| Tőzsde Fórum |
|
|
#351 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Üdv mindenkinek!
Leírom rövidke tapasztalataimat: - K&H ból Moneybookersbe utalással kb. 2 nap az átfutás. Mb-ből a Plus500-ba talán 1 nap, vagy kevesebb. Kivéttel még nem próbálkoztam, arról majd később. - Mindig emaileket küldözgetnek, ha van valami pénzmozgás (MB szintén) Ez azért pozitívum! - A TP rendszer érdekesen működik. Pl. a búzáért 1.25 TP jár és a pozíció zárása után kaptam 5 TP-t. Így egész gyorsan meglesz a 60. Ja és persze a szokásos tanács, amit nem lehet elégszer elmondani. Annyit tölts fel, amennyit, ha elvesztesz, akkor sem mész csődbe. 20e-ből is elcsónakázgat az ember azokon az óriási hullámokon. ![]() Axl |
|
|
|
|
|
#352 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Idézet:
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#354 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Budapest
Üdv a fórumozóknak! Én is sok helyen találkoztam a plus500-al, próbálok utánajárni, milyen cég is ez valójában. Itt a fórumban sok negatív tapasztalatot olvastam (bár sajnos NAGYON sok az offtopic hsz). Amit hozzá tudok tenni a témához: nekem mindig gyanús, ha nagyon hangsúlyozza valaki/valami hogy milyen szuper engedélyekkel, stb rendelkezik... Ők a főoldalon: "A Cég székhelye Londonban van! "Engedélyezve és bejegyezve!"
A székhelyről annyit, hogy rengeteg cég van ide bejegyezve, virtual office szolgáltatók vannak itt (http://www.regus.co.uk/locations/GB/...ckExchange.htm), az engedélyről pedig valaki korábban írt, hogy szerencsejátékkal kapcsolatos. Nekem nem tűnik biztonságosnak a cég, de remélem hogy lesz pozitív tapasztalat is velük kapcsolatban. |
|
|
|
|
|
#355 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Idézet:
Rengeteg hosszászólást olvastam magyarul és angolul szerte az interneten, ezekből mind egyértelműen látszódott, hogy az illető nem rendelkezik személyes tapasztalattal, csak a dolog nyers virtuális volta kelt benne pánikérzést, mivel ez olyan rendszer, amihez nincs hozzászokva. Sokan mondtak olyanokat, hogy egyszercsak lezárták a pozícióját veszteségesen, ez a dátum alapján határidő volt, amire az illető nem figyelt oda és utólag a céget hibáztatta, illetve olyanokat is hallani, hogy egyszercsak lenullázódott az egyenlege és nem voltak hajlandóak visszaadni. Nos, igen, ha valaki 100-szoros tőkeáttéttel kereskedik és a teljes pénzét kockára teszi, annak számolnia kell azzal, hogy 1%-os elmozdulás esetén eltűnhet a pénze. "Nem lehet pénzt kivenni" Ezeket is csak olyan embertől hallottam még, aki ki sem próbálta ezt a rendszert mert eleve átverésnek tartja, ill. egyértelműen ki van írva, hogy "a Mastercard üzletpolitikájából adódóan" Mastercardot használva nem tudnak pénzt utalni, figyelmetlenség esetén ebből is lehet probléma. Ügyfélszolgálat: Igen, magyarul nem tudnak, de angolul azonnal és egyértelműen válaszolnak mindenre. (nekem általában fél órán belül ott a válasz a postafiókomban) Én a biztonság kedvéért írok úgy levelet, hogy leírom magyarul, aztán ugyanaz a szöveg ott van angolul is. Inkább elismétlem még egyszer Nekem nem volt velük eddig semmiféle probléma. Igen, a pénzt is utalják rendesen.Van valaki egyáltalán, akinek gyakorlati problémája volt velük, és nem csak figyelmetlenségből adódott? Amit hibaként tudnék megemlíteni, az az, hogy Magyarországon úgy vettem észre nem jönnek meg az automatikus üzeneteik, se a jelszóváltoztatás, se az email érvényesítése, ill. az SMS-ek teljesen szét vannak esve. Így ha valaki ezeket el akarja intézni, bizony írni kell az ügyfélszolgálatnak. (angolul) |
|
|
|
|
|
|
#356 (permalink) |
|
Új tag
Én úgy láttam nem kell, nekem csak a dokumentumok vannak feltöltve és azzal küldték a pénzt. (néhány órán belül elbírálják, kb háromszor utasították vissza, mert kicsit homályos volt, de aztán sikerült jobbat csinálni)
|
|
|
|
|
|
#357 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 11
Hírnév szint: 2 ![]() |
Ylvatan, Köszönöm szépen a felvilágosítást ! (Már csak azon kell izgulnom, hogy jelent-e problémát az, hogy a családban rajtam kívül van még egy számla (de nem kapta meg a bónuszt, nem töltött fel pénzt, és pozíciót sem nyitott meg))
|
|
|
|
|
|
#358 (permalink) |
|
Új tag
Elméletileg telefon után járó bónuszt IPcímenként egyet adnak, ha ő nem igényelte, te megkaphatod.
