| Tőzsde Fórum |
|
|
#152 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
WTI 81.73 BRENT 84.15 Ez a két elterjedt nyersolajfajta van, amivel általában kereskednek. De több is van. Például a BUX-on is majdnem lehetett Orosz olajjal kereskedni. Szóval ez a Plus500 ATOMRATYI, mert oda bökik, hogy „OLAJ” és? Amúgy a WTI árát láttam az olaj alatt a weboldalukon tagnap és ma. De ha reklamálni szeretnél, hogy a WTI nem is ment addig, akkor lehet, azt válaszolják majd: ki mondta, hogy WTI? Így a szokásosnál is könnyebben manipulálhatják az árat. Esetleg még lehetnének olyan instrumentumaik hogy „Részvény” „Index” „Pénz”. Ne törődj vele, melyik, csak köss!!!
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#153 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0 ![]() |
köszönöm az üdvölőt WILLOW...szar napom van...az olaj az oka....-8.900.000.még jó hogy csak demó....hát igen a jó öreg demó...a ,,zöldfülüeknek"...amugy meg kinyirtam a tel.regiszt.-ból kapott 5eft-is....majd lesz jobb is.üdv
|
|
|
|
|
|
#154 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Azt is írtam, hogy valószínűleg még ezt a számládat is újra kell majd töltened. De ha szeretnél egyről a kettőre jutni, a kaszinó élménytől a szakma felé kanyarodni, akkor itt kellene kezdened. Mikor érdemes tőkeáttéten gondolkozni? |
|
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
typer2000,
nem lesz jobb. Messze kerüld a tőzsdét. Menj freeroll versenyekre és az ott szerzett esetleges 10-20 dollárokból - feltéve, ha képes leszel rá - építs bankrollt. Aztán indulj sit and go versenyeken, növeld a tőkéd és mehetsz 200 dollárral cash game-be. Persze a legalacsonyabb beülőkkel. Ilyen az attitűdöd, ezen ne csodálkozz. |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az olaj az oka? Biztos ez? Mi oka lenne az olajnak, hogy veszteséget okozzon neked, vagy nyereséget?
|
|
|
#157 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
kaszinóélmény...hát fején találtad a szöget...tényleg élveztem eddig .igen,jogos a véleményed...sajna zuhanok ,,ámde-rendesen".ha 0-zodok,kezdek 1ujat.ott csak annyival fogok beszállni a demo poz.ba amennyivel a való életben is használnám....de lehet h más programot is válsztok majd.eddig csak tőkeáttétet használtam,de ha igaziban ,,küldöm" majd az ,,ipart",val.szinű nem a tők.átt. lesz a megfelelő....kezdésnek meg főleg
|
|
|
|
|
|
|
#158 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
... ez nem verseny,milyen igazad van.gondoltam is ,csak jó volt látni a számlát ahogy ,,dúzzad".
|
|
|
|
|
|
|
#159 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
....,,TISZTA IDEG VOK" ,de ha pozitiv lenne a kimutatás,tudod jobb volna a közérzetem ...pedig csak demó...,,a zöldfülüeknek"
|
|
|
|
|
|
|
#160 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]() De a tőkeáttétel sem a Sátán. Csak tudni kell vele bánni. Ahogyan a villanyszerelő is az árammal.
|
|
|
|
|
|
|
#161 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Hát szerintem az ok te magad voltál, nem egy személytelen instrumentum. Ez tipikusan annak az esete, amikor valaki nem tudja elismerni, hogy hibát követett el, hanem áttolja valaki vagy valami másra! Remélem te nem ilyen vagy, de finom és kevésbé finom jelzéseket kaptál már ezzel kapcsolatban, amióta először írtál a fórumba. Mindenesetre pozitív, hogy be merted írni, hogy legyalultad a számlát. Még jó, hogy csak demo. ![]() Én nem fogalmaznék olyan erősen mint Jegenye, és nem szeretem saját magamat idézni de olvasd el ezt: Tőzsdepszichológia befektetőknek. Nézd meg a 20" hozzászólásomat. A hozászólásom alapján nem kell ugyan elhinned nekem, de attól még így van, hogy a fejlődési stádiumokban a felsoroltak alapján minden trader besorolható a három stációba, vagy valahol ezek közé. Magadnak kell besorolnod magad valahová a skálán, mégpedig becsületesen. ![]() Még valami. Írtad, hogy innentől majd annyival demozol amennyivel az életben tennéd. No ez már egy gondolatváltozás a jó irányba, hiszen a pontos képhez, szükségesek a pontos összegek. Nem is tudom, mintha ezt én ajánlottam volna, hogy így tegyél! ![]() Akkor még egy tanács, hogy még előrébb lépdelj. Ha jót akarsz, akkor valahogy úgy kezd, hogy mondjuk nyitnál egy 5000 usd-s számlát akkor a kezdőpozíciód amit felveszel max 0,1 LOT legyen, mert ez elég kevés mennyiség ahhoz, hogy a kockázathoz megfelelő méretű stoppot használj. Értelemszerűen ha 500 usd akkor 0,01 lot, ha 50000 usd akkor 1 lot. Ennyi legyen a nyitópozíciód. Később, ha jó irányba mennek a folyamatok és mondjuk tovább építed a pozíciót akkor 0,1 lot a növelés mértéke, és így tovább. A lányeg, hogy csak szépen fokozatosan elmerülni, hogy a fejed mindig kint legyen és tudj levegőt venni, ha érted mire gondolok.
|
|
|
|
#162 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
háát benulláztam a 14.5millás demó számlát...tegnap még -10millán állt,gondoltam elég lesz a fennmaradó,hogy átvészeljem a zuhanást...hát ma ,,gyarekek" pusztulás lett.ilyenkor szokták magukat az emberek élesben,,kockásra marni"?!nem huztam stopp határt,ez volt a vesztem.hol tok ,,lot"-ot állitani a progiban?ha nem tőkeáttétellel,hanem csak,,simán"akarok befektetni akkor hol állitok?gondolom tök alap dolgokat kérdezek,amik alapvetőek lennének a dőzsdéhez,de ugy tanitottak h ,,ha kérdezel kisfiam,abbol bajod nem eshet".
|
|
|
|
|
|
|
#163 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#171 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Olvasgatok erre-arra, és ezt találom:
"Ellenőrzés az interneten Sok probléma elképzelhető egy brókercéggel, ami elsőre eszünkbe se jutna. Ha a PSZÁF szerint rendben van a cég, akkor le kell ellenőrizni a jó hírét az interneten is. Magyar cég esetében azt nézzük meg, hogy a "cégnév + csalás" vagy "cégnév + átverés" kulcsszóra milyen találatokat ad a Google, külföldi cégek esetében a kulcsszó pl.: "cégnév + scam" vagy a "cégnév + fraud". Mérlegelni a találatok alapján kell. Például így találtam a következő információt a Plus500-ról: http://www.forexpeacearmy.com/forex-...us500-com.html. Itt azt írják, hogy a Plus500 a nyerőben záró ügyfelek számláit az első pénzkivétel után zárolta. Aki nyereséggel fektet be náluk, azt nem hagyják tovább kereskedni, ami szerintem etikátlan. (Emiatt le is tiltottam a Tőzsdeász.hu-ról a hirdetéseiket.) Aki befektetéssel akar foglalkozni, az a posztban tárgyalt dolgokat nem kerülheti el, de a sok utánajárás meghálálja magát: egy jól kiválasztott internetes brókercégnél biztonságosan és az interneten jóval olcsóbban lehet befektetni." Egy kis plussz nyalánkság erről a brokiról. |
|
|
|
|
|
#175 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#177 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Kár egyből harapni, inkább értelmezni kell amit írtam, mert egyáltalán nem arról szólt, hogy kinek mi a nagy pénz!
|
|
|
|
#178 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#180 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#181 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Sziasztok!
