| Tőzsde Fórum |
|
|
#2 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Mo
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() |
Én náluk vagyok és megvagyok elégedve velük.Bár kifizetésem még nem volt,de korrekt cégnek nézem.Demóban és élő számlán nem vettem észre lényegi lülönbséget.Spreadek változók,de jók.Külön tetszett mikor őket választottam hogy forint alapú számlát is lehet nyitni náluk.A kötések ott teljesülnek ahol kell.Kezdőknek is tökéletes választás.
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Vendég
Összes hozzászólás: n/a
|
Én most nyitottam náluk standard számlacsomagot 600 usd kezdőtőkével 200 * tőkeáttétellel! Demóban minden oké volt eddig ügyfélszolgálatuk rendben van mind telefon mind online csevegés esetén is! Kifizetésem még nekem sem volt! de az teccik hogy alacsonyak a spread-ek! Plussz nincs náluk minimum kivét annyit vesz ki az ember amennyit akar! 600 usd vel kezdtem és én napi 10-15 pip nyereséget realizálok 15*12.3 usd! Megvagyok velük elégedve eddig! De ez akor teljesedik be ha az első kifizetésem is minden gond nélkül fog menni!
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0 ![]() |
Egyetértek az elöttem szóló pozitív véleményekkel, de azért én sokallom a befizetés jóváírásának átfutási idejét. Ha az OTP-s számlájukra befizetsz egy összeget akkor azt 24 órán belül ( pontosabban 15-30 óra ) teszik csak elérhetővé számodra.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Szisztok!
Ma reggel ledöbbentem! Az Admiralnál van demo számlám, és ma reggel EURUSD-n a 7:28 as M1 es gyertya amelyik 1,3441 en zárt és a high 1,3442 volt leverte a 1,3443 on levö stoppomat!!!!!!!!!!!!!! Sok helyen olvastam már, hogy a market makerek manipulálják az árakat, de nem hittem el, ezt viszont a saját szememmel láttam! Én biztos, hogy ezek után nem nyitok éles számlát náluk! |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Új tag
Hát ezt nem hiszem el!
Mire megirtam az elözö üzenetemet, addigra a 7:47 -es M1 es gyertya, amelyik 1,3443-on zárt és a high 1,3449 volt, leverte a 1,3450-re állitott stoppomat!!!!! Ez már azért nem véletlen!!!!!!! ![]() ![]() Eddig is gyanús volt néhány mozgás, de most már biztos, hogy valami nem stimmel az Admiralnál! |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 44
Én is az Admirálnál vagyok,de a hiba az ön készülékében van!
![]() Az Eurusd ilyenkor reggelente a spread 2,tehát ha 1,3451 lett volna a stopod,akkor is kivett volna! Szerintem nézz utána mi is az a spread,és a stopodhoz mindig add hozzá a spread-et!! Hozzá téve,nekem élő számlám van az emlitett brókercégnél! |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.379
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 44
Google a barátod!
Kb 1 percembe került mire megtaláltam: http://codebase.mql4.com/6437 De van több is,ha veszed a fáradtságot,hogy keresgélj!
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Vendég
|
Idézet:
Nekem is van élő számlám admiralnál és semmi problémám sincs velük nap mint nap daytradelek 4 devizapárral egyszerre, de eddig semmilyen hibát nem vettem észre. Nézd meg hogy mennyi az adott devizapár után a spread, mert van olyan amelyiknél 20 is megvan, egy bizonyos napszakban. olyanokkal kereskedj olyannal amelyiknek kicsi a spreadje, pl neked ajánlom az usd/jpy lassan mozgó devizapár 6-22 ig 1 a spread, vagy eur/usd ott is egy a spread de ez gyorsabban mozog nem ajánlom kezdőknek. Nem kell spread indikátor az hülyeség, mikor belépsz előtte kiírja hogy mennyi értelem szerűen pl usd/jpy 82.71/82.72 kettő közti különbsége azaz 1. Am admiral a kifizetéseket napon belül intézi befizetés több ideig tart mint ahogy ők kifizetnek. Korrekt megbízható cég. |
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Vendég
|
Hédi ajánlom neked még ezt az indikátort!
Nincs benne a meta trader platformban de nagyon hasznos indikátor! innen tudod letölteni: http://codebase.mql4.com/7107 itt van hogyan kell használni: http://www.forexbazis.hu/forex-oktat...mok-hasznalata és: http://www.forexhunter.hu/index.php/halado/indikatorok Meg kell tanulni használni én szinte csak ezt használom + rsi és naponta kb duplázom a számlámon a tőkét. + nem árt ha híreket is olvasgatsz és tudod hogy hogyan hat az adott devizapárra: Híreket itt: http://www.globalfx.hu/phpnew/links/...lang=hu&type=1 Nagyon röviden ennyi. |
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Új tag
Köszönöm a felvilágositást!
Az Mt4 preciz müködésével még nem vagyok tisztában, ezúton megkövetem az Admiral Markets-t és mindenkit, akit sziven ütött az elhamarkodott hozzászólásom! Kedves Hunter008, megnézem, amit ajánlottál és majd megirom, hogy mik a tapasztalataim, köszi szépen!!! |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Szenior tag
Most csörgött rám az egyik ismerősöm és szólt, hogy az Admiralnal is nyitható ECN számla Pro néven. Én még nem néztem utána, hogy mik a kondik, de ő náluk van néhány éve és esküszik rájuk. Csak ha valakit érdekeli.....
|
|
|
#21 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Jelenleg Győr.
Összes hozzászólás: 118
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
![]() Utána is néztem, mi a különbség, mert ezzel nem voltam tisztában. Ezt találtam a kondíciókról kis keresés után: http://www.admiralmarkets.hu/trader/pro-cspecs/ |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
A saját tapasztalatom egyenlőre csak a demora korlátozódik ennél a cégnél. Az rendben és stabilan fut, vagyis odafigyelnek erre is.
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 16
Hírnév szint: 2 ![]() |
Szevasztok
Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ugyanarra a regisztrációra több, éles, különböző számlát nyitni. Ez azért lenne fontos, mert szeretnék "robottal" is kereskedni, és manuálisan is. Csak ha a robot záró szignált ad, akkor az összes nyitott pozíciót bezárja. Ezért kellene külön számla. Mert ugye ugyan az a személy csak 1-szer regisztrálhat. Vagy nem?? :S |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Új tag
Tudom, már megkérdeztem de nincs válasz. A legutóbbi hozzász. tavaly júliusban volt, úgyhogy ott nem is fogok választ kapni. Amúgy az előző kérdésemet csak kimásoltam onnan 8-)
http://forum.fxservice.com/showthread.php?t=4691 |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Hát nem is a fórumon kell kérdezgetni, hanem felhívni őket vagy e-mailt írni. tel.: +36 1 700 1000 fax: +36 1 700 1001 e-mail: info@admiralmarkets.hu Egy ügyfélszolgálat soha nem a cég fórumán fog elsősorban válaszolni.
|
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Új tag
Nah, megkérdeztem. Válasz:
"Ügyfeleink az első számla megnyitását követően, saját maguk által gyakorlatilag korlátlan számú valós számlát nyithatnak a Kereskedőtérben. Az így megnyitott számlák teljes mértékben önállóak, az azokon lévő betétek és pozíciók egy másik, ugyanazon ügyfél nevén lévő számlán lévőkre semmilyen hatással nincsenek." De királyság. 8-D |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 12
Megnéztem az élő számla infókat. Sztem az apeh kérdései kismiskák ezekhez képest. Nem értem, hogy mi közük van hozzá, hogy mennyi a jövedelmem, mennyi a megtakarításom, milyen a vagyoni helyzetem, vagyonom eredete, stb. Holott sztem bőven elég lenne az aláírással igazolni, hogy a vagyonom legális forrásból, nem pedig pénzmosásból származik.
Jó hogy azt nem kérdezik meg, hogy milyen gyakran élek házaséletet, mennyi időközönként lépek félre, stb. Még az is érdekes,hogy a kereskedés folytán a számlámon elhelyezett betét összegénél is érhet nagyobb veszteség, melyet aláírásommal szintén elfogadok. Hát bevallom ilyen adatkéréssel a saxonál és a fxcm-nél nem talákoztam. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
A bankközi piac legkisebb köthető mérete nem fél kontraktus? Lehet, hogy ez időközben lement 1 minilotra? |
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Az előző hozzá szólásodhoz meg annyit, hogy a számlanyitáshoz szükséges kérdéseket bróker szerintem maga határozza meg, de gyanítom, hogy a felügyeleti szervnek is igen komoly befolyása van rá. Ki tudja, hogy az Észt Pszáf miket ír elő nekik.
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Szenior tag
Szerintem a Pro-nak nincs külön demója. Amit te valószínűleg tesztelsz, az Admiral MetaTrader demója. Egyébként a Pro számlánál, ahogy látható a kondíciókból nincs 1-2 pip a költség hanem jóval kevesebb. Például Standard számlán az Eurusd 1-2 pip között, a Pro számlán meg 0,15 a legkevesebb. Tehát egy tizede csak a spread a Pro-n.
|
|
|
#41 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 23
Idézet:
Devizára én is az Admiralnál vagyok,rossz tapasztalatom még nem volt. |
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
Lehet pro demot is tradelni. Számlanyitás/számlatípus és ott kell kiválasztani a standard, mini, pro közül amelyiket akarod és milyen devizanemben. Hátránya lehet ennek a számlának, hogy "csak" 27 devizapár tradelhető, nincs index, részvény, határidő, fémek, mint a standardnál. Amúgy utána néztem , és továbbra is 1/2 kontraktus (5_lot) a bankközin a minimum kötésméret. Tehát ebből adódóan nem lehet igaz, hogy azonnal a bankközire menne az ennél kisebb megbízás. Ergo nem a bankközin kereskedsz, sztem inkább csak egy marketing ize van az egésznek. Persze ettől függetlenül még lehet gyorsabb a pro servere, mint a standardé. Persze nem is igazán ez a lényeg, hanem: Jól kell kezelni a tradek kockázatát, valamint az ebből származó profitot vissza tudjad utaltatni )Más: Sikerült már valakinek visszautaltatnia a saját számlájára? Egyáltalán mi a visszautalás menete. Esetleg otp-ben személyesen is fel lehet venni, vagy csak bankszámlára utaltatni. Azért kérdezem , mert 2 helyen két féle infóra emlékszem. |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
Tetát mint írtam sok különbség nincs a spreadek tekintetében 0,52+0,544= 1,064 A gbpjpy és a hasonlóaknál természetesen jelentősbben alacsonyabb a pro költsége, főként, ha skalping tradelést csinál vki. A S/L és T/P is teljesen szűkre, majdnem az aktuális árfolyamra rakható. |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Azt sem nagyon találom, hogy külön demója lenne a Pronak. Én csak Metatrader4 demót látok. Miben különbözik a Pro metatraderje? 5 tizedes van, vagy mi másban? Egyébként a költségek tekintetében igazatok van, valóban van még jutalék a spreaden kívül. Kicsit felületesen néztem át. ![]() Egyébként nem olyan kevés a 27 devizapár, meg azt is vedd figyelembe, hogy most történik a számla bevezetése, tehát