Ha igazolva van a személyazonosságod, akkor nem lesz probléma belőle Viszont ha ő is helyezne pénzt letétbe, töltsön fel előtte mindent tökéletesen, mert IPcím alapján esetleg úgy értelmezhetik, hogy kétszer akarod kihasználni az első feltöltéses bónusz. De: ügyfélszolgálat inkább
|
|
|
|
|
|
#359 (permalink) |
|
Új tag
Némileg megnyugtattál, de tulajdonképpen az a valós szituáció, hogy szeptember óta van már számlám, megkaptam a bónuszt, bónusz láttán ő is regisztrált és nem kapta meg, de nem igazolta előtte magát mielőtt igényelte volna, ezek után 'jegelte' is a számláját, nem használta, nem töltött fel, nem nyitott pozit stb.
Ezért aggódok némiképp, és valójában ezért sem fordulok szívesen az ügyfélszolgálathoz, attól tartok, hogy ha ugyanezt megkérdezem, csak ennyit fognak leszűrni az egészből: Igen !? két számla van egy ip-ről !? Már zárolják is.. Mást nem tudok tenni, mint feltöltöm a doksikat, kiutalok egy összeget, és epekedve várom, hogy megérkezzen... Esetleg van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ? (egy hozzászóló említette korábban, hogy neki volt ezzel problémája, viszont ott más volt a helyzet, mindketten megkapták a bónuszt ha jól tudom) |
|
|
|
|
|
#360 (permalink) |
|
Új tag
Valaki tud nekem adni egy gyors infót arról, h ezekben a pillanatokban lehet-e kereskedni gyapottal !? nálam be van jegelve, zárnám a pozit, de már vagy fél órája elérhetetlen, fel sem merült bennem a gondolat, hogy azért nem engedi, h bezárjam, mert épp tekintélyes nyereségre tennék szert ezzel...
|
|
|
|
|
|
#361 (permalink) |
|
Új tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogyan lehet megkapni a kezdőbónuszt. Regisztráltam, megerősítettem a telefonszámomat még tegnap, de semmit nem kaptam. Aztán megerősítettem az emailemet, semmi. Most földgázzal lehetett volna kaszálni keveset, de hát nem volt tőkém... |
|
|
|
|
|
#362 (permalink) |
|
Új tag
Szia anomaster !
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, próbáld meg az ügyfélszolgálatot esetleg. Viszont nekem is lenne egy kérdésem hozzád, melyik e-mail szolgáltatót használod, hogy sikerült érvényesítened az e-mail címed ? Én freemail-es címmel regeltem, de már többször tapasztaltam, ahogy most is, hogy nem tudok érvényesíteni egyes regisztrációkat, mert nem érkeznek meg az érvényesítő e-mailek. Valaki tud nekem adni info-t hogy melyik szolgáltatóval problémamentes a kapcsolatfelvétel a plus500-al, gmail jó esetleg ? (arról küldtem levelet az imént az ügyfélszolgálatnak, remélem működik, várom a válaszukat) |
|
|
|
|
|
#363 (permalink) |
|
Új tag
üdv.
Nekem is olyan gondom lenne,hogy egyszerre több gépen használom a programot és szerettem volna jelszavat cserélni, kértem a belépésnél,h küldjenek a mail fiokomra jelszó emlékeztetőt az uj jelszóval de ez sajna nem történt meg most igy be sem tudok lépni mitkéne tennem? |
|
|
|
|
|
#364 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 135
Hírnév szint: 4 ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#366 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Sziasztok, Boldog Karácsonyt mindenkinek!Pár hete kezdtem a Plus500 demojával játszani, és van egy két dolog amit nem értek. Sajnos az online útmutató (mind a video, mind a leírás) épphogy elégséges, semmi olyan nincs benne, amire nem jöttem rá egyedül. Ami számomra nem teljesen tiszta, az a pip dolog. A fórumot félig olvastam el, addig nem hangozott el ez a kérdés, gondoltam később sem fog. Mondjuk nem is nagyon használtam eddig.
