Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2012-02-07, 15:02   #751 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
dandy a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás előrelépés?

A mai napon kb 20 e-mail elküldése után ,sikerült belépnem a tőke kezelésébe,és újra elindítottam a kifizetést.
Remélem megjön ,igaz sok rosszat olvastam különböző fórumokon álltalában aki "túl sokat keresett" azoknak zárolták a számláját ilyen-olyan indokokkal.
Ha valakinek tudomása van ilyenről kérem azt ossza meg velem.
Köszi.
dandy nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-09, 21:59   #752 (permalink)
Kitiltott

Összes hozzászólás: 16
Jupiterrr a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sok helyen találkoztam ezzek a céggel. Állítólag megbízható, de kicsit tartok tőle. Elvégre az ember rájuk bízza a pénzét. Van olyan köztetek, aki évek óta náluk van és elégedett?
Jupiterrr nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2012-02-13, 08:37   #753 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 7
lukács a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!
Szerintetek fel merjek rakni 500 ezret a plus500-ra. Van köztetek vki aki ennél többet rakott fel és ki is lett fizetve?
lukács nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-13, 12:29   #754 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 8
dandy a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Kifizetett a plus500.

A mai napon átutalták és meg is érkezett a pénz.
Én december óta kereskedek náluk 90.000 Ft-tal kezdtem.
Azóta 120.000 Ft-ot vettem le,két részletben ,de most is 200.000 Ft felett vagyok.Remélem továbbra is megbízhatóak maradnak,de nem tervezek újabb feltöltést.Szerintem te is csak annyit töltsél fel amennyinek az esetleges elvesztése még nem okoz "nagy problémát".
dandy nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-13, 19:05   #755 (permalink)
Új tag

Hely: Házban
Rézgróf a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Rézgróf részére
Alapbeállítás

Idézet:
lukács eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!
Szerintetek fel merjek rakni 500 ezret a plus500-ra. Van köztetek vki aki ennél többet rakott fel és ki is lett fizetve?
Csatlakozok az elöttem szólóhoz, csak annyitt tegyél fel amennyi
nem okoz gondot,ha elveszíted.
Rézgróf nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-13, 19:08   #756 (permalink)
Új tag

Hely: Házban
Rézgróf a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Rézgróf részére
Alapbeállítás

Idézet:
dandy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A mai napon kb 20 e-mail elküldése után ,sikerült belépnem a tőke kezelésébe,és újra elindítottam a kifizetést.
Remélem megjön ,igaz sok rosszat olvastam különböző fórumokon álltalában aki "túl sokat keresett" azoknak zárolták a számláját ilyen-olyan indokokkal.
Ha valakinek tudomása van ilyenről kérem azt ossza meg velem.
Köszi.
Szerinrem egy ekkora cégnek a havi bevétele több százezer font,
nem hiszem,hogy pár százezer forint miatt lejáratnák magukat.
Hosszútávon sokkal többett buknának rajta.
Rézgróf nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-16, 08:32   #757 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
meranti a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

A plusz500-as megy még? Fizethetek rá szerintetek?
meranti nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-16, 18:29   #758 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
DaniSPION a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Plus500 tőzsde, részvény, valuták..stb

Annyit a programról. Demoban nem tudod, hogy a devizákkal szinte hetenkénti megszakítással kereskedhetsz. azaz nincs napi felszámítási díj. a ti esetetekben nagy őrültségnek tartom, ha valaki részvényekkel kötvényekkel kereskedik, vagy épp indexekkel. Ha hamar akarsz, és apránként törekvő lenni, nagyobb biztonsági fokon, akkor csak a valutát ajánlom a plus500-nál. Gyors árfolyamváltozás, ugyanazon projektek eladás vagy vétel legyen több részben való kezelése. ne tedd fel minden pénzed 1re. ne elégedj meg 1 vagy két különböző devizával. használj többet készíts összefüggéseket. papíron írd le. időigényes de megéri. én 30ezer ft-al kezdtem és 270ezer ft-ot profitáltam 4hónap alatt. de hisz alig használom, és nem igen adok veszek naponta. heti 2-3napot használom, és legfeljebb 4-5x adok, veszek. Csak ajánlani tudom. Ami igaz igaz. a Következők a feltételei. 20ezer ft limittel kezdheted meg a számlát. telefon érvényesítésével 5000ft jóváírás +. 200$os nyereséget el kell érned, hogy kivehesd a nyereséget. a letéti pénzedet csak a 60. tranzakció után veheted ki. de ha megvolt a 60. és még nyereséged is van. kiveheted az egészet a bónuszokkal egyetemben. Aki azt mondta hogy ráutalt és visszautalta hazudott, aki ezt a nézetet vallja nézzen google statisztikát is néha. a magyar nyilvántartásban nem szerepel a cég, hiszen nem magyar, hanem angol, Londoni központtal, egy amerikai St. Louisi Brókercég leányvállalata. Nem a nyilvánosságra hozatal a cél, és mint azt tudhatnátok a bónusz összegek titeket terhelnek nem a céget. további mélázást a sok baromsághoz, és amíg ti tanakodtok ez a lehetőség felszínre kerül mások által, és mire észbe kaptok már nem lehettek részei, mert ezt is megszünteti a felsőbb ... Magyarországon mint a többi lehetőséget. Légy zenész, vagy egy ökör aki jól szerepelne tehetségkutatókba és megszűnik a gondod hülyeláda.
DaniSPION nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-23, 20:40   #759 (permalink)
Új tag

