Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-05-12, 11:19   #151 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Hely: Győr megye
Összes hozzászólás: 433
Hírnév szint: 4
willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.willow már nem kispályás.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül willow részére
Alapbeállítás

Üdv a csapatban typer 2000.
willow nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-12, 14:20   #152 (permalink)
Szenior tag

Mighti logója

Összes hozzászólás: 221
Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás Akkor ismét.

Idézet:
Darázs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

egy kéréssel fordúlnék hozzátok. Mondja meg valaki az ápr. 22 ei olaj minimumot pontosan. Ez volt az a drága nap amikor igen szép zuhanásba kezdett az olaj majd hasonló lendülettel nőtt.
üdv. Darázs
ápr. 22.
WTI 81.73
BRENT 84.15

Ez a két elterjedt nyersolajfajta van, amivel általában kereskednek. De több is van. Például a BUX-on is majdnem lehetett Orosz olajjal kereskedni. Szóval ez a Plus500 ATOMRATYI, mert oda bökik, hogy „OLAJ” és? Amúgy a WTI árát láttam az olaj alatt a weboldalukon tagnap és ma. De ha reklamálni szeretnél, hogy a WTI nem is ment addig, akkor lehet, azt válaszolják majd: ki mondta, hogy WTI? Így a szokásosnál is könnyebben manipulálhatják az árat. Esetleg még lehetnének olyan instrumentumaik hogy „Részvény” „Index” „Pénz”. Ne törődj vele, melyik, csak köss!!!
Mighti nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-05-12, 20:07   #153 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0
typer2000 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

köszönöm az üdvölőt WILLOW...szar napom van...az olaj az oka....-8.900.000.még jó hogy csak demó....hát igen a jó öreg demó...a ,,zöldfülüeknek"...amugy meg kinyirtam a tel.regiszt.-ból kapott 5eft-is....majd lesz jobb is.üdv
typer2000 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-12, 21:13   #154 (permalink)
Szenior tag

Mighti logója

Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
typer2000 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
köszönöm az üdvölőt WILLOW...szar napom van...az olaj az oka....-8.900.000.még jó hogy csak demó....hát igen a jó öreg demó...a ,,zöldfülüeknek"...amugy meg kinyirtam a tel.regiszt.-ból kapott 5eft-is....majd lesz jobb is.üdv
Tegnap kifejtettem, hogy a máról holnapra belevágók „behúzására" szakosodott ez a cég. (csak eltűnt a tegnapi adatvesztés során.)
Azt is írtam, hogy valószínűleg még ezt a számládat is újra kell majd töltened. De ha szeretnél egyről a kettőre jutni, a kaszinó élménytől a szakma felé kanyarodni, akkor itt kellene kezdened. Mikor érdemes tőkeáttéten gondolkozni?
Régi 2010-05-12, 21:53   #155 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3
Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

typer2000,

nem lesz jobb. Messze kerüld a tőzsdét. Menj freeroll versenyekre és az ott szerzett esetleges 10-20 dollárokból - feltéve, ha képes leszel rá - építs bankrollt. Aztán indulj sit and go versenyeken, növeld a tőkéd és mehetsz 200 dollárral cash game-be. Persze a legalacsonyabb beülőkkel. Ilyen az attitűdöd, ezen ne csodálkozz.
Jegenye nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-13, 06:16   #156 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
...szar napom van...az olaj az oka....-8.900.000.
Az olaj az oka? Biztos ez? Mi oka lenne az olajnak, hogy veszteséget okozzon neked, vagy nyereséget?
Régi 2010-05-13, 11:21   #157 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Mighti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tegnap kifejtettem, hogy a máról holnapra belevágók „behúzására" szakosodott ez a cég. (csak eltűnt a tegnapi adatvesztés során.)
Azt is írtam, hogy valószínűleg még ezt a számládat is újra kell majd töltened. De ha szeretnél egyről a kettőre jutni, a kaszinó élménytől a szakma felé kanyarodni, akkor itt kellene kezdened. Mikor érdemes tőkeáttéten gondolkozni?
kaszinóélmény...hát fején találtad a szöget...tényleg élveztem eddig.igen,jogos a véleményed...sajna zuhanok ,,ámde-rendesen".ha 0-zodok,kezdek 1ujat.ott csak annyival fogok beszállni a demo poz.ba amennyivel a való életben is használnám....de lehet h más programot is válsztok majd.eddig csak tőkeáttétet használtam,de ha igaziban ,,küldöm" majd az ,,ipart",val.szinű nem a tők.átt. lesz a megfelelő....kezdésnek meg főleg
Régi 2010-05-13, 11:26   #158 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Jegenye eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
typer2000,