A másik fontos dolog a következő, amíg ezt nem tudom tisztázni, addig nem is nyitok éles szlat. Amikor adok egy megbízást, mondjuk eladásra, és beállítom, hogy csak akkor adok el, ha 35,00-án van, és a vételi ár (amennyiért megveszik tőlem) 35,10, akkor az általam beállított 35,00 lemegy 34,90-re. Amikor felmegy a vételi ár, akkor az általam beállított ár visszamegy 35,00-ra. Vagyis így soha nem fog találkozni a két ár, és nem fog megnyílni a pozíció. Erről van valakinek tapasztalata? A másik, hogy ha beállítom a nyereséges zárást, de a veszteséges zárást nem pipálom ki, viszont a követő stopot beállítom, akkor is bizonyos veszteségnél veszteség felhívással lezárja a pozíciót. Előre is köszönöm a válaszokat! |
|
|
|
|
|
#367 (permalink) |
|
Új tag
Sziasztok,
ha jól láttam, akkor a webes felületen az árfolyamgrafikonok alatt látható a kereskedési mennyiség, ezzel szemben a feltelepített program ezt a jellemzőt nem mutatja. Meg lehet vele valahogy jeleníteni? |
|
|
|
|
|
#368 (permalink) |
|
Tag
A pipre megtaláltam a választ, viszont ismét egy érdekes dolog:
Eladásra nyitottam pozit, és beállítottam, hogy pl 250-en zárja le. Hazaérve nézem, hogy jól felment, tehát mínuszban vagyok, viszont a nap folyamán jóval aláment a beállított értéknek, tehát le kellett volna zárnia a pozit, de nem tette. Pls help!!! |
|
|
|
|
|
#369 (permalink) |
|
Új tag
Sziasztok!!
Végig olvastam az üzeneteiteket, és főleg negatívak vannak. Pedig lehet ezzel a céggel kaszálni, és ki is fizetnek. Én 5000 forintból 65 ezret csináltam 2 hónap alatt, és ebből 45 ezret kértem ki bankszámlára. És ahogy ígérték, 5 nap után a számlámon is volt a pénz. |
|
|
|
|
|
#370 (permalink) |
|
Új tag
Sziasztok!
Pont ma regisztraltam es a telefonszamomat hitelesitettem kaptam 5000Ft-ot. Majd szerettem volna feltolteni Moneybookers-rol penzt mire ez nem sikerult es ezt kaptam: Hello Thank you for contacting us, Unfortunately, according to our AML/ risk management department we can't enable your account, therefore you will not be able to trade with us. Best Regards, Valerie Customer Support Plus500.com Nah most lehetseges, hogy nem megfelelonek iteltek a tapasztalatomat De ezt mar soha nem tudom meg..Hello, We're sorry, but we are not authorized to specify the reason. Sincerely, George Customer Support Plus500.com Igy nekem itt nem lesz sajat szamlam
|
|
|
|
|
|
#371 (permalink) |
|
Új tag
Gulb írásához szeretnék hozzáfűzni egy érdekes dolgot, tegnap kiutaltam egy összeget a moneybookers számlámra, majd arra lettem figyelmes, hogy törölték a tranzakciót és átirányították a kártyámra (korábban kártyáról fizettem be a számlára). Ekkor feltettem azt a kérdést, hogy miért, esetleg valami probléma adódott az MB-vel kapcsolatosan ? Nem kaptam választ a kérdésemre, csupán önmagukat ismételték, hogy a kártyámra utalták ki a pénzt.
Elképzelhető, hogy van összefüggés moneybookers kapcsán a Te és az én esetem közt. |
|
|
|
|
|
#372 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#374 (permalink) | |
|
Tag
Hely: London
Összes hozzászólás: 52
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
#378 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 135
Hírnév szint: 4 ![]() |
Idézet:
Ezen az se változtat ha van még a Dukescopy-nál és az FxPro-nál is számlád és 4 vigyort rajzolsz a sarkokba is.....
|
|
|
|
|
|
|
#379 (permalink) | |
|
Tag
Hely: London
Összes hozzászólás: 52
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
Kulonben nem allitottam, hogy csak ez az egy fizet bonuszt, biztos meg rengeteg ceg fizet. Eleg szomoru ha ha egy ilyen fontos valasztas 5000 Ft-on mulik.
|
|
|
|
#380 (permalink) |
|
Tag
Hali!
