| Tőzsde Fórum |
|
|
#151 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 82
Hírnév szint: 1 ![]() |
AdmiralMarkets-en kereskedik valaki a million dollars pip robottal??? Van valakinek tapasztalata azzal a robottal kapcsolatba?
|
|
|
#152 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 25
sziasztok
Valaki aki a admirálnál van le tudná irni pontosan mi a 100/30-as margin call stop out az admirálnál mert nem tiszta teljesen . Ki szeretném probálni a zulut és ha mondjuk engedek 20 darab 0,1-es lotot akkor leköt 2 lot-ot tehát kb 2650$-t , ha a számlám mondjuk 5000$ és minuszba megyek 2350$-al és elérem ezt a 2650$-t akkor utána csak felszólit hogy fizessek be és 780-nál zár be mindent vagy el is kezd részlegesen zárogatni tehát mondjuk ha már csak 2000$-nál tartok akkor bezár párat és amikor eléri a 780$-t akkro zár be mindent ? |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#159 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 211
Hírnév szint: 2 ![]() |
Üdv
AM-el kapcsolatban szeretném kérdezni azoktól akik használják, hogy ajánlják-e daytradelésre is? Ahogy olvastam a fórumot páran írták hogy skalpolnak, szóval akkor feltételezem, hogy DT-vel se lenne gond. Én azért óckodom tőle, mert ugye nem fixek a spreadek, se standard számlán, se Pro-n és ezért előfordulhat, hogy a stopok és megbízások sem ott teljesülnek ahol szeretnénk. Na most ez daytrade-ben erős hátrány lehet, nem beszélve arról, hogy mivel nem fix ezért fajsúlyosabb hírek esetén kitágulnak rendesen a spreadek, ami elég erős negatívum daytrade-nél, esetleg tudtok erről mondani valamit? Én Tadawulnál vagyok most, és főleg a leglikvidebb párokon és indexeken kereskedem. Sokan írták róla, hogy mivel STP ezért befolyásolhatják a piaci árakat, de nincsenek náluk tranzakciós költségek. A másik problámám az Am-mel, hogy indexnél a minimális kötés 1 lot (tudom hogy ezt minden broker meghatározza a szabályzatában pl tadánál daxnál 1 lot= dax*25Euro), ezért lehet h az Am-nél kevesebb az értéke (pénzben kifejezve). Erről esetleg tud valaki infot? Ha nyitok náluk egy demo számlát , akkor az olyan lesz mint az éles am? tehát ott elvileg meg tudom nézni a kötésméreteket, instrumentumokat stb. |
|
|
|
|
|
#160 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 165
Idézet:
A pro-n bankközi spreadek vannak + comission ami még plusz 0.5 - 0.6 pipet tesz ki. usd ill gbp pároknál pl. A daxon 1 lot a minimum de az nem olyan sok 1 pont elmozdulás 1 eurot ér. Elemezni viszont a dax kerülendő mivel 24 órás chartot mutat ellenben a valódi dax 22 -08 között zárva van./mozgóátlagok stb fals értéket mutatnak emiatt/ Fajsúlyosabb híreknél ne dytradelj de inkább ne skalpolj mert csúnya vége lehet. üdv |
|
|
|
|
|
|
#161 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 36
Hírnév szint: 0 |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
Szenior tag
Üdv
Először is kössz a gyors válaszokat. Stratégiámban benne van hogy kerülöm a jelentősebb híreket, tehát előtte vagy zárok vagy nem lépek be, ez sztem alap daytradenél. Általában M5 és M15 ön kereskedek, m1-re szinte soha nem megyek. Ha AM-nél nyitok számlát akkor viszont elképzelhető, hogy a minimum 1 lot méret miatt nem tudok majd a kockázati szintemnek megfelelő pozit felvenni (pl daxon), de azért a demot tervezem kipróbálom (már ha megegyezik a valós számla működésével). Egyébként ha jól tudom akkor a Tadawul STP bróker, tehát csak közvetít a likviditást szolgáltató és a befektető között, ez azt is jelenti am h egyben market maker is? Mert akkor valóban belenyúlhatnak az árakba. Az ECN pedig közvetlenül kivisz a bankközire és azért olyan alacsonyak a spreadek, jól értelmezem? +comission, ahogy Gyula írta. Kicsit olyan érzésem van a pro számlával meg az AM-mel kapcsolatban, hogy 'ami bejön a réven az elmegy a vámon', gondolok itt arra, hogy sok a költség, hiába alacsony a spread, mert pl Tadánál nincs commission devizáknál, ti ezt hogy látjátok? |
|
|
|
|
|
#163 (permalink) |
|
Szenior tag
Még egy kérdésem lenne, ha nyitok számlát náluk akkor érdemes Moneybookers-et létrehozni és onnan utalni? Ezt egyébként úgy általánosságban is kérdezem, tehát éles számla nyitása esetén (bármely brókercégnél) érdemes-e MB-n keresztül intézni a tranzakciókat?, valóban biztonságosabb?, mert azért annak is megvannak a költségei.