nem lesz jobb. Messze kerüld a tőzsdét. Menj freeroll versenyekre és az ott szerzett esetleges 10-20 dollárokból - feltéve, ha képes leszel rá - építs bankrollt. Aztán indulj sit and go versenyeken, növeld a tőkéd és mehetsz 200 dollárral cash game-be. Persze a legalacsonyabb beülőkkel. Ilyen az attitűdöd, ezen ne csodálkozz.
...látom lejjebb kell adnom...... ez nem verseny,milyen igazad van.gondoltam is ,csak jó volt látni a számlát ahogy ,,dúzzad".
Régi 2010-05-13, 11:32   #159 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az olaj az oka? Biztos ez? Mi oka lenne az olajnak, hogy veszteséget okozzon neked, vagy nyereséget?
igen csak az olaj az oka,mert egyébként mondhatom magam kiegy.súlyozott embernek,nyugodtnak meg főleg...de amiota az olaj -ban van....,,TISZTA IDEG VOK",de ha pozitiv lenne a kimutatás,tudod jobb volna a közérzetem...pedig csak demó...,,a zöldfülüeknek"
Régi 2010-05-13, 11:38   #160 (permalink)
Szenior tag

Mighti logója

Alapbeállítás

Idézet:
igen csak az olaj az oka,mert egyébként mondhatom magam kiegy.súlyozott embernek,nyugodtnak meg főleg...de amiota az olaj -ban van....,,TISZTA IDEG VOK",de ha pozitiv lenne a kimutatás,tudod jobb volna a közérzetem...pedig csak demó...,,a zöldfülüeknek"
Ha pozitívban lenne, akkor azon izgulnál, hogy nehogy visszaessen a pozitív. Ennek nem az izgalomról kellene szólnia, hanem arról, hogy szétunod magad, miközben mennek a tradjeid. És itt irkálsz.

De a tőkeáttétel sem a Sátán. Csak tudni kell vele bánni. Ahogyan a villanyszerelő is az árammal.
Régi 2010-05-13, 15:28   #161 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Szóval szerinted az olaj volt az oka?
Hát szerintem az ok te magad voltál, nem egy személytelen instrumentum. Ez tipikusan annak az esete, amikor valaki nem tudja elismerni, hogy hibát követett el, hanem áttolja valaki vagy valami másra! Remélem te nem ilyen vagy, de finom és kevésbé finom jelzéseket kaptál már ezzel kapcsolatban, amióta először írtál a fórumba. Mindenesetre pozitív, hogy be merted írni, hogy legyalultad a számlát. Még jó, hogy csak demo.

Én nem fogalmaznék olyan erősen mint Jegenye, és nem szeretem saját magamat idézni de olvasd el ezt:

Tőzsdepszichológia befektetőknek.

Nézd meg a 20" hozzászólásomat.
A hozászólásom alapján nem kell ugyan elhinned nekem, de attól még így van, hogy a fejlődési stádiumokban a felsoroltak alapján minden trader besorolható a három stációba, vagy valahol ezek közé. Magadnak kell besorolnod magad valahová a skálán, mégpedig becsületesen.