Sajtoshambi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Lehet én vagyok a vak, de sehol sem találom, hogy hány kereskedői pont gyűlt össze.
Ezt pontosan hol lehet látni?
eddig 6 ügyletből 6 nyereséggel zárult, de az 5000-ből csak 5800 lett.
ha a trader pontok táblázatában 0.1 van az olajnál mondjuk, akkor 0.1 dollár nyereségnél számol egy trader pontot? vagy rosszul értelmezem?
Sajtoshambi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-24, 17:09   #760 (permalink)
Új tag

maciamd a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Sajtoshambi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Lehet én vagyok a vak, de sehol sem találom, hogy hány kereskedői pont gyűlt össze.
Ezt pontosan hol lehet látni?
eddig 6 ügyletből 6 nyereséggel zárult, de az 5000-ből csak 5800 lett.
ha a trader pontok táblázatában 0.1 van az olajnál mondjuk, akkor 0.1 dollár nyereségnél számol egy trader pontot? vagy rosszul értelmezem?
Szia,

Ha Webtrader-el nyomod akkor:
Annyi a teendőd, hogy rámész a "Tőke kezelése" nevű gombra, majd megjelenik egy ablak ahol egyéb információkat találsz és végül jobb oldalt találod azt, hogy "Bónuszszámla". Na erre kattintva máris láthatod kiírva, hogy hányadán állsz a pontokkal.

Viszont ha programmal tolod abban nem tudok segíteni mert azt nem ismerem.

maci
maciamd nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-24, 18:18   #761 (permalink)
Új tag

Sajtoshambi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Köszi a választ.
Akkor mégis jól láttam.
Csak akkor azt nem értem, hogy mi alapján adja a pontokat.
Mennyi nyereséget kell termelni ahhoz, hogy pontot adjon.
Vagy százalékot kell elérni?
Már 7 ügyletből, mind a hét pozitívan zárult, de ahol mondod még mindig 0/60 pontot ír. Nem értem...
Vagy ahhoz, hogy adja a pontokat fel kellene tölteni a számlát?
Akkor értelmetlen lenne az 5000 bonus...
Sajtoshambi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-24, 18:23   #762 (permalink)
Új tag

GSXR a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Hello-szia!

Én a kezdő bónusszal kezdtem Novembertől nyomom és most értem el a 200.000 Huf-ot.
Úgygondolom, hogy mostmár lehet profitálni akár a feléből is ezért megpróbálok egy kifizetést. Tudtok nekem tanácsot adni, hogy hogy kérjem a kifizetést?
Egy mezei sima Posta (erste bank kezeli és mastercard van feltüntetve rajta) nem dombornyomott kártyám van. Csináltam egy Moneybookers "internetes pénztárcát is. Befizetésem még nem volt semmilyen formában. Hogyan jutok hozzá legegyszerübben a pénzemhez? Kártyára? Moneybookersre (amihez ez a kártya van hozzárendelve) vagy csináltatnom kell Visa (dombornyomott) kártyát?
Légyszives ha valaki tud ebben segiteni, azt nagyon megköszönném.
GSXR nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-25, 15:44   #763 (permalink)
Új tag

maciamd a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
GSXR eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hello-szia!

Én a kezdő bónusszal kezdtem Novembertől nyomom és most értem el a 200.000 Huf-ot.
Úgygondolom, hogy mostmár lehet profitálni akár a feléből is ezért megpróbálok egy kifizetést. Tudtok nekem tanácsot adni, hogy hogy kérjem a kifizetést?
Egy mezei sima Posta (erste bank kezeli és mastercard van feltüntetve rajta) nem dombornyomott kártyám van. Csináltam egy Moneybookers "internetes pénztárcát is. Befizetésem még nem volt semmilyen formában. Hogyan jutok hozzá legegyszerübben a pénzemhez? Kártyára? Moneybookersre (amihez ez a kártya van hozzárendelve) vagy csináltatnom kell Visa (dombornyomott) kártyát?
Légyszives ha valaki tud ebben segiteni, azt nagyon megköszönném.
Szia,