|
|
|
|
|
|
#165 (permalink) |
|
Szenior tag
Épp hogy annyira nem vonz a dolog, csak biztonsági okokból akarnék vmi közvetítőn keresztül, ha AM nél lennék akkor biztos h az OTP számlámról utalnék énis, csak mondjuk egy Tadawulnál lehet h biztonságosabb lenne egy közvetítőn keresztük...
|
|
|
|
|
|
#167 (permalink) |
|
Szenior tag
Az arany számláról egyébként mi a véleményetek? Sztem sok értelme nincs, mert aki akar aranyba fektetni, az nyit egy pozit a felületen és kész, nem kell átvezetgetni a számlára a pénzt, bár talán költségeket tekintve lehet hogy úgy olcsóbb ha aranyszámláról fektet be valaki.
|
|
|
|
|
|
#168 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 18
Van valakinek tapasztalata am ecn számlával kapcsolatban? Hallottam olyat ha valaki elkezd pluszosan kereskedni akkor anomáliák lépnek fel.
Pl. egyszer csak minden ok nélkül lezárulnak a pozik vesztőben, és jön a dealing desk stb.
|
|
|
|
|
|
#171 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 23
Lassan 2 éve,hogy az Admiralnal (is) kereskedek.Igaz,hogy robotot nem használok,manuálisan kötök,de elég sokat.(Day trade)Néhány apró dolgot leszámítva -amit ők rögtön megoldottak,jóváírtak-soha semmi problémám nem volt sem a pozíciókkal,sem a kifizetésekkel.
|
|
|
|
|
|
#172 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 18
Köszönöm , nekem is van éles számlám de lassan váltanék az ecn számlára csak eddig nem mertem a fentiek miatt, meg valahol olvastam valami hansonló jelenségről. Eddig nekem se volt gondom de ez egy kis számla volt szerintem nem küldtek ki a picra a kötéseket , ezért érdekelt hogy ott mennyire profi.
|
|
|
|
|
|
#173 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0 ![]() |
Szeretném felhívni a figyelmet az AM friss, cseppet sem korrekt lépésére:
"Dear..., We would like to inform you that starting from 18th of March, 2012 the swap rates for EURCHF currency pair on all types of live and demo trading accounts will be changed according to the current conditions on the global financial markets. New swaps are indicated in the following table: Currency pair Swap Long (Buy), in points* Swap Short (Sell), in points* EURCHF -1.63 -0.19 * 1 point = 0.0001 Best Regards, Admiral Markets Technical Support Team" Nem a változtatással van probléma, (bár egy kicsit erős a -0.002-ről -1,63-ra emelni a long swap-ot, de megtehetik), hanem azzal, hogy ezt a cseppet sem elhanyagolható infót pénteken délután küldték ki 17:47-kor. Írtam nekik levelet, nem válaszoltak, ismerőseim hívták őket, nem tudtak reagálni, mondták, hogy utána néznek, nem hívták vissza. Mikor újra felhívták az AM-t, arra sem tudtak reagálni, hogy a bentlévő kötéseknél is fog e módosulni a swap. Ezen túl az elmúlt 1-2 hónapban egyre többször tapasztaljuk a stopvadászatot, illetve más érdekes dolgokat. Volt, hogy S/T módosításnál vagy stop elérése nélkül is zár kötést. 3 éve dolgozunk az AM-ral, korábban soha semmilyen problém nem volt, de sajnos az elmúlt 1 évben egyre több és durvább.. Tudom, hogy néhány hete a PSZÁF is elkezdett kutakodni a cégnél, gondolom nem ok nélkül.... |
|
|
|
|
|
#174 (permalink) | |
|
Vendég
Összes hozzászólás: n/a
|
Idézet:
Én személy szerint nem pártolom a robotokat, én saját magam híve vagyok, és tartom magam a stratégiámhoz és így elég szép profotokat tudok elérni. Nekem még sosem voltak anomáliák. A kereskedésbe bele kell kalkulálni a benfentes kereskedők játékát is. pl van egy erős ellenállás szint fölé teszünk egy vételi megbízást pl 20 pontra ez egy idő után teljesül hiszen eléri az ár, de utána bezuhan az árfolyam és kiüti az sl-edet. Ez nem anomália nem összeesküvés csupán csak a bennfentesek játszottak kicsit, hogy magasabbról tudjanak shortolni, mert tudják hogy a kezdők nem mindig várják meg a visszatesztet, és rengeteg megbízás van egy adott szint fölött amit be tudnak kaszálni. |
|
|
|
|
#175 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
kár azt a charton keresni
|
|
|
|
|
|
|
#176 (permalink) | |
|
Vendég
Összes hozzászólás: n/a
|
Idézet:
És a tréderjelöltek nem győzik tele tömni a kereskedő szoftverüket különböző indikátorokkal ettől csodát várva. Például egyik ismerősöm is így csinálta keresett stratégiákat a neten ugye nem nehéz találni akár 1000 db ot is, leszedte a neki tetszőt felpattintotta az mt4 be és úgy nyomta mint ahogy a mellékelt képeken és leírásokon látta ![]() Nem is kell mondanom hogy rögtön óriási - ba verte a számláját, és nem magában hanem az x ember által felrakott stratégiát okolta a - aiért! "netes ismerős" Küldött is nemrég képeket arról hogy hogy néz ki neki a platformja hát ha azon nem volt 20 fajta indikátor akkor egy sem nem láttam a chartot tőlük Nem sokára felrakom ide a képet! Miután mondtam hogy balfasz kérdezte hogy én miket használok és teljesen ledöbbent mikor azt mondtam neki, hogy nagyon maximum rsi-t amúgy semmit.
|
|
|
|
|
#177 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 25
Maximálisan ajánlott brókercég, nekem 1 bajom van vele: 23 óra környékén van pár szerver leállás vagy vmi hasonló, a lényeg hogy elcsúszik az idő, és nem akkor zár a gyertya mikor idő van, hanem mondjuk 3-10 perccel később stb.. de gyorsan helyreáll, am meg teljesen jó, én úgy csinálom hogy 3-4 másik demo számlán elemzek, igy nem zavaró az a kicsi elcsúszás éjfél körül...
|
|
|
|
|
|
#179 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 27
Nemrég kezdtem el tesztelni a pro számlát, a lassulásról így még nem tudok véleményt mondani, de adatkimaradásról igen, folyamatosan hiányoznak M1 gyertyák, ez így nem szép.
Képet hogy tudok feltölteni? |
|
|
|
|
|
#180 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Sziasztok! Ezt a kérdést több topikban is fel fogom tenni, úgyhogy sry, ha találkoztok vele még. A lényeg, hogy kb 1,5 éve foglalkozom a forexxel, és most elérkezett az idő, hogy egy "kisebb-nagyobb" összeget tegyek fel. Jelenleg Alparinál és Admiral Marketsnél van éles számlám. A pénzt, ami felteszek, Édesanyámtól fogom kapni. Szeretném tudni, hogy a pénz, amit kifizetnek, azt kinek a zsebéből fog kikerülni. A bankokéből, akikkel a bróker kapcsolatban áll, vagy a brókeréből. Úgy számoltam, hogy havi kb 1000 eurót tudnék összehozni, ami természetesen egyre emelkedne, ahogy növelem a tőkét/tétet. Ha mondjuk havi 2000 eurót csinálok minden hónapban, akkor mennyire reális, hogy nem fognak valahol valahogy elgáncsolni, és mia a garancia arra, hogy a pénzemet megkapom. Alparinál retail, Admiralnál pro számlám van. Alparit ajánlották megbízhatóbb cégnek, tőlük ugyan még nem utaltam vissza, viszont Admiralhoz nem mernék nagyobb pénzt feltenni, mert a weboldaluk sem valami uptodate, ami számomra azt jelentheti, hogy nem éri meg nekik időt/munkét már belefeccölni.
Célom a dukascopy, de oda 5000 euró kellene (nem svájci állampolgároknak) minimum. Szóval Édesanyám pénzét semmiképpen nem akarom valami gliccs folytán elveszíteni. Előre is köszönöm szépen a válaszokat. |
|
|
|
|
|
#181 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 76
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#182 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Igazad van, nem vagyok profi, de a 1,5 év az 1,5 év. Sokat demoztam, és élesben is nyomom már kb 1 éve kis tőkével. Nem 600 féle technikát használok, csak egy-két jól beváltat, fix stoppal, + -ban BE, és az elmúlt hónapok eredményei azt mutatják, hogy ideje tovább lépnem. Mindent ugyanúgy csinálok majd, mint eddig, csak nagyobb tőkével. Tudom, hogy ezt most nehéz elhinni, de a találati arányom 90%. Hidd el, nem kockáztatnám Édesanyám pénzét, ha nem lennék biztos a dolgomban. Egy dologtól tartok, és azt feljebb leírtam. |
|
|
|
|
|
|
#183 (permalink) |
|
Tag
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a mínuszt is pluszba hozom, tehát ezt beleértve 90%, vagyis tulajdonképpen mondhatni, hogy vesztes trade-em van, vesztes napom nincs.
A tervezett jövedelem megvan (én pontokban számolok), a különbség annyi lesz, hogy nem micro, hanem mini lottal fogok nyitni. Csak sajnos a brókercégek hátteréveel nem vagyok pontosan tisztában, hogy mi és ki mozgatja a pénzt, amit én keresek, az tulajdonképpen kinek a pénze. Gondolom a bróker nem szeretne folyamatosan kifizetni a saját pénzéből. |
|
|
|
|
|
#184 (permalink) |
|
Tag
Jó hát ha így van annak nagyon örülök, és drukkolok természetesen. Viszont most csúnyát fogok kérdezni és csúnyán. Mit érdekel téged, hogy a pénz honnan van, mi mozgatja, stb. Hidd el, hogy senki nem fogja pontosan elmondani, mert szinte senki nem látja át pontosan. Állandóan visszatérő vita az ECN kontra MM, közben szerintem igazi ECN-t senki nem látott, csak olyat aki poénból azt mondja magáról hogy ECN. Az árfolyamot pedig nem csak a kereskedők mozgatják, hanem a reálgazdaság is nyilván. Tehát amikor nyersz, az nem feltétlenül egy másik kereskedő vesztesége. Tényleg kár ebbe belemenni szerintem.