Még valami. Írtad, hogy innentől majd annyival demozol amennyivel az életben tennéd. No ez már egy gondolatváltozás a jó irányba, hiszen a pontos képhez, szükségesek a pontos összegek. Nem is tudom, mintha ezt én ajánlottam volna, hogy így tegyél!
Akkor még egy tanács, hogy még előrébb lépdelj. Ha jót akarsz, akkor valahogy úgy kezd, hogy mondjuk nyitnál egy 5000 usd-s számlát akkor a kezdőpozíciód amit felveszel max 0,1 LOT legyen, mert ez elég kevés mennyiség ahhoz, hogy a kockázathoz megfelelő méretű stoppot használj. Értelemszerűen ha 500 usd akkor 0,01 lot, ha 50000 usd akkor 1 lot. Ennyi legyen a nyitópozíciód. Később, ha jó irányba mennek a folyamatok és mondjuk tovább építed a pozíciót akkor 0,1 lot a növelés mértéke, és így tovább. A lányeg, hogy csak szépen fokozatosan elmerülni, hogy a fejed mindig kint legyen és tudj levegőt venni, ha érted mire gondolok.
Régi 2010-05-13, 20:24   #162 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Szóval szerinted az olaj volt az oka?
Hát szerintem az ok te magad voltál, nem egy személytelen instrumentum. Ez tipikusan annak az esete, amikor valaki nem tudja elismerni, hogy hibát követett el, hanem áttolja valaki vagy valami másra! Remélem te nem ilyen vagy, de finom és kevésbé finom jelzéseket kaptál már ezzel kapcsolatban, amióta először írtál a fórumba. Mindenesetre pozitív, hogy be merted írni, hogy legyalultad a számlát. Még jó, hogy csak demo.

Én nem fogalmaznék olyan erősen mint Jegenye, és nem szeretem saját magamat idézni de olvasd el ezt:

Tőzsdepszichológia befektetőknek.

Nézd meg a 20" hozzászólásomat.
A hozászólásom alapján nem kell ugyan elhinned nekem, de attól még így van, hogy a fejlődési stádiumokban a felsoroltak alapján minden trader besorolható a három stációba, vagy valahol ezek közé. Magadnak kell besorolnod magad valahová a skálán, mégpedig becsületesen.

Még valami. Írtad, hogy innentől majd annyival demozol amennyivel az életben tennéd. No ez már egy gondolatváltozás a jó irányba, hiszen a pontos képhez, szükségesek a pontos összegek. Nem is tudom, mintha ezt én ajánlottam volna, hogy így tegyél!
Akkor még egy tanács, hogy még előrébb lépdelj. Ha jót akarsz, akkor valahogy úgy kezd, hogy mondjuk nyitnál egy 5000 usd-s számlát akkor a kezdőpozíciód amit felveszel max 0,1 LOT legyen, mert ez elég kevés mennyiség ahhoz, hogy a kockázathoz megfelelő méretű stoppot használj. Értelemszerűen ha 500 usd akkor 0,01 lot, ha 50000 usd akkor 1 lot. Ennyi legyen a nyitópozíciód. Később, ha jó irányba mennek a folyamatok és mondjuk tovább építed a pozíciót akkor 0,1 lot a növelés mértéke, és így tovább. A lányeg, hogy csak szépen fokozatosan elmerülni, hogy a fejed mindig kint legyen és tudj levegőt venni, ha érted mire gondolok.
...háát benulláztam a 14.5millás demó számlát...tegnap még -10millán állt,gondoltam elég lesz a fennmaradó,hogy átvészeljem a zuhanást...hát ma ,,gyarekek" pusztulás lett.ilyenkor szokták magukat az emberek élesben,,kockásra marni"?!nem huztam stopp határt,ez volt a vesztem.hol tok ,,lot"-ot állitani a progiban?ha nem tőkeáttétellel,hanem csak,,simán"akarok befektetni akkor hol állitok?gondolom tök alap dolgokat kérdezek,amik alapvetőek lennének a dőzsdéhez,de ugy tanitottak h ,,ha kérdezel kisfiam,abbol bajod nem eshet".
Régi 2010-05-13, 20:50   #163 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
...háát benulláztam a 14.5millás demó számlát...tegnap még -10millán állt,gondoltam elég lesz a fennmaradó,hogy átvészeljem a zuhanást...hát ma ,,gyarekek" pusztulás lett.ilyenkor szokták magukat az emberek élesben,,kockásra marni"?!nem huztam stopp határt,ez volt a vesztem.hol tok ,,lot"-ot állitani a progiban?ha nem tőkeáttétellel,hanem csak,,simán"akarok befektetni akkor hol állitok?gondolom tök alap dolgokat kérdezek,amik alapvetőek lennének a dőzsdéhez,de ugy tanitottak h ,,ha kérdezel kisfiam,abbol bajod nem eshet".
Olyan dolgokat kérdezel amik tudása nélkül én a kötés gondolatával sem foglakoztam még, de ezt mind megtalálod leírva, olvass és ne várd hogy a kedvedért újra leírja valaki, én sem vártam el ezt soha.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-15, 17:39   #164 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Olyan dolgokat kérdezel amik tudása nélkül én a kötés gondolatával sem foglakoztam még, de ezt mind megtalálod leírva, olvass és ne várd hogy a kedvedért újra leírja valaki, én sem vártam el ezt soha.
......
Régi 2010-05-18, 20:09   #165 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
vbalazs90 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok !

Valaki tudna segíteni kivéttel kapcsolatban ? Többször is próbáltam és nem sikerült. Melyik a leggyorsabb módja és hogyan tudom csinálni ?
vbalazs90 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-18, 20:41   #166 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 344
fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Miért? A Plusz500 kifizetés is van?
fxtrader55 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-20, 12:54   #167 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 5
Winti már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Winti már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Helló!
Nem tudom, mi az okat, hogy órákra, leállitják a pus500-on, az USD/HUF? Valaki tudja?
Megfigyeltem tegnap is, nagy esés elött leállitották.
Winti nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-20, 15:34   #168 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Alapbeállítás

Mert nem akar a bróker veszteni. De ez általában csak a "gagyibb" brókereknél van.
Régi 2010-05-23, 20:17   #169 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 20
mano a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mert nem akar a bróker veszteni. De ez általában csak a "gagyibb" brókereknél van.
Akkor a Plus500-at a gagyibbak közé soroljuk?
Nagyon kemény marketinget nyomnak mostanában....
mano nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-24, 07:51   #170 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Alapbeállítás

Idézet:
mano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akkor a Plus500-at a gagyibbak közé soroljuk?
Nagyon kemény marketinget nyomnak mostanában....
Hát nem véletlen. Nagy a kínálat brókerügyben, mindenki igyekszik megfogni az ügyfelet. Ha meg még gagyi is a bróker, akkor elengedhetetlen az erőszakos marketing.
Régi 2010-05-24, 16:38   #171 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Alapbeállítás

Olvasgatok erre-arra, és ezt találom:

"Ellenőrzés az interneten

Sok probléma elképzelhető egy brókercéggel, ami elsőre eszünkbe se jutna. Ha a PSZÁF szerint rendben van a cég, akkor le kell ellenőrizni a jó hírét az interneten is. Magyar cég esetében azt nézzük meg, hogy a "cégnév + csalás" vagy "cégnév + átverés" kulcsszóra milyen találatokat ad a Google, külföldi cégek esetében a kulcsszó pl.: "cégnév + scam" vagy a "cégnév + fraud". Mérlegelni a találatok alapján kell.

Például így találtam a következő információt a Plus500-ról:

http://www.forexpeacearmy.com/forex-...us500-com.html. Itt azt írják, hogy a Plus500 a nyerőben záró ügyfelek számláit az első pénzkivétel után zárolta. Aki nyereséggel fektet be náluk, azt nem hagyják tovább kereskedni, ami szerintem etikátlan. (Emiatt le is tiltottam a Tőzsdeász.hu-ról a hirdetéseiket.)

Aki befektetéssel akar foglalkozni, az a posztban tárgyalt dolgokat nem kerülheti el, de a sok utánajárás meghálálja magát: egy jól kiválasztott internetes brókercégnél biztonságosan és az interneten jóval olcsóbban lehet befektetni."

Egy kis plussz nyalánkság erről a brokiról.
Régi 2010-05-25, 13:30   #172 (permalink)
Új tag

gabica a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

sziasztok szeretném megkérdezni hogy a támasz és ellenállás vonalakat mi alaján kell megrajzolni válaszotokat előre is köszönöm
gabica nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-26, 17:12   #173 (permalink)
Új tag

fuvarospista a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Pluss500

Üdv mindenkinek!

Valaki tudott már kivenni pénzt erről a kereskedési platformról?

Ha valakinek sikerült kérem írja már meg milyen feltételekkel tudta visszakérni!

fuvarospista
fuvarospista nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-27, 15:59   #174 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 7
mars622 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Hello!

Én ma kértem ki 11.550FT-ot a Plus500-tól Moneybookers-re, nagyon kíváncsian várom, megérkezik-e a pénz.
mars622 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-27, 17:46   #175 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Idézet:
mars622 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hello!

Én ma kértem ki 11.550FT-ot a Plus500-tól Moneybookers-re, nagyon kíváncsian várom, megérkezik-e a pénz.
Hát az egészen valószínű, hogy ha valami gond lesz, akkor az nem ekkora összegnél fog bekövetkezni!
Régi 2010-05-27, 20:30   #176 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Hát az egészen valószínű, hogy ha valami gond lesz, akkor az nem ekkora összegnél fog bekövetkezni!
Lehet, hogy nagy tőzsdéseknek nem nagy pénz ez a 11.000FT, de ha csak 1x fizeti ki nekem ezt a pénzt, már megérte. Azért mégsem 2 fillér...Főleg hogy a bónuszból csináltam.
Régi 2010-05-28, 09:08   #177 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Idézet:
Lehet, hogy nagy tőzsdéseknek nem nagy pénz ez a 11.000FT, de ha csak 1x fizeti ki nekem ezt a pénzt, már megérte. Azért mégsem 2 fillér...Főleg hogy a bónuszból csináltam.

Kár egyből harapni, inkább értelmezni kell amit írtam, mert egyáltalán nem arról szólt, hogy kinek mi a nagy pénz!
Régi 2010-05-28, 11:29   #178 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 4
kerekes_erika a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nagyon nyomul mostanában a Plus500 nevű cég.
Az interneten lépten-nyomon a hirdetésébe botlani, még itt a Tőzsde Fórumon is.
Már többször került szóba itt a fórumon is, de igazán eddig senki nem tudott első kézből származó tapasztalatokról beszámolni.

Első blikkre komoly szereplőnek tűnik, van demo számlájuk is. Ez mindenképpen pozitívum, de mint tudjuk nem ez a döntő.

Aki esetleg nem ismerné: http://www.plus500.com/hu/

Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat és kritikákat!
csalók ezt tapasztalatból mondom pénzt nem utal senkinek csak befogad
kerekes_erika nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-28, 11:30   #179 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

ha esetleg valakinek más a tapasztalata irja meg
Régi 2010-05-28, 12:04   #180 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Alapbeállítás

Idézet:
Sidius nem rosszindulatból írta azt, amit írt. Ő csak arra próbálta ráirányítani a figyelmet, ha egy brókercégnek gondot okoz 10e forint kifizetése, akkor hogyan fogja kifizetni neked azt az 1 millát, amit majd ezután fogsz még megkeresni. Én legalábbis kívánom neked, és bízom benne, hogy sikerülni fog. De ha lehet, akkor keress megbízhatóbb brókert.
Régi 2010-05-28, 13:21   #181 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Lackok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Úgy van. Nincs kényelmesebb mint Moneybookers-en keresztül használni. Azt bizton állíthatom, hogy működik én is azon keresztül töltöttem rá pénzt. Ha van a Moneybookers számlán pénz akkor azonnal teljesül a Plus500-ból történő letéti lehívás.
Kifelé még nem vettem, de lassan időszerű lesz az is. Ha megtörtént beszámolok róla.
rátölteni szinte minden felsorolt kártyával enged csak levenni nem lehet vagyis nem érkezik meg soha
Régi 2010-05-28, 13:25   #182 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

irja már meg valaki akinek volt valami siker élménye
Régi 2010-05-28, 16:21   #183 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Kár egyből harapni, inkább értelmezni kell amit írtam, mert egyáltalán nem arról szólt, hogy kinek mi a nagy pénz!
Nem szoktam harapni, és most sem visszaszólásnak irányult. Ha kifizeti, lelépek a pénzzel egy másik, nagyobb múltú céghez.
Régi 2010-05-28, 17:32   #184 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Nem szoktam harapni, és most sem visszaszólásnak irányult.
pedig úgy tűnt
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-28, 17:51   #185 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
pedig úgy tűnt
Akkor rosszul tűnt
Régi 2010-05-29, 17:21   #186 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Rotkiv a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok!