Én rendszeresen kereskedek velük és vettem már ki pénzt tőlük.Közel 1 milliót moneybookersen és egyszer 100 ezret utaltattam a saját bankszámlámra.Az átutalás 3 munkanap alatt jött meg.Most is van pénzem a náluk és eddig nem volt problémám velük. |
|
|
|
|
|
#187 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 28
Hírnév szint: 3 ![]() |
Szia Rotkiv
Jó neked. Én egy egyszerű kérdést tettem fel nekik hetekkel ezelőtt, semmi válasz... Ahogy sidius is mondta, nagyon furcsa, hogy van egy fax szám, egy mailcím és kész. Senkinek sem ajánlom őket, mert ha baj van, akkor magadra maradsz, ők biztos nem segítenek. Üdv |
|
|
|
|
|
#188 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#189 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Idézet:
![]() Ismerek mást is aki kereskedik náluk és ő is vett már ki pénzt.Én úgy hallottam lesz majd ügyfélszolgálatuk. |
|
|
|
|
|
|
#192 (permalink) |
|
Új tag
Sziasztok...Igen, sajnos a magyarul írt levélre nekem sem válaszoltak.
De nekem az angol nyelven írt mailre kb 5-6 órán belül válaszoltak. Én 2 napja irtam nekik magyarul és jött is a válasz kb rá 2 órára szintén magyarul.. Igaz én is csak most kezdtem el az egészet egyelőre csak gyakorlás...Igaz amit nem értek 2 napja majdnem minden kereskedés zárva van! |
|
|
|
|
|
#194 (permalink) |
|
Új tag
Köszi Willow már ezt is tudom akkor....Csak meglepődtem bennem van e a hiba vagy totál elcsesztem az egészet...Hát nem egy egyszerű kereskedni az tény de ha ügyes az ember akkor sokat nyerhet..Persze ha fizetnek is valoban..Mert sok cég pénzt visz csak mi nem látunk belőle semmit amikor kellene...
|
|
|
|
|
|
#195 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 30
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() |
Idézet:
:-) GG |
|
|
|
|
|
|
#196 (permalink) |
|
Új tag
Én nem irtam azt6 hogy tapasztalt vagyok csak dolgoztam egy cégnél és ott is ugymond fizetni kellet...Azóta várom a 150 ezer forintos munkabérem na ez volt 2 éve..Csak azért kérdeztem hogy fizetnek is e valóban mert rengeteg az átverés ilyen dolgok terén..Magyarul semmi humorom megint betenni 10-50 ezreket hogy azt amikor ki akarom venni nem látok belőle semmit!
|
|
|
|
|
|
#197 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 30
Hírnév szint: 4 ![]() ![]() |
Idézet:
GG |
|
|
|
|
|
|
#200 (permalink) | |
|
Tag
|
Idézet:
Sziasztok! Elnézést, hogy csak most válaszolok de eléggé elfoglalt vagyok mostanában. Amiért kérdeztem: Teljesen érdekes módon pont 81,73nál zártál letéti felhívással a pozim. Az egész sztorit nem írom le csak a lényeges részt. Mikor láttam hogy mégsem fordul a trend és zárni kéne a long pozit akkor hírtelen mintha lefagyott volna a program, akadozott és a kiadott parancsot nem hajtotta végre. Aznap 3szor csinálta ezt és mindig a rosszirányú ármozgások esetén. Mikor jó irányba lendült meg akkor akadály nélkül lezárták a pozit. Sajnos élő tőkén kereskedtem és pár nap múlva olvastam egy két negatív hírt miszerint ha nyertem volna se érnék semmit vele. Külföldön már több számlát letiltottak az első pénzkivét után mondván megszegted a szabályokat. Hangsúlyoznám ez nem fagyipénzél volt tehát ne 10000Ftba gondolkozzunk, ez a tőzsdén semmi. Azóta demózok az Alparinál és rájöttem az a paradicsom. Saját indikátorokat fejlesztettem és már üzemel egy sajátfejlesztésű EA is. Persze demó számlán és infós kifejezéssel élve még csak alpha verzió. Így biztosítom az érzelem mentességet és a szabályok szigorú betartását is.
|
|
![]() |
| Címkék |
| bróker, brókercég, Plus 500, Plus500, Plus500 vélemény |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|