Egy brókert pedig végképp nem az határoz meg, hogy kifizet e téged vagy sem. Nyugodj meg minden valamire való bróker ki fog fizetni. Az odébbteljesülések, meg a szerverleállások, meg egyéb dolgok lesznek azok, amik igazi kihívást jelentenek majd neked. Ezért mertem azt feltételezni, hogy nincs elég tapasztalatod. Ha most alparinál van micro számlád, akkor azt javaslom váltsál classicra, és ne variáljál. Bőven elég lelki teher lesz neked 10X annyi pénzzel kereskedni mint eddig. Admiral sem rossz, bár ők azért odébbteljesítgetnek szépen. Ha ez téged nem zavar, akkor ott sincs olyan rossz helyen a pénzed. Komolyan mondom, hogy kár ezen ennyi agyalni. Nyilván ha egy marson bejegyzett brókercégről beszélnénk, akkor nem ezt mondanám, de ezek olyan cégek, hogy ha holnap reggel 8kor nem látod a weboldalukat, és nem fizetnek ki, akkor sem neked, sem édeasanyádnak, sem nekem nem pár ezer eurós problémáink lesznek
|
|
|
|
|
|
#185 (permalink) |
|
Tag
Styann01, egyáltlán nem kérdeztél csúnyát és csúnyán. Igazad van, a pénz tulajdonképpen csak fogalom. Csak az ember inkább bénázza el, mint hogy eltrükközzék tőle a pénzt, ami miatt csak azért aggódóm, mert nem az enyém (bár nem kell visszaadnom, de eredményt szeretnék felmutatni, és nem azt mondani, hogy ennyit meg annyit kerestem, csak nem fizetik ki, vagy megszűnt a számlám, vagy eltűnt a pénz a számlámról, stb). 2000 euróról van szó, ami tudom, hogy nem nagy összeg, és nem is az első hónaptól számolom az 1000 eurós jövedelmet, de belátható időn belül. Micro lottal megcsináltam a napi kb 1-3%-ot, ami havi szinten kamatos kamattal szép összeg. Havi 1000 eurótól kezdeném el kivenni a pénzt belőle, ami a jelenlegi fizum duplája, persze nem mind az 1000-et akarom kivenni, csak amire szükségem van, és így tovább. Volt, hogy kis tőkével (200 euró) is nyitottam mini lotot, és ha buktam, az mindig azért volt, mert pár pippel lejjebb kellett volna tenni a stoppot, csak a kis tőke miatt nem mertem. Ezért álltam vissza a micro lotra, a megfelelő stoppal, és úgy már működik. Ezért kell a nagyobb tőke. 200 euróból mini lotot nyitni sokkal nagyobb stressz, mint 2000-ből
![]() Egyébként rengeteg technikát átolvastam, kipróbáltam, nekem nem jöttek be, talán mert nem bíztam bennük, és az idők folyamán kialakítottam a sajátomat, minden tanultból lecsippantva valamit + sok megfigyelés. Gyakran volt, hogy órákig csak néztem a chart fejlődését, és megfigyeltem dolgokat. Szerintem minden technikának ez a lényege, és mindig mindenhol olvastam, hogy mindenkinek ki kell alakítania a saját stílusát. Egyébként kizárólag órás charton kereskedek, ami nagyfokú biztonságot és megbízhatóságot jelent, és nem kell a gép előtt ülni állandóan. Óránként rákukkantasz, és ha nincs helyzet, akkor lehet főzőcskézni, stb. Ajánlom mindenkinek. |
|
|
|
|
|
#186 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#187 (permalink) |
|
Szenior tag
A 2 másodperces pozinyitási / zárási idő sem pletyka sajnos.
Ami roppant kínos, ha valóban ecn a számlájuk. A holdon van szerverük ami kapcsolódik a bankközihez? Az új zélandi pepperstone hogy képes teljesíteni a megpízásaimat kevesebb mint fele annyi idő alatt? Sajnos azt kell mondjam semmivel sem jobbak az ecn mt4 számlák mint a régi MM -ek. Legalábbis a gyakorlat ezt mutatja. |
|
|
|
|
|
#188 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#189 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#192 (permalink) |
|
Tag
StuG: Nem gyorsabb a script, max. annak tűnik. Elvileg ugyanaz megy végbe, csak annyira nem nyilvánvaló mikor végzett a művelettel
Nekem nagyon régóta hangot ad a script amikor megnyomtam és amikor végzett, így nem verem át magam...
