| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.387
Hírnév szint: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Letölthető az Alparinál a Metatrader 5! Egyenlőre még csak demóhoz!
http://www.alpari.co.uk/en/trading_p...tatrader5.html
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 61
Hírnév szint: 4 ![]() |
Idézet:
Ez elég nevetséges
|
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#5 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Üdv!
Most néztem meg pár forex brókercéget és az Alpari szimpatikusnak tűnik. Tudnátok abban segíteni, hogy a spread értékek fixek náluk? vagy ha változtatják hírek hatására, akkor az milyen mértékű, időtartamú? tuono |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Szenior tag
Igen változik, de az időtartam és a mérték teljesen változó. Mindenesetre extrém nyitásokkal nem találkoztam, amíg nem pro számlát használtam. DE ez nem is titok, mert ha jól emlékszem soha nem állították, hogy fix a spread! Egyébként szerintem az egyik legmegbízhatóbb bróker, ha nem így lenne már régen dobtam volna őket.
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Az Alpari pont az a bróker akire nem igazán jellemző a stopvadászat. Nem azt mondom, hogy nem fordul elő, de nem jellemző rájuk, mivel elég jók a banki kapcsolataik, és tudják fedezni a pozíciókat. Picit azért nehéz erre válaszolnom, mert említettem már, hogy én Pro számlát használok (amióta ECN bróker), aminél eleve kimegy a bankközire a kötés. Viszont Classic számlával kezdtem náluk ami még retail számla, de ott sem kekeckedtek lépten-nyomon huntingal!
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Hello,
Nem tudjátok miért írja ki az Alparinál a Metatrader, hogy "érvénytelen számla"? Kiutaltam a pénzt és visszajelezték, hogy ott van. És erről számlát is küldtek. Természetesen írtam már nekik is....
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Szenior tag
Jellemzően lejárt vagy téves számlánál írja ki. Nézd meg, hogy jól adtad e meg az adatokat amikor beléptél. Ha más lesz, akkor azt úgyis megírja az ügyfélszolgálat!
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
De nem adja be a chartot csak az EUR/USD-nél. Őszintén szólva nem vártam, hogy simán fog menni bármi is. Ez valahogy sosem sikerül semelyik brókercégnél.....Talán lassan jönnek be az adatok? Kapcsolat van.
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Másik megoldás File>Új chart> és ott kiválasztod azt az instrumentumot aminek szeretnéd a chartját. Harmadik megoldás kis "új chart" ikon (kis zöld pluszjel van rajta) és ott kiválasztod a számodra lényeges instrumentumot. Az adatoknak gyorsan be kell jönnie.
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Oké, köszönöm ez megvan. Most már bejött mind. Egy-két párnál a H4 nem akart. Már csak az eurchf H4 nem jön be. Nem tudom miért. Nagyon lassan állt fel. De már oké.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Ezt a levelet ma kaptam az Alparitól. Tudnátok segíteni, hogy pontosan mit értenek ezalatt?
Volt tegnap nyitva több pozim is két devizapáron, de a stoppok bent voltak. És az eur/chf-n nem volt kockázatom. Important information regarding SWAPs We have identified a technical problem with the Overnight Swap Rates applied across a number of accounts in respect of open overnight positions last night (September 7th). We are in the process of identifying the accounts concerned and rectifying the entries. Please be assured that no account will be allowed to suffer any material financial loss as a result of this error. Magyarul: Fontos információk a SWAP Van meg egy technikai probléma az egynapos swap-árfolyamok esetében alkalmazott, a számlák száma tekintetében a nyitott pozíciók egynapos tegnap (szeptember 7.). Vagyunk azonosításának folyamatában érintett számlák helyesbítéséről és a bejegyzéseket. Kérem, vegye figyelembe, hogy semmilyen körülmények között lehetőségük lesz érte anyagi pénzügyi veszteség következtében ezt a hibát.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 260
Az Alpari (UK) tájékoztatja devizakereskedőit az alábbiakról:
SWAP-ot érintő fontos információ Néhány számlát illetően szeptember 7-én éjszaka a nyitva lévő pozícióknál technikai probléma lépett fel, swap elszámolási hiba történt. Megkezdtük az érintett számlák beazonosítását és a helyreállítást. Biztosítjuk ügyfeleinket, hogy a problémából kifolyólag semmilyen anyagi pénzügyi veszteség nem ér egyetlen számlát sem. Alpari (UK) |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 61
Idézet:
Én gond nélkül nyitottam számlát náluk (Oanda) - valamikor Júniusban. |
|
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Én nem tapasztalok ilyet.
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Idézet:
![]() De a Meta 4 demo így is rendben megy. |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy megoldható e az esetleg, hogy otthonról egy adott ip címről szoftverrel tőzsdézek mondjuk az alpari-nál, napközben a munkahelyemen viszont ha úgy látom h be kell lépnem és webes felületről jelentkezek be másik ip címről, olyankor mi van? Letiltják a felhasználómat? Vagy ez h működik?
Miért nem lehet 2 különböző gépről bejentkezni ugyanabba az acc-ba? Legalább akkor már MAC-címet figyelnének mert ugye az nem változik, meg ha újra rakod a Windowst is át tudod írni a régire. Aki tudja írjon! Üdv Papper |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 65
Hírnév szint: 5 ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Kösz az infókat. Azért kérdeztem mert hallotam h vannak olyan cégek pl plus500 ahol ha több ip-ről mész be 1 accountra akkor felhasználói szerződés megszegése miatt tiltanak. Legalábbis volt egy ilyen beírás, ezért kérdeztem h ez minenhol igy van e v csak itt.
Persze leszedném a metát ide nincs azzal gond csak példát mondtam. Köszi mégegyszer Üdv Papper |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Gondolom a Moneybookersre gondolsz. Jellemzően az MB-nek sokkal kevesebb szokott lenni a költsége, mint a számláról utalásnak. Nagy összegnél ez jelentős költségmegtakarítást jelenthet. Valamint az sem feltétlenül hátrány, hogy nem jelenik meg például a számládon a pénzmozgás, illetve az sem, hogy nem kínálod fel a számládon lévő teljes összeget, hanem csak annyit amennyi az MB-n van. Ez biztonságos. Ja és elég sok helyen elfogadják az MB-ről fizetést, sőt már adnak hozzá kártyát is, tehát ahol kártyával tudsz fizetni, ott megy az MB. Ezenkívül nincs fenntartási költsége, míg egy számlának általában van.
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Can I deposit money using PayPal, E-gold, or other Internet payments? No. In accordance with our anti-money laundering rules we are not allowed to accept such payments. Gondolkoztam, hogy megvariálom, mert nekem most számláról megy. De akkor mégsem lehet MB?
|
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Szenior tag
Elvileg a számlák átjárhatóak, de azt tudni kell, hogy természetesen, ha van egy micro-d és átállíttatod classicra, akkor annak a kondíciói lesznek.
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Köszi
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
A vita odáig fajult, hogy az akkor még egyetlen számlám felfüggesztésével fenyegetőztek, a lakcímemet kellett bizonygatnom, meg küldjek olyan számlakivonatot ahol nincsenek kitakarva a tranzakciók és az összegek... persze az utóbbit nem kapták meg. Igyekszem nem összeesküvés elméleteket gyártani (a 15. levélváltásnál már kezdtem úgy érezni, nem igazán szeretnék hogy az ügyfelük maradjak) és azt a konzekvenciát vontam le, hogy a new acc. team komplett idiótákból áll!
|
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 15
Hírnév szint: 3 ![]() |
Sziasztok!
Letöltöttem az Alpari MT4 demóját, de a tőkeáttét csak 1:100-ig változtatható. Az oldalukon meg azt írták, hogy 1:500-ig lehet. Tudom ha küldök a supportnak levelet átteszik (legalábbis ezt írták), csak nem értem.. ..aki demózott náluk szintén tapasztalt ilyesmit? |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
1 lot EURUSD 200 EUR Margin. Ez nekem 1:500-nak tűnik... Utoljára módosítva: Freon által : 2010-10-10 23:34 Oka: Nyitottam egy demo-t |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Az Alpari főként FX bróker (furcsa lenne ha nem erőltetnék a devizát ), csak pár hónapja vezették be a CFD-ket (a UK vonalon). A piacfigyelőn nyomsz egy jobb gombot és a Szimbólumok alatt találod az indexeket is.Ha nem tévedek nagyot, akkor az indexeket csak CFD formájában tudod kereskedni az összes brókernél. Amennyiben a részvények, határidő, olaj, áru, stb. hiányzik, akkor erre ott van pl. a Saxo. http://hu.saxobank.com/hu/pages/default.aspx http://www.budacash.hu/internetes-ke...a-cash-trader/ http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=2473 Persze a bőség zavarának megkérik az árát... |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 81
Azért írtam, hogy csak az FX-et és CFD-t erőltetik, mert a honlapjukon ezt a kettőt reklámozzák. De a MT4-ben az új chart-ra kattintva elsősorban csak Forex termékeket ajánl fel, egy indexet találtam: _NQ100. Ezek szerint ennyi a választék?
Korábban próbáltam még a Saxo bankot, ott volt választék bőven. Hátránya, hogy nem használ MT4-et (ez a kisebbik), illetve a demó csak rövid ideig áll rendelkezésre a demós account, pedig én épp középtávú stratégiát próbálnék (hetek, hónapok).
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 15
Hírnév szint: 3 ![]() |
Sziasztok!
Tudnátok egy kis infót mondani, hogy az Alpari (UK) MT4-es platform milyen megbízható élesben? Demóban most folyton azt írja ki "általános hiba" amikor kötni szeretnék. Volt már máskor is, hogy nem tudtam kötni, de akkor a szerverváltás helyrerakta. Volt már veletek is hasonló? Vagy ez ilyen általános? Köszi a választ! |
|
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#50 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Alpari, brókercég |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| (Alpari) MetaTrader beállítások | jevelley | Brókercégek | 3 | 2010-05-18 06:25 |