Én rendszeresen kereskedek velük és vettem már ki pénzt tőlük.Közel 1 milliót moneybookersen és egyszer 100 ezret utaltattam a saját bankszámlámra.Az átutalás 3 munkanap alatt jött meg.Most is van pénzem a náluk és eddig nem volt problémám velük.
Rotkiv nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-29, 19:05   #187 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 28
garfi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Szia Rotkiv

Jó neked. Én egy egyszerű kérdést tettem fel nekik hetekkel ezelőtt, semmi válasz...
Ahogy sidius is mondta, nagyon furcsa, hogy van egy fax szám, egy mailcím és kész.
Senkinek sem ajánlom őket, mert ha baj van, akkor magadra maradsz, ők biztos nem segítenek.

Üdv
garfi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-29, 19:24   #188 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Idézet:
Rotkiv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Én rendszeresen kereskedek velük és vettem már ki pénzt tőlük.Közel 1 milliót moneybookersen és egyszer 100 ezret utaltattam a saját bankszámlámra.Az átutalás 3 munkanap alatt jött meg.Most is van pénzem a náluk és eddig nem volt problémám velük.
Hát sok szerencsét hozzájuk, de meg kell, hogy mondjam, hogy bátor vagy!
Régi 2010-05-29, 19:44   #189 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
garfi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia Rotkiv

Jó neked. Én egy egyszerű kérdést tettem fel nekik hetekkel ezelőtt, semmi válasz...
Ahogy sidius is mondta, nagyon furcsa, hogy van egy fax szám, egy mailcím és kész.
Senkinek sem ajánlom őket, mert ha baj van, akkor magadra maradsz, ők biztos nem segítenek.

Üdv
Én is írtam már nekik és nem jött válasz...
Ismerek mást is aki kereskedik náluk és ő is vett már ki pénzt.Én úgy hallottam lesz majd ügyfélszolgálatuk.
Régi 2010-05-29, 19:46   #190 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Igen, sajnos a magyarul írt levélre nekem sem válaszoltak.
De nekem az angol nyelven írt mailre kb 5-6 órán belül válaszoltak.
Régi 2010-05-29, 19:47   #191 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Hát sok szerencsét hozzájuk, de meg kell, hogy mondjam, hogy bátor vagy!
Bátraké a szerencse....eddig nem volt gondom velük.
Van itt olyan akinek nem sikerült a pénzét kivennie????
Régi 2010-05-30, 11:29   #192 (permalink)
Új tag

Seatkid a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok...Igen, sajnos a magyarul írt levélre nekem sem válaszoltak.
De nekem az angol nyelven írt mailre kb 5-6 órán belül válaszoltak.

Én 2 napja irtam nekik magyarul és jött is a válasz kb rá 2 órára szintén magyarul..

Igaz én is csak most kezdtem el az egészet egyelőre csak gyakorlás...Igaz amit nem értek 2 napja majdnem minden kereskedés zárva van!
Seatkid nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-30, 11:32   #193 (permalink)
Szenior tag

willow logója

Alapbeállítás

Szia Seatkid.
Péntek este 11-től vasárnap este 11-ig nincs kereskedés.
Régi 2010-05-30, 11:38   #194 (permalink)
Új tag

Smile

Köszi Willow már ezt is tudom akkor....Csak meglepődtem bennem van e a hiba vagy totál elcsesztem az egészet...Hát nem egy egyszerű kereskedni az tény de ha ügyes az ember akkor sokat nyerhet..Persze ha fizetnek is valoban..Mert sok cég pénzt visz csak mi nem látunk belőle semmit amikor kellene...
Régi 2010-05-30, 11:49   #195 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 30
GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Seatkid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Köszi Willow már ezt is tudom akkor....Csak meglepődtem bennem van e a hiba vagy totál elcsesztem az egészet...Hát nem egy egyszerű kereskedni az tény de ha ügyes az ember akkor sokat nyerhet..Persze ha fizetnek is valoban..Mert sok cég pénzt visz csak mi nem látunk belőle semmit amikor kellene...
Már elnézést a kérdésért, de ennyi kereskedési tapasztalattal melyik cégnél tapasztaltad ezt ?