|
|
|
|
|
|
#193 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Javaslom a naplófájlod átnézését. Éles pro -ról van szó. 2012.05.02 08:13:54 '128785': order buy market 0.39 GBPUSD-Pro sl: 0.00000 tp: 0.00000 2012.05.02 08:13:56 '128785': order was opened : #12231101 buy 0.39 GBPUSD-Pro at 1.62282 sl: 0.00000 tp: 0.00000 |
|
|
|
|
|
|
#194 (permalink) |
|
Új tag
fentebb írtam, csak éles számlát lehet igazából tesztelni, a gyorsaságot pont nem, de pár dolgot igen, pl az ügyfélszolgálatot, a gyertyákat, adatkimaradásokat, amikor hiányoznak gyertyák, a tech supportot, szerverleállásokat, a chart külsejét a többi cégéhez viszonyítva, a spread nyitásait, ezek nagyon fontos dolgok, mielőtt élesben elkezdem. Egyébként a demon is néha van kb 2 mp a teljesülésig
|
|
|
|
|
|
#195 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Ügyfélszolgálatot szintén felesleges tesztelni, nyilván sehol sem fogják azt mondani hogy lelépünk a pénzeddel. Jó eséllyel mindenhol kedvesek, szolgálatkészek lesznek de nem barátkozni mész úgyse hozzájuk hanem kereskedni, mégpedig élesben kereskedni. |
|
|
|
|
|
|
#196 (permalink) |
|
Tag
Ez már másik fórumon is felmerült, hogy volt egy tüske demon, és valaki kérte, hogy állítsák vissza a poziját...ilyenkor nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Most komolyan gondold már át szolgáltató szemszögből. Van 1000 éles számla, és van 100.000 bohóckodó demo. Melyikbe fektetsz pénzt gépparkilag, ügyfélszolgálatilag, stb....ráadásul szerintem eleve nem ígér senki bármilyen supportot demó számlára
|
|
|
|
|
|
#197 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
De az ügyfélszolgálatból sokminden kiderül, mennyi idő alatt válaszolnak, meg hogy értenek-e egyáltalán a kérdéshez, mert láttam már olyat, akik 1 hónapig nem válaszoltak, utána pedig jó nagy baromságokat. Maga a chart letesztelésére jó a demo is. Meg a saját tesztelésedre is. Egyébként az Admirál ügyfelese a legkioktatóbb, beképzeltebb majom, akit valaha hallottam, pedig volt párral kapcsolatom. A levelemre, amit az M1 gyertyák rendszeres hiánya miatt írtam, ma jött meg a válasz: " A Metatrader 4 platform adatszolgáltatását a fejlesztő Metaquotes szolgáltató adja. Az esetleges kimaradásokért és kellemetlenségekért elnézését kérjük. Jeleztük feléjük a problémákat, a közeljövőben orvosolni fogják a hibajelenségeket. " |
|
|
|
|
|
|
#198 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Gyakran előfordul hogy más a demo chart egy -egy brokernél mert lefagy a szerver, hiányoznak a gyertyák és utólag sem pótolják. De ebből azt a következtetést levonni hogy szar a broker butaság hiszen jó eséllyel az éles chart nem hibás. Más szerverről kapja az adatokat stb. Saját, nem kevés tapasztalatból mondom. Az admiral ügyfelese és egyben facebook kezelője jó nagy tahó ez nem kérdés ![]() Ettől függetlenül az éles legyen stabil és ne a demo. |
|
|
|
|
|
|
#199 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#200 (permalink) |
|
Tag
Kicsit az az érzésem, hogy mindenki mindennel foglalkozik kivéve a kereskedési rendszerének csiszolása, és a vele járó mentális terhelés kezelése. Alapvető emberi tulajdonság a rajtunk kívül álló felelős keresése, a dolgok halogatása, addig is álombaringatás, stb... Van egy jópár neves brókercég, ki lehet választani a kondik alapján mi a jó. Mindegyiknek megvan a hibája, úgysincs tökéletes brókercég, csak olyan ami a kereskedési stílusunkhoz, és utalási szokásainkhoz, tőkénkhez stb-hez jobban igazodik.
Egyébként meg kábé két esetben lép az ember kapcsolatba az ügyfélszolgálattal...ha az utalás körül valami el lett rontva, gebasz van, vagy volt egy olyan brutál szerver kimaradás, vagy komoly hiba, ami miatt meglévő pozicióddal kapcsolatban jóvá kell írni valamit. Minden más esetben úgyis elhajtanak. Nem volt m1 gyertya? És? Nézd máshol. 3-5 pippel odébb teljesült a stop? És? Menj máshova kereskedni. Fel kéne fogni ezeket, és nem nyamnyogni. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Admiral Market, brókercég |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 5 (0 tag és 5 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|