Azt tudom tanácsolni olvass vissza pár oldalt, ott egy lelkes fiatalember leírta már párszor ennek rendjét és módját. Én tanácsot adni nem tudok mivel én még nem járok abban a fázisban ahol te, vagyis a kifizetésnél

maci
maciamd nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-26, 15:25   #764 (permalink)
Új tag

krapekfiu a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Latom,hogy a fizetesekrol targyaltok, az helyzet ,hogy Londonban igy mukodik sajnos. Itt elek es tapasztalatbol beszelek.
Persze nem ervenyes mindenra ez sem. Amugy en is mos szeretnek kezdeni, de nem hiszem ,hogy atvernenek, hamar nyakon lehet csipetni ha erre szukseg van . Persze az ovatossag nem rossz dolog
szepnapot
krapekfiu nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-26, 15:59   #765 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1
Nufy a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
krapekfiu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Latom,hogy a fizetesekrol targyaltok, az helyzet ,hogy Londonban igy mukodik sajnos. Itt elek es tapasztalatbol beszelek.
Persze nem ervenyes mindenra ez sem. Amugy en is mos szeretnek kezdeni, de nem hiszem ,hogy atvernenek, hamar nyakon lehet csipetni ha erre szukseg van . Persze az ovatossag nem rossz dolog
szepnapot
Én legelőször ennél a brókercégnél kezdtem, mert kezdőknek hibátlan, könnyen áttekinthető, óvodás szintű tudást igényel a kezelése (igaz a nyereséges kereskedéshez ez nem elég) Benne vannak az alap indikátorok, de sok mindent hiányolok belőle. Ezért azt mondom, hogy csak kezdőknek ajánlom akik most ismerkednek a tőzsdével és kevés tőkét töltsetek rá! Ha már haladó vagy, akkor keress más olcsóbb brókercéget ami MT4-es platformon keresztül működik! Jóval bonyolultabb, és számolgatni kell a lot-okat, sl-eket és tp-ket is, de hamar meg lehet szokni.
Ha valakit érdekel a plus500 akkor regisztráljon az aláírásomon keresztül és kap 5000Ft induló tőkét!
Nufy nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-26, 16:04   #766 (permalink)
Új tag

krapekfiu a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Mennyi osszegel erdemes elkezdeni a plus 500- nal?
Beszejunk fontba ha lehetseges )
koszi
krapekfiu nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-02-26, 16:23   #767 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
krapekfiu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mennyi osszegel erdemes elkezdeni a plus 500- nal?
Beszejunk fontba ha lehetseges )
koszi
Mi a célod mit szeretnél elérni vele? Milyen tapasztalataid vannak a tőzsdével?
Régi 2012-02-27, 20:04   #768 (permalink)
Új tag

Rcontact a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Plus500 tapasztalat

Sziasztok,

Megosztom a saját tapasztalataim a kifizetésről:

Néhány hónap teszt után január elején élesben is elkezdtem a PLUS500-at. Először kisebb befizetésekkel (20-50e) bankártya használatával. Elég jól termeltem, kezdtem örülni, amikor sajnos rosszul, és sokat kockáztattam, így kénytelen voltam elég sok pénzzel feltölteni magam, hogy ne bukjak, és tudjam finanszírozni a minuszt.

Számokban.
Kezdeti befizetés összesen:
475E
Kezdeti befizetéseken kb 110% haszon 1.5 hónap alatt.
Roszz döntések sorozatainak köszönhetően befizetve még 1.5M, mint említettem, a bukta finanszírozásához, nehogy kidobjon bármelyikből is.

Viszonylag hamar visszafordult szerencsére, így kiutaltattam magamnak az 1.5M-ot ami meg is érkezett kb 5 napon belül CIB bankszámlára utalással.
Az utalással kapcsolatos tapasztalatok:
Eurban utaltak, így konverzió miatt ( CIB deviza váltás) kb 25 E Ft-al lett kevesebb a jóváírt összeg. Ezek után megírtam a supportnak a problémám, mely szerint ha x összget fizetek be és írnak jóvá, akkor én is a kért összeg teljesítését várom tőlük, és a különbözetet kérem.

A különbözetet másnap jóváírták a PLUS500 -on nem bónuszként, hanem kivehető összegként, melyről emilben is értesítettek.
CIB banki költség: 589 FT -ezt nem reklamáltam.

A mai napon ismét elindítottam 700E kiutalását, az ezzel kapcsolatos tapasztalaim hamarosan megosztom. Ebben az összegben már résznyereségem is benne van ha összeadjátok.

Össz be 1.975E
Ki: 1.5M - teljes mértékben megkatam/hiányzót jóváírták.
Ki: próbaképpen 15e paypalra - 2 napon belül hiány nélkül megérkezett.
Ki: 700e - mai napon indítva.

Az öszes általuk kért dokumentumom rendesen feltöltve, amit elfogadtak - a címemre megérkezett a lakcím megerősítő kód is - , és ezek után indítottam az első kiutalás, ami mint említettem, szinte zökkenő mentesen ment.

Eddig minden rendben.

Üdv Mindenkinek, Sok profitot.

J
Rcontact nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-02, 21:44   #769 (permalink)
Új tag

Denso08 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szia
Az lenne a kérdésem tudnál e segíteni tőzsdézésben?
Most ismerkedem vele olvasgatok és devizával próbálkozom meg olajal kisebb nagyobb sikerrel.
Köszi előre is a választ.
Üdv Denso
Denso08 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-03, 10:11   #770 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Hely: Győr megye
Összes hozzászólás: 433
Hírnév szint: 4
willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül willow részére
Alapbeállítás

Idézet:
Denso08 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia
Az lenne a kérdésem tudnál e segíteni tőzsdézésben?
Most ismerkedem vele olvasgatok és devizával próbálkozom meg olajal kisebb nagyobb sikerrel.
Köszi előre is a választ.
Üdv Denso
Szia
Kinek cimezted a kérésed?
willow nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-03, 20:23   #771 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Iagzából bárki aki segít csak rosszul írtam.
Üdv
Régi 2012-03-04, 11:54   #772 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 65
Hírnév szint: 2
utamon a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Iagzából bárki aki segít csak rosszul írtam.
Üdv
Szia!

Hiába adnak neked tippeket. Sajnos a pszichológia része rád marad.
Mindenkinek saját stílusa van.
Ami neki jó az neked nem lesz jó.
Ezért kell neked a saját stílusodat megtalálnod.
Pl. Hetente mennyi időt szánsz rá napiban? Nem kell válaszolnod.
Kezdj el tervezni.
Előtte demoz annyi pénzel amennyit rá fogsz száni. Kb. 3 hónapot.
Ha demoban tudod gyarapítani és megszokod a stílusodat,
akkor van esélyed élőben is betartani azokat a szabályokat amiket demoban megtanultál. Vagyis amivel demoban is pénz gyarapítottál.
A fő lényeg éves és havi trend irányt kell nézni. Hetes az már zavaróbb mert ott a havin belül is vissza fordulhat de ott is van hogy 3 hónapnál is több hogy egy irányba megy a hetes. Azt is le lehet kereskedni.
Nyugis és csak hetes alá vagy fölé kell berakni kicsit távolabb a veszteség stopot.
Olvassatok tőzsde könyvet.
Arra kell főkép vigyázni hogy hetesen belül oda vissza megy a napos. kb. 2-5 napokat egy irányba. Ezt 4 órásban le lehet kereskedni.
A kivárás a lényeg. Nem kell minden nap adni venni.
Az már profiknak való.
Hanem meg várni míg megfordul a naposon. Az az egyik legerősebb trend.
Sorolhatnék még sok mindent.....
De a gyakorlást nem helyettesíti.
Mindenki a saját felelőssége hogy ezt amit leírtam mennyire hasznosítja.

Ajánlottam már régen egy jó könyvet. Itt van megint.

- Edvin Lefévre - Egy Spekuláns fejegyzései (Legjobb spekuláns könyv)

Na ő végig ment ezen a pszichológián mint én is.
És mindenki aki tőzsdézni kezd. Szerintem.
Ha elolvassátok sok mindent hamar megértetek mit miért csináltok tőzsdézés közben és könnyebben kivéditek a felesleges csábításokat amit az elme variálása és a tőzsde nézése okoz.

Jó kereskedést mindenkinek!
utamon nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-04, 12:11   #773 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
DaniSPION eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Annyit a programról. Demoban nem tudod, hogy a devizákkal szinte hetenkénti megszakítással kereskedhetsz. azaz nincs napi felszámítási díj. a ti esetetekben nagy őrültségnek tartom, ha valaki részvényekkel kötvényekkel kereskedik, vagy épp indexekkel. Ha hamar akarsz, és apránként törekvő lenni, nagyobb biztonsági fokon, akkor csak a valutát ajánlom a plus500-nál. Gyors árfolyamváltozás, ugyanazon projektek eladás vagy vétel legyen több részben való kezelése. ne tedd fel minden pénzed 1re. ne elégedj meg 1 vagy két különböző devizával. használj többet készíts összefüggéseket. papíron írd le. időigényes de megéri. én 30ezer ft-al kezdtem és 270ezer ft-ot profitáltam 4hónap alatt. de hisz alig használom, és nem igen adok veszek naponta. heti 2-3napot használom, és legfeljebb 4-5x adok, veszek. Csak ajánlani tudom. Ami igaz igaz. a Következők a feltételei. 20ezer ft limittel kezdheted meg a számlát. telefon érvényesítésével 5000ft jóváírás +. 200$os nyereséget el kell érned, hogy kivehesd a nyereséget. a letéti pénzedet csak a 60. tranzakció után veheted ki. de ha megvolt a 60. és még nyereséged is van. kiveheted az egészet a bónuszokkal egyetemben. Aki azt mondta hogy ráutalt és visszautalta hazudott, aki ezt a nézetet vallja nézzen google statisztikát is néha. a magyar nyilvántartásban nem szerepel a cég, hiszen nem magyar, hanem angol, Londoni központtal, egy amerikai St. Louisi Brókercég leányvállalata. Nem a nyilvánosságra hozatal a cél, és mint azt tudhatnátok a bónusz összegek titeket terhelnek nem a céget. további mélázást a sok baromsághoz, és amíg ti tanakodtok ez a lehetőség felszínre kerül mások által, és mire észbe kaptok már nem lehettek részei, mert ezt is megszünteti a felsőbb ... Magyarországon mint a többi lehetőséget. Légy zenész, vagy egy ökör aki jól szerepelne tehetségkutatókba és megszűnik a gondod .........
Mivel sokat okoskodtál.
Ezért megírom neked.
Én részvénnyel, indexel, olajjal, ezüsttel, valutával kereskedem. Jók azok.
Mindegy mivel kereskedik az ember ha van egy jó szabálya veszteség stoppal.
Vagy ha hosszú távú befektető akkor nem kell veszteség stop.
De jól be kell osztani a pénzt.
Akkor bármelyik részvényre, indexre, valutára, stb-re alkalmazni tudja....
Napi felszámítás van mindenben bármit veszel. Pozitív vagy negatív.