:-)

GG
GG_FOREX nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-30, 11:53   #196 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Én nem irtam azt6 hogy tapasztalt vagyok csak dolgoztam egy cégnél és ott is ugymond fizetni kellet...Azóta várom a 150 ezer forintos munkabérem na ez volt 2 éve..Csak azért kérdeztem hogy fizetnek is e valóban mert rengeteg az átverés ilyen dolgok terén..Magyarul semmi humorom megint betenni 10-50 ezreket hogy azt amikor ki akarom venni nem látok belőle semmit!
Régi 2010-05-30, 12:03   #197 (permalink)
Tag

GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Én nem irtam azt6 hogy tapasztalt vagyok csak dolgoztam egy cégnél és ott is ugymond fizetni kellet...Azóta várom a 150 ezer forintos munkabérem na ez volt 2 éve..Csak azért kérdeztem hogy fizetnek is e valóban mert rengeteg az átverés ilyen dolgok terén..Magyarul semmi humorom megint betenni 10-50 ezreket hogy azt amikor ki akarom venni nem látok belőle semmit!
Ez ok, csak ez nem derült ki a hozzászólásodból, és úgy tünt mintha ezt a brókercégekre értetted volna.

GG
Régi 2010-05-30, 12:05   #198 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Nem Forex...Igazad van azt nem irtam le..Nem brókercég volt hanem teljesen más..

De ha itt fizetnek akkor jó és az a lényeg
Régi 2010-05-30, 12:19   #199 (permalink)
Tag

Alapbeállítás

Idézet:
Nem Forex...Igazad van azt nem irtam le..Nem brókercég volt hanem teljesen más..

De ha itt fizetnek akkor jó és az a lényeg
Én nem ismerem ezt a céget, csak az általánosításodra reagáltam.
Régi 2010-05-30, 16:05   #200 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 31
Darázs a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés MSN-en keresztül Darázs részére
Alapbeállítás

Idézet:
Mighti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
ápr. 22.
WTI 81.73
BRENT 84.15

Ez a két elterjedt nyersolajfajta van, amivel általában kereskednek. De több is van. Például a BUX-on is majdnem lehetett Orosz olajjal kereskedni. Szóval ez a Plus500 ATOMRATYI, mert oda bökik, hogy „OLAJ” és? Amúgy a WTI árát láttam az olaj alatt a weboldalukon tagnap és ma. De ha reklamálni szeretnél, hogy a WTI nem is ment addig, akkor lehet, azt válaszolják majd: ki mondta, hogy WTI? Így a szokásosnál is könnyebben manipulálhatják az árat. Esetleg még lehetnének olyan instrumentumaik hogy „Részvény” „Index” „Pénz”. Ne törődj vele, melyik, csak köss!!!

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak most válaszolok de eléggé elfoglalt vagyok mostanában. Amiért kérdeztem:

Teljesen érdekes módon pont 81,73nál zártál letéti felhívással a pozim. Az egész sztorit nem írom le csak a lényeges részt. Mikor láttam hogy mégsem fordul a trend és zárni kéne a long pozit akkor hírtelen mintha lefagyott volna a program, akadozott és a kiadott parancsot nem hajtotta végre. Aznap 3szor csinálta ezt és mindig a rosszirányú ármozgások esetén. Mikor jó irányba lendült meg akkor akadály nélkül lezárták a pozit.
Sajnos élő tőkén kereskedtem és pár nap múlva olvastam egy két negatív hírt miszerint ha nyertem volna se érnék semmit vele. Külföldön már több számlát letiltottak az első pénzkivét után mondván megszegted a szabályokat.
Hangsúlyoznám ez nem fagyipénzél volt tehát ne 10000Ftba gondolkozzunk, ez a tőzsdén semmi.

Azóta demózok az Alparinál és rájöttem az a paradicsom.
Saját indikátorokat fejlesztettem és már üzemel egy sajátfejlesztésű EA is. Persze demó számlán és infós kifejezéssel élve még csak alpha verzió.
Így biztosítom az érzelem mentességet és a szabályok szigorú betartását is.

Címkék
bróker, brókercég, Plus 500, Plus500, Plus500 vélemény

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 08:12 , a GMT +1 időzóna szerint.