Én azért a Plus500-zal szeretnék próbálkozni, mert ott találtam eddig árucikkeket, mint cukor, földgáz, olaj, búza, kávé, stb, főleg ezekkel szeretnék játszani. Részvényekkel, devizával nem nagyon szeretnék daytradelni. |
|
|
|
|
|
#382 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Én az Alpari demoban nem aláltam árucikkeket, az Activtrades-ben pedig nem találtam daytrade lehetőséget árucikkekre. Gondolom a Cocoamar2011 azt jelenti, hogy márciusi pozíciózárással, mivel a megnyitott pozit sehogy sem tudtam lezárni. Bocsi, kezdő vagyok Plus500 és EToro megy egyelőre csupán.
|
|
|
|
|
|
|
#385 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Személyit kitakart képpel és számmal? Ezt nem hiszem, hogy bárhol így a (P500-nál se) elfogadnák. Akkor mi lenne az értelme szerinted egy azonosító okmány elküldésének?
|
|
|
#386 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
Sziasztok!
Tegnap délben nyitottam egy plus500 demó számlát. Legnagyobb meglepetésemre addig adtam vettem a dolgokat, hogy nap végére 193 ezer nyereséget könyvelhettem el ![]() Mennyiben más a valódi kereskedés? Ezek az árfolyam mozgások valós időben történnek? (demó/igazi) A demó rész olyan mint az online kaszinó? Tehát a demórészén nyersz (beetetnek) aztán élesben már nem vagy annyira szerencsés... Van e alternatívája /nagyobb háttérrel rendelkező megbízható/ a plus500-nak? (az én szempontjaim alapján) : olaj, gáz, gyapot, arany, usd/huf, euro/huf, demó rész. Ami még nagyon fontos, hogy akár néhány percen belül lehessen adni-venni! (Kezdetnek nem szívesen ugranék bele 50-100ezernél nagyobb összeggel) Mindenesetre játéknak szuper, de kipróbálnám pár hónap múlva élesben is ha hasonlóak lennének a feltételek mint ebben a demóban. |
|
|
|
|
|
#387 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Győrtől 20 km-re
Összes hozzászólás: 167
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#388 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Jelenleg Győr.
Összes hozzászólás: 118
Sziasztok
Nos elolvastam az elejétől a végéig a hozzászólásokat, néhány embert már már úgy tekintettem mintha magam beszéltem volna vele ![]() Nálam kb 1 éve megy a demoszámla, először a teszt miatt utána meg hogy friss infókkal legyek megáldva mert végül nyitottam egy számlát a bankomnál. A lényeg csak, hogy szerintem hasznos (is) lehet a plus500 mert az adatokat ott (is) követem, megaztán addig is "pluszpénzzel" gyakorlok ott
|
|
|
|
|
|
#389 (permalink) |
|
Tag
Egyébként demo szla-n 10 naptári nap alatt a csináltam +780ezret a kb 2 milla tőkéből, asszonykám külön demo szla-n +50-et. Attól félek, hogy élesben valami nem olyan lesz, mint a demoban, illetve hogy valahogy elgáncsolnak, vagy ha túl sokat nyerek, lenulláznak, vagy kitiltanak. Hallottam olyat, hogy zárt pozíciók közül eltűnt pár. A többi platform nekem sajnos nem jön be, pl nincsenek ott a kereskedési órák, nem látom, hogy pontosan mennyiért is veszek, mennyi a fedezet, és még egy csomó hasonló info hiányzik a többiből, ami a Plus500-ban megvan. (MT4-5-öt is próbáltam, Saxo-bankot, Nano tradert, ETorot, meg még egyet, ami most nem ugrik be). Viszonylag hamar kiismertem magam, de sokminden hiányzik belőlük.
|
|
|
|
|
|
#390 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Először is ameddig csak aggódsz és nem valós pénzzel csinálod, addig bajod nem lehet. Másodszor, ameddig csak demoban "utazol" felesleges olyanokon rágódni amit nem is csinálsz. Mármint úgy értem csak feleslegesen terheled le magad ahelyett hogy azon töröd az agyad mivel keresel plusz pénzt. Nem emlékszem melyik hozzászólás volt de mintha ilyen bajról írtak véleményt, hogy miért meg hogy. Tehát ok nélkül nem hinném ,hogy nulláznának. Azt jól tetted, mármint a többi platform kipróbálását, amelyik a szívedhez közel áll , azon tegyél egy próbát kis tételben, én ezt javaslom. Aztán ha nem válik be, jöjjön a következő kiszemelt, és így tovább. Tehát ha megerősítésre vársz vagy lebeszélésre akkor javaslom olvasd el az összes hozzászólást az elejétől a végéig és azután mérlegelj, mivel erről neked kell dönteni, mit szeretnél, és hogyan. Hasznos volt részemről a végig olvasása a hozzászólásoknak. üdv |
|
|
|
|
|
|
#391 (permalink) |
|
Tag
Szia! Köszi a hozzászólást! Én tulajdonképpen csak egy dolog miatt aggódom: hogy megbízható e a cég (Plus500), és hogy korrekten teljesíti e a kifizetéseket, illetve nem folyamodik csaláshoz. Egy csomó jó cégről hallottam, de a platformjukat nem vagyok benne biztos, hogy tudnám e megfelelően használni, é tudnék e velük ilyen eredményeket elérni.