A bónuszhoz nem értesz. Akkor inkább ne írj róla.
A tisztánlátásod kitisztulásra megírom most neked, hogy a bónuszt.
Attól vonják le aki alá be vagy regizve 500affiliates-nél és azt is csak akkor ha
elérte az illető a 3 hónap alatt a előírt pontot.
Ha nem akkor vissza adja az illetőnek.
Mint nekem, mert nekem van 500affiliates-em.
És magam alá vagyok beregizve.

Olvas jó könyveket.
Pl. A bőség törvénye.
Mert elég durván negatív volt az írásod a végén.

Egy tudatos teremtő. Ez vagyok én.

Vidám napokat mindenkinek!
Régi 2012-03-04, 15:23   #774 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
utamon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mivel sokat okoskodtál.
Ezért megírom neked.
Én részvénnyel, indexel, olajjal, ezüsttel, valutával kereskedem. Jók azok.
Mindegy mivel kereskedik az ember ha van egy jó szabálya veszteség stoppal.
Vagy ha hosszú távú befektető akkor nem kell veszteség stop.
De jól be kell osztani a pénzt.
Akkor bármelyik részvényre, indexre, valutára, stb-re alkalmazni tudja....
Napi felszámítás van mindenben bármit veszel. Pozitív vagy negatív.

A bónuszhoz nem értesz. Akkor inkább ne írj róla.
A tisztánlátásod kitisztulásra megírom most neked, hogy a bónuszt.
Attól vonják le aki alá be vagy regizve 500affiliates-nél és azt is csak akkor ha
elérte az illető a 3 hónap alatt a előírt pontot.
Ha nem akkor vissza adja az illetőnek.
Mint nekem, mert nekem van 500affiliates-em.
És magam alá vagyok beregizve.

Olvas jó könyveket.
Pl. A bőség törvénye.
Mert elég durván negatív volt az írásod a végén.

Egy tudatos teremtő. Ez vagyok én.

A bónuszos rész tényleg nem így van. Az 5000Ft feletti részt ki tudod venni egy bizonyos minimum fölött kiutalják, alatta pedig csekken kiküldik.
Régi 2012-03-05, 07:49   #775 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Nufy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A bónuszos rész tényleg nem így van. Az 5000Ft feletti részt ki tudod venni egy bizonyos minimum fölött kiutalják, alatta pedig csekken kiküldik.
Csekken akkor küldik ha úgy kéred.
Régi 2012-03-06, 13:30   #776 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 211
muzzi03 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv

Énis elkezdtem bohóckodni a Plussal, de csak poénból az 5 ezres bónuszért, kérdésem az lenne ha esetleg vki tudja, hogy ezek a TPontok hogyan működnek? Volt 3 trdem abbol 2 sikeres és még mindig 0/60 at ír a bónuszszámla menüben. Illetve létezik vmilyen táblázat ahol meg lehet nézni, hogy hogyan adja a pontokat pl EURUSD nél? (ott is a legkisebb egységgel kötöttem).
muzzi03 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-07, 05:06   #777 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Nem értem miért kell ilyet írni a plus500 ról?(bohockodom..)Ha nem tudod hogyan működik a bonusz akkor én azt írnám a hogy bénázgatok...vagy csak egyszerüen segítséget kérsz és kész ne robold más kedvét vele aki komolyan gyakorol rajta romboló hatással van a magamféle emberekre.
Szerintem nekünk ez a plus500 tökéletes mig nem lesz az ember profi vagy nem akkar komolyabb pénzt bele tenni..
Köszönöm a megértésed.

Üdv Denso
Régi 2012-03-07, 09:51   #778 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
muzzi03 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Üdv

Énis elkezdtem bohóckodni a Plussal, de csak poénból az 5 ezres bónuszért, kérdésem az lenne ha esetleg vki tudja, hogy ezek a TPontok hogyan működnek? Volt 3 trdem abbol 2 sikeres és még mindig 0/60 at ír a bónuszszámla menüben. Illetve létezik vmilyen táblázat ahol meg lehet nézni, hogy hogyan adja a pontokat pl EURUSD nél? (ott is a legkisebb egységgel kötöttem).
Üdv.

Olvasd vissza a fórumot minden le van írva..............
Régi 2012-03-07, 15:59   #779 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
Nem értem miért kell ilyet írni a plus500 ról?(bohockodom..)Ha nem tudod hogyan működik a bonusz akkor én azt írnám a hogy bénázgatok...vagy csak egyszerüen segítséget kérsz és kész ne robold más kedvét vele aki komolyan gyakorol rajta romboló hatással van a magamféle emberekre.
Szerintem nekünk ez a plus500 tökéletes mig nem lesz az ember profi vagy nem akkar komolyabb pénzt bele tenni..
Köszönöm a megértésed.

Üdv Denso
Kedves Denso

Nem akartam elvenni a kedved a világért sem, viszont Én az 5000Ft-os számlát csak bohockódásnak tudom nevezni, de kezdőknek (nagyon kezdőknek) valóban jó lehet, még ha csak arra is hogy hogyan kell számolgatni az árf változásokat és paramétereket (megjegyzem énis ezzel kezdtem). Am meg egy demo számlát sokkal többre tartok, mint egy pár ezer Ft-os éles számlát a plusnál, hiszen kb halálra van ítélve. A komolyabb pénzbetétről meg annyit, hogy ezek szerint akkor komolytalan összeggel kereskedsz? Ez egy olyan kijelentés amely erős polaritással rendelkezik, azaz te most csak komolytalankodsz...ergo bohóckodsz, tehát ez nem igazán kondícionál téged a sikerre sztem.
Javaslom inkább próbálkozz komolyabb összeggel demo számlán egy komolyabb brókrenél. Itt megint nem akarom elvenni a kedved de már sok helyen olvastam h a plus a pénzügyi felügyeletektől kapott engedélyekkel szerényen áll, de döntsön mindenki belátása szerint. A kis számlaösszeg pszichocsapdájáról meg akkor már nem is szólok semmit.
A fórumot olvasgattam de arra nem találtam választ, hogy a tranzakciók után hogyan ösztják ki a pontokat, gondolok itt arra hogy pl egységméret után vagy pedig tradeszám után, erre lettem volna kíváncsi, de közben rájöttem magamtól, ugyh most már nem releváns, de azért kössz.
Régi 2012-03-07, 19:49   #780 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Én csak azt válaszolnám a hozászólásodhoz hogyha ez komolytalan és ráadásul pszichocsapda akkor ez téged is megfogott mert beregeltél és igénybe vetted a telefonos bonuszt is.
Te irtad hogy ezgy KOMOLYABB DEMO többet ér akkor miért regeltél a sz... 5000ft ért...
Mások negatív véleménye nem érdekel.
Mégegyszer kérlek ne vedd el a komolytalan bohocok kedvét...
Régi 2012-03-08, 11:11   #781 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Ahogy írtam csak poénból, és nem is veszem komolyan, demo számlán meg már túlvagyok. Az 5 ezer meg még pszichocsapdának se mondható, gondolj bele: a tapasztalt mester-traderek legalább 5-7-10 ezer dolláros számlát ajánlanak (Énis egyébként a tapasztalataim alapján) és az 5 rongy meg kb 2,5 dollár...remélem érezhető a különbség.

üdv
Régi 2012-03-09, 23:13   #782 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
muzzi03 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ahogy írtam csak poénból, és nem is veszem komolyan, demo számlán meg már túlvagyok. Az 5 ezer meg még pszichocsapdának se mondható, gondolj bele: a tapasztalt mester-traderek legalább 5-7-10 ezer dolláros számlát ajánlanak (Énis egyébként a tapasztalataim alapján) és az 5 rongy meg kb 2,5 dollár...remélem érezhető a különbség.

üdv
Sziasztok!

Megfelelő tapasztalattal és veszteség stoppal megoldható lenne 5000 ft-al is.
Elég gagyik a profik hogy ha nekik ennyi kell ahhoz hogy jól tudjanak kereskedni.
Kezdetben max azért hogy legyen miből veszíteni majd azt vissza gyarapítani ha sikerült kellően megtanulni kereskedni.
Én bőven kevesebbel pénzel kereskedem. Ezt értsd úgy hogy még a szokásos 500000 ft sem éri el a saját számlám.
Kezdetben hosszú távú befektető voltam.
Volt amikor 4 hónapot vártam a mol-ra mire vissza jött.
Addig kamatozott. Ami felette lett véve azokkal kerestem plusz pénzt.
Most havi trendeket kereskedem oda vissza.
A tapasztal mesterek nem ajánlanak annyi pénzt, mert tudják hogy el fogja az illető veszíteni kezdetben mert a pszichológiai része miatt.
Pl. Félelem a rossz döntés miatt. A pénz elvesztése miatt. Minden áron pénz keresni. Stb.
Vagyis nem lehet 1-2 hónap alatt megtanulni kereskedni lelkileg.
Ki kell alakítani egy saját stílust és azt szokássá kell tenni.
És ki kell ismerni a tőzsdét.
Azt hogy valaki megtanulja és bízzon is benne az pár hónap.
Rutin teszi tapasztaltá az illetőt és mutatja meg a rendszeres gyakorlás hogy neki milyen tőzsde idő jó és mikor ad-vesz. Milyen elvek szerint.
Mivel sok rövidittet furcsa sajátos nézetet vallasz és kicsit úgy érzem bohóckodsz az emberekkel. Félre vezeted szerintem.
Én max 100000 ft ajánlok a kereskedésre. Még ezt is soknak tartom.
Aki ennyi pénzel nem tanul meg kereskedni. Az nagyobb pénzzel sem fog tudni rendesen kereskedni. Ha meg már megtanulta akkor meg azért nem kell neki több mert ezzel gyorsan feltudja gyarapítani a számláját.
Az egésznek a lényege a jó a kockázat kontroll (kezelés).
Lehetne tovább ragozni.
De részemről ezt itt véglegesen lezárom.
Ajánlottam könyveket akit érdekel vissza nézi a fórumot.
Meg van sok tőzsde könyve.
Akit igazán érdekel a tőzsdézés és meg akarja tanulni az utána is jár és megtanulja.....

Jó kereskedést mindenkinek!

Mindig érezzétek jól magatokat!
Régi 2012-03-10, 11:54   #783 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 131
Dvit a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

@utamon: igazad van abban, hogy kevesebb összeggel is lehet sikeresen kereskedni, mindössze az elvárt nyereség miatt szoktak viták lenni, mivel van akinek az 5ezer forint is pénz, és van aki havi 200 ezer alatt ki se kel az ágyból. Annak a 2-300000-es számla mindig is aprópénz lesz. A másik a lekezelő megnyilvánulások, nos én is röhögtem már jót, amior egy évvel ezelőtti kommenteket olvastam vissza és olyanok akik oltanak sokszor azok kérdeztek hasonlókat pld. hogy "mi az a pip"
Dvit nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-11, 00:18   #784 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
@utamon: igazad van abban, hogy kevesebb összeggel is lehet sikeresen kereskedni, mindössze az elvárt nyereség miatt szoktak viták lenni, mivel van akinek az 5ezer forint is pénz, és van aki havi 200 ezer alatt ki se kel az ágyból. Annak a 2-300000-es számla mindig is aprópénz lesz. A másik a lekezelő megnyilvánulások, nos én is röhögtem már jót, amior egy évvel ezelőtti kommenteket olvastam vissza és olyanok akik oltanak sokszor azok kérdeztek hasonlókat pld. hogy "mi az a pip"
Egészségedre!
Itt vége a reakcióimnak a beírásaidra..........legalábbis az ilyen fajtákra.
Régi 2012-03-11, 11:38   #785 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 131
Dvit a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

@Utamon: úgy látom a szövegértéssel még vannak bajok, de sok gyakorlással azt is el lehet sajátítani...Ha megtanulod értelmezni, hogy mit miért ír az ember és mire akar azzal utalni, azzal sok időt megspórolhatsz magadnak is.
sok sikert.
Dvit nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-12, 10:56   #786 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
@Utamon: úgy látom a szövegértéssel még vannak bajok, de sok gyakorlással azt is el lehet sajátítani...Ha megtanulod értelmezni, hogy mit miért ír az ember és mire akar azzal utalni, azzal sok időt megspórolhatsz magadnak is.
sok sikert.
Dvit.
Amit írtál akkor gyakorlod, hogy én mit miért írtam. Talán akkor tényleg megérted.
Okoskodhatnánk tovább. De én itt tényleg lezárom a veled való társalgást.

Régi 2012-03-14, 17:35   #787 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 4
Radnóti a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

http://www.ifsc.gov.bz/notices.html

International Financial Services Commission,
Sir Edney Cain Building,
Belmopan,
Belize, C.A.

16 March 2010

WARNING NOTICE AND CEASE AND DESIST ORDER

PLUS500 LTD

It has come to the notice of the International Financial Services Commission of Belize (IFSC) that PLUS500 LTD., an international business company registered in Belize, is offering Trading Platform, enabling trades in securities, forex markets, CFD’s and commodities without a licence from the IFSC, as required by section 7 of the International Financial Services Commission Act, Chapter 272 of the Laws of Belize, Revised Edition 2000-2003, as amended by Act No. 8 of 2007. This is an offence under the laws of Belize.

PLUS500 LTD. is therefore directed to cease and desist from carrying on the said activities until it has applied for and obtained a licence from the IFSC.

All persons concerned are asked to take note and exercise caution.

GIAN C. GANDHI
DIRECTOR GENERAL
International Financial Services Commission of Belize

Tudna erről valaki mondani valamit?? Mert már befizettem egy kis gyakorló pénzt
Radnóti nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-14, 18:24   #788 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Ok. Vissza olvastam. megtaláltam előzőoldalon))))))
Régi 2012-03-17, 11:18   #789 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Sziasztok!

Egy kis segítség.

Akit érdekel.

http://www.etoro.com/webtrader/widge...e=en-US&mode=0

Sort By Trend - re érdemes állítani.
Irány mutatást ad. De csak 99%-os
Érdemes meg várni míg 90% ban van a buy vagy a sell.
Addig nem érdemes bele nyúlni.
De csak ha arra megy akkor érdemes venni...... talán veszteség stoppal.

Csak saját felelősségre.

Mindig érezd jól magad!
Régi 2012-03-17, 18:26   #790 (permalink)
Új tag

jtomy88 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Tudnátok pár "tankönyvet" ajánlani, amiből igazán sokat lehetne tanulni egészen az alapoktól? Kerestem, de nem találtam a hozzászólások között.
Előre is köszi!

Üdv
jtomy88 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-18, 22:57   #791 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
jtomy88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Tudnátok pár "tankönyvet" ajánlani, amiből igazán sokat lehetne tanulni egészen az alapoktól? Kerestem, de nem találtam a hozzászólások között.
Előre is köszi!

Üdv
Szia!

- Edvin Lefévre - Egy Spekuláns fejegyzései (Legjobb spekuláns könyv)
- Birger - A sikeres trading művészete
- Nicholas Darvas - Hogyan nyertem 2 millió dollárt a tőzsdén
- Portfolio.hu könyvek. - Tőzsdei kereskedés egyszerűen. stb.
- Juhay - Forex oktatóanyag
- Matthias-Weige - FOREX-trading
- Tőzsdeválságok - Hogyan kereskednek a profi befektetők

- http://www.mediafire.com/?92gba8kc9c6p9#myfiles

- André Kosztolány minden könyve
- stb.

Sok sikert!
Régi 2012-03-19, 09:56   #792 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

http://www.portfolio.hu/vallalatok/f...et.164394.html
Régi 2012-03-22, 05:23   #793 (permalink)
not
Új tag

not a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a Plus500-zal kapcsolatban:
Telefonszám igazolásra megkaptam az 5000 Ft bónuszt. Ha ez a megadott idő után úgy jár le, hogy közben elbukom, akkor utána követelhetik-e tőlem a kapott összeget (vagy a hiányzó részt)?

A válaszokat előre is köszönöm.
not nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-22, 22:12   #794 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Nem. Nem követelhetik. Örülnek,hogy elbuktad))
Régi 2012-03-23, 00:42   #795 (permalink)
not
Új tag

not a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Radnóti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem. Nem követelhetik. Örülnek,hogy elbuktad))
Kösz az infót!

Ha csak az esetleges nyereséget bukhatom, akkor rápróbálok, nincs sok vesztenivaló
not nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-23, 04:37   #796 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Hát nincs!
Én kaptam 6500ft.Nem szórakoznak eddig minden ok!
Régi 2012-03-27, 09:31   #797 (permalink)
Új tag

Béla80 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Sms és e-mail értesítés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy használja-e valaki a programban az árfigyelmeztetések, értesítések funkciót?
SMS-re és e-mailre is azt írják, hogy Minden értesítés térítésmentes. Viszont van ott egy * is, ami nem szokott sok jót jelenteni. ;-)
Ez tényleg így van? Van valakinek negatív vagy pozitív tapasztalata?

A válaszokat előre is köszi.
Béla80 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2012-03-27, 18:38   #798 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Szia

Én emailre igen minden nap elég sokat nem kell fizetni, smsre meg ott van valahol az is hogy van valami díj talán egy sms ára vagy valami ilyesmi.de az email tuti ingyenes.
üdv
Régi 2012-03-27, 21:46   #799 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Béla80 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy használja-e valaki a programban az árfigyelmeztetések, értesítések funkciót?
SMS-re és e-mailre is azt írják, hogy Minden értesítés térítésmentes. Viszont van ott egy * is, ami nem szokott sok jót jelenteni. ;-)
Ez tényleg így van? Van valakinek negatív vagy pozitív tapasztalata?

A válaszokat előre is köszi.
Szia!

Én szoktam használni. Utóbbi időben elég sűrűn. Eddig ingyenes volt...az akarom hogy továbbra is ingyenes legyen.

Akit érdekel.
A plus500 meg jelent androidra is. A mai naptól vonalas chart-ja is van.....

Jó kereskedést!

Ui:Egyre komolyabb a cég fejlődése...
Régi 2012-04-02, 06:09   #800 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Zöldfülű a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!
Nekem a következő kérdésem lenne,ha megtörtént a regisztráció,az a nem túl bonyolult menetű,akkor azt,ha az ember úgy gondolja,hogyan lehet törölni,illetve hol lehet megtalálni? Válaszokat előre is köszönöm! Minden Jót!
Zöldfülű nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
bróker, brókercég, Plus 500, Plus500, Plus500 vélemény

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 08:12 , a GMT +1 időzóna szerint.