő. Ezért érdemes Moneybookers használni. Általában Bankból Moneybookers-re ingyenes az utalás. Szerződésedtől függ. Általában a Moneybookersből a Plus500-ba kb. 500 ft (2 dollár ha jól feltételezem) a be utalás. Plus500-ból kifelé ingyenes az utalás Moneybookers-re. Moneybookersből Bankodba utalás kb. 500 ft Amit levontak tőled 3000 Ft azt a Bankod vonta le. Tudtom szerint. Továbbra is ilyen sikeres kereskedést vagy jobbat!
|
|
|
|
|
|
|
#716 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Üdvözletem!
Én OTP-s vagyok, de náluk nincs már MasterCard bankkárty, ezért a CIB Banknál nyitottam egy másik folyószámlát, amihez VISA Electron kártyát adtak, de arról még a befizetést sem engedi. A kérdésem az lenne, hogy csináltassak náluk dombornyomott VISA Classikot, van akinek kifizetnek rá, vagy tud valaki egy olyan bankot, aminek megfelelő VISA kártyája van. Válaszukat előre is köszönöm, Borik Tomi! |
|
|
|
|
|
#717 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#718 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#719 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
Válaszodat előre is köszönöm! |
|
|
|
|
|
|
#720 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
Sajnos bementem a gyöngyösi OTP-be és a főkártyámat leszerettem volna cserélin VISA-ra, de ott azt a választ kaptam, hogy náluk már nincs forgalomban VISA, ezért váltottam bankfiókot. Ott nyitottam egy új folyószámlát, és ahhoz kaptam egy VISA Elektron bankkártyát, de arról nem tudok befizetni sem. A kérdésem annyi lenne, hogy érdemes-e VISA Classik-ot kiváltani 5.000-ért, vagy keressek másik bankot, amire tutira fizetnek is. Válaszodat, előre is köszönöm! |
|
|
|
|
|
|
#722 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Anyagilag ha nem létkérdés a Visa kártya nem éri meg kidobni az 5000-est az ablakon, mert a feljebb általam leírt módszerek, nem kerülnek annyiba.
|
|
|
|
#725 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 306
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Én kb 2 éve úgy jártam, hogy próbaként odautaltam pár dollárt, és levontak kb 5%ot (akkor azt hiszem 2.5% volt a konverziós díj). A Moneybookers számlámat USDben vezettem. Most a konverziós díj 1.99%, tehát ha USDben vezeted a számládat, és magyar bankból utalsz oda USDt, akkor 4%ot vonnak le. |
|
|
|
|
|
|
#726 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Hírnév szint: 1 ![]() |
Üdv!
Az a lényeg, hogy ha Forintos bankszámlád van akkor a Moneybookers számlád is Forintban kell nyitni, így ha pénzt utalsz haza róla azt forintban kapja a bankod és nincsenek átváltási költségek! Moneybookers-ről pedig bárhova utalhatsz a neten szinte bármilyen devizában nem gond, hogy forintba vezeti a Moneybookers, mert ő azt átváltja középárfolyamon az utalni kívánt devizába... A piacon szerintem ők a legjobb megoldás, ha Forint bankszámlád van itthon! (a lényeg, hogy a Moneybookers számlád is Forintban nyisd!!!) Azonban arra figyelni kell, hogy nem lehet két számlád náluk...ha már nyitottál nem Forintos számlát, azt be kell záratnod velük mielőtt Forintos számlát akarsz nyitni !!! Erre figyeljetek, nehogy lezárják mindkét számlátokat !!! Remélem tudtam segíteni... Üdv! |
|
|
|
|
|
#727 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]() De egyébként forint bankszámláról forintos Moneybookersre érdemes utalni és nincs konverzió.
|
|
|
|
#728 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 306
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Szen, Sidius, köszi a válaszokat.
A forintos MB nem igazán jó megoldást. Tegyük fel, hogy nyitok számlát plus500nál. átutalok rá 1000000 Ftot - nincs költség. Átutalom plus500hoz - átváltják USDre. Ha középárfolyam 230, akkor 1000000/230*0,9801 = 4261 USD érkezik be. (konverziós díj 1.99%) Ha ez után plus500ról át akarok állni Alparira, és mb-n keresztül játszom át, akkor 2*1.99% konverziós díjat vonnak le (mert átváltják Ftra, majd vissza USDre), így alparihoz csak 4261*0,9602 = 4091 USD marad. Ha ezt az utat akarom végigjátszani, akkor az Interactivebrokeres fórumban írt verzió a legolcsóbb: 1 ingynes kp Ft felvét bankszámláról 2 olcsó valutaváltónál USDre váltás (középárfolyamhoz képest 0.55% veszteség spread miatt) 3 valuta befizetés OTP bankszámlára, majd onnan utalás külföldre (0.15% min 2200 Ft), OTP devizaszámla megszűntetés. 4 USD alapú moneybookers számlával már olcsón lehet átrakosgatni egyik brókerből a másikba a pénzt, mert nincs átváltás. |
|
|
|
|
|
#729 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 14
Scalping tiltva van, mind emellett Cyprus Securities and Exchange Commission a következő figyelmeztetőt adta ki:
"1. Has never been granted a license to operate in the Republic in accordance to PART II of the Investment Firms Law (Law Number 144(I)/2007). 2. Ηas never been authorized by the Commission in accordance to PART XII of the Investment Firms Law (Law Number 144(I)/2007), which would have enabled it to provide investment services on a professional basis in the Republic of Cyprus, or to persons outside the Republic. 3. Ιs not a bank established in the Republic, licensed by the Central Bank of Cyprus, and allowed pursuant to the above mentioned PART XII to offer investment and ancillary services. 4. May not operate in the Republic in the investment services sector through a branch nor provide cross border investment services pursuant to PART IX of the Investment Services Law (Law Number 144(I)/2007). Finally, the Commission urges the investors, before doing business with Investment Firms, to consult its Web Site (http://www.cysec.gov.cy/default_en.aspx) to confirm the companies which have license to offer investment and ancillary services in the Republic." forrás--> http://www.cysec.gov.cy/Downloads/In...s500%20Ltd.pdf |
|
|
|
|
|
#730 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 14
és egy másik figyelmeztetés Norvégiából :
"Investor warning Finanstilsynet (The Financial Supervisory Authority of Norway) warns against investment offers promoted by Plus500 Ltd. Finanstilsynet has been informed that Plus500 Ltd. (address: Belize) offers investment services and foreign exchange activity to Norwegian investors from the website www.plus500.com. Finanstilsynet wishes to make it clear that Plus500 Ltd. is not authorised to provide investment services or foreign exchange activity in Norway, and therefore lacks the licence required under Norwegian law. The company is consequently not subject to Finanstilsynet’s supervisory oversight, nor has Finanstilsynet approved the services offered by the company. Finanstilsynet therefore recommends investors not to enter into agreements with or transfer assets to Plus500 Ltd. Finanstilsynet's registry (http://www.finanstilsynet.no/en/Seco...ynet-registry/) gives details of all companies authorised to offer investment services in Norway. A list (not complete) of companies operating in the market without a licence can be found on Finanstilsynet's website (http://www.finanstilsynet.no/no/Venstremeny/Markedsadvarsler/)." forrás-->http://www.dfsa.dk/en/Nyhedscenter/I...us500-Ltd.aspx |
|
|
|
|
|
#732 (permalink) |
|
Szenior tag
A norvég figyelmeztetés szerint a norvég pénzügyi felügyelet óva int attól, hogy a befektetők (itt konkrétan a norvég befektetők), de nevezhetjük őket kereskedőknek is, használják a Plus500-at, mert a cég semmiféle engedéllyel vagy jóváhagyással és felügyelettel nem rendelkezik Norvégiában, annak érdekében, hogy bármiféle pénzügyi szolgáltatást nyújtson. Ezen a linken http://www.finanstilsynet.no/en/Seco...ynet-registry/ lehet megnézni az engedéllyel rendelkező cégeket.
A ciprusi figyelmeztetés alapján a Plus500: Nem rendelkezik működési engedéllyel Cipruson. Nem kapott engedélyt befektetési szolgáltatásokra sem a ciprusiaknak, sem Cipruson kívüli személyek részére.Bankként sem kapott engedélyt a Ciprusi Központi Banktól és telephellyel sem rendelkezik ugyanitt, és ez utóbbi alapján nem is nyújthat határokon átívelő szolgáltatást. Sorolja minden ponthoz a hatályos törvényi szabályozást is. Végül azt kérik, hogy mindenki mielőtt tevékenységbe kezdene nézze meg a lenti linken, hogy a cég Cipruson engedéllyel rendelkezik e vagy sem. http://www.cysec.gov.cy/default_en.aspx Tömören ennyi. Hát ebből mindenki azt von le amit csak akar. Én nem néztem utána, hogy a Plus500 vajon hirdeti e magát ciprusi engedéllyel vagy sem. Ha nem, akkor nem biztos, hogy probléma van, hiszen máshol még lehet engedélye, erre a forex brókereknél számtalan példa van. Viszont ha igen, akkor az gáz a fenti ciprusi figyelmeztetés alapján.
Az egész univerzum előttem hajol meg. Utoljára módosítva: sidius által : 2012-01-30 07:52 Oka: hiba |
|
|
|
|
|
#734 (permalink) |
|
Szenior tag
Ahogy nézem a Plus500 azt írja magáról, hogy az UK-ban bejegyezve és az FSA alatt áll:
"About Plus500™ Authorized and regulated MiFID Investment Firm Plus500UK Limited is authorized and regulated by the Financial Services Authority, FSA Register No.509909, to carry on business across the European Union and elsewhere. Plus500UK Limited is a company registered in England and Wales (Company No 07024970) specializing in Contracts for Difference (CFDs) in commodities, shares, currencies and indices. Office Address Plus500UK Limited 359 Goswell Road London EC1V 7JL"
|
|
|
#735 (permalink) |
|
Új tag
Üdvözlet!
A közeljövőben szeretnék a Plus500-nál éles számlát nyitni. Olvasom a hozzászólásokat, és látom, hogy írjátok azt, hogy nem csak forint alapú lehet a számlám, hanem akár euró, usa dollár, svájci frank...stb is, ha írok a supportnak. Igazából az euróval szimpatizálok, a forinthoz képest jobbnak érzem. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri e váltani forintról pl: euróra vagy akár más valutára? Előre is köszönöm! |
|
|
|
|
|
#736 (permalink) |
|
Új tag
Azt még elfelejtettem, hogy euró alapú devizaszámlám is van, a fizetésem is euróban kapom meg, tehát ezért gondolkodom abban, hogy a Plus500-as számlám is euró alapú legyen, ezzel spórolnék az átváltásokon.
|
|
|
|
|
|
#739 (permalink) |
|
Szenior tag
Szerintem ha életviteled túlnyomórészt az euróhoz köthető, akkor nem is kérdés, hogy jobban jársz az eurós számlával, hiszen az átváltás költségeit ha nem is mindig, de mondhatjuk, hogy túlnyomórészt elkerülöd.
|
|
|
#741 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Sziasztok!
Sikeresen kinulláztam az egyik accomon az 5000 Ft-os bónuszomat, így létrehoztam egy másik gépen amihez másik IP járt, egy új accot ahol kaptam oda is 5000 bónuszt. Kérdezem én mi van akkor, ha én ezzel a másik IP-n érvényesített accal belépek a régi IP-n? Bannolják az 5000 Forintomat, vagy a kutyát se fogja érdekelni? |
|
|
|
|
|
#742 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
ha viszont csak gyakorolni akarsz vele akkor nyugodtan beléphetsz
|
|
|
|
|
|
|
#744 (permalink) |
|
Új tag
Ezzel a programmal gyakorolok már idestova fél éve, megszoktam a programot. Egy kisebb összeggel már nekiugrottam, tesztelem, hogy tényleg olyan e, mint a demóban, kiveszek, befizetek, meglátjuk mi lesz. A pénz befizetése gond nélkül ment Visa Classic kártyával, a kereskedés teljesen olyan, mint a demóban, nem ért meglepetés. Egyelőre mindent rendben találtam, egy kivételt hétfőn fogok intézni, majd beszámolok róla.
|
|
|
|
|
|
#746 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hello!
Ma elfogadta a Plus500 a dokumentumaimat. Csináltam Moneybookers számlát, de még nem töltöttem fel rá pénzt. Ha ez meglesz utána a plus500-ra hogy kell pénzt tenni moneybookersről? A Plus500-on belül kell a Letétnél vagy a Moneybookersről kell indítani az átutalást a plus500-ra? Ezt nem vágom ...:S Köszi aki tud segíteni! |
|
|
|
|
|
#747 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#748 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]() http://www.plus500.hu/Help/HelpCashier.aspx
|
|
|
|
#750 (permalink) |
|
Új tag
Na megint harcolok a Plus500-al.
Január elején sikerült levennem 60.000 Ft-ot a Plus500 as számlámról,eddig semmi gond. Azóta feltornáztam a tőkémet 230.000 Ft-ra ,gondoltam leveszek egy kis lét.. Lekértem 50.000 Ft-ot .Jött az értesítés hogy érvényesíteni kellene a számlámat.?????Küldjem el a bankkártya másolatát meg egy közüzemi számla másolatát amin rajta van a nevem , címem.Igy tettem , e-mail-ben közölték elfogadták a dokumentumokat,de azóta mindig egy hibaüzenet fogad ha belépek a plus500-ra "nem sikerült hitelesíteni a számláját kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal."tehát se pénz se semmi" nem tudok belépni a tőke kezelésébe ahonnét tudnám újra indítani a kifizetést. Rohadtul ideges vagyok..... |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| bróker, brókercég, Plus 500, Plus500, Plus500 vélemény |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|