|
|
|
|
|
|
#392 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Pl Equilor , Erste Bef. , quaestor -> ezek tudtommal 1990 óta jelen vannak, volt idejük tapasztalatot szerezniük innen-onnan. Bár ha ez nyugtat , használja 1 ismerős/ barát a plus 500-at de még csak 2-3 hónapja, tehát nem tudok még biztosakat mondani ,mert feltételezem ő is még "tapasztalja" a rendszert. |
|
|
|
|
|
|
#393 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Hello,
A héten regisztráltam a demo számlára, úgy egy nap alatt kb +500ezret kerestem google meg vodafone részvényeken. Felbuzdulva egyből élesítettem az 5000 huf bónuszt, jelenleg 4300 körül van a tőkém. Olvasgattam a forumot, láttam vegyesen vannak vélemények úgyhogy nem is kérdezem meg, mik a vélemények, de ha valaki úgy gondolja mégis megosztaná a tapasztalatát kíváncsian olvasom majd. Volt már olyan, hogy valakinek a bonus 5000-ből sikerült feltornáznia a tőkét és meglett neki a 60 kereskedői pont is és utána sikeres kiutalást hajtott végre? Választ előre is köszönöm |
|
|
|
|
|
#394 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Sőt , emlékeim szerint link is volt arról ,hogy melyik kereskedési termék mennyi pontot ad. Valahol itt kell lennie.. Csak majd arra kérlek ne keverd össze a demos 2 milliós számlát a kedvezményes 5000 ft-al. Én is álmodozom róla, de azért maradjunk a földön és kezdjünk el rajta dolgozni ![]() üdv |
|
|
|
|
|
|
#395 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Idézet:
amúgy elég sügér vagyok a témában, mondom a héten kezdett el foglalkoztatni ez a dolgog, az ilyen féle kereskedelem, úgyhogy lenne is egy nagyon buta kérdésem, ne kövezzetek meg érte. Szóval nem teljesen világos hogy bukhatom el a teljes tőkém, gondolom nagyban közve lehet a tőke áttételhez. Induljunk ki ebből az 5000ből, úgy alakul az árfolyam, hogy le nullázódik a tőke (vagy minuszba is átmegy ha van ilyen) de én nem adom el a részvényt, akkor mi történik??? Attól meg marad az a két részvényem nem? És akkor lehet arra számítani, hogy akár egy két napon belűl vissza erősödik az árfolyam és pozitív lesz a profitom. Ezzel kapcsolatban egy csöpp felvilágosítást kérnék, köszi.Elnézést ha nagyon butaság amit írok... |
|
|
|
|
|
|
#396 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Akkor csak azt tudom javasolni mint mindenki, gyakorolj te is demoszámlán kezdésnek . Úgy bukhatod el a pénzed, hogy például arra "fogadsz" ,hogy emelkedni fog xy nyersanyag vagy részvény és pechedre nem emelkedett, hanem csökkent ilyen egyszerű. A tökeáttét meg abban "segít" ,hogy gyorsabban bukj el mindent mivel tökeáttétnek köszönhetően olyan mintha többszörös pénzzel kereskedsz,tehát ebben az esetben nemcsak 2-3%-os veszteséged lehet, hanem annak többszörösei.A tőke sosem megy mínuszba, ez nem olyan mint a telefonfeltöltés, hogy enged némi mínuszt . Ha az egyenleged nullává apad de neked volt mondjuk 100 db részvényed akkor azt automatikusan lezárja a plus500, és azt a részvényt már nem "birtoklod". Tehát csak addig "reménykedhetsz" a vissza erősödésbe amíg van tőke vagy te magad zárod le a kereskedést. |
|
|
|
|
|
|
#398 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Hali!Én egy pár hónapja kipróbáltam és a telefonos regből sikerült annyit kihozni hogy a min kivétet összehozzam.Azóta nem is használtam ezt a progit most újra elkezdeném.Csak nem tudom hogy van-e vmi vonzata ha az ember nyereséget hoz össze?Vagyis mi a teendő a múltkori és a jövőbeni remélt nyereséggel?
|
|
|
|
|
|
#399 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 32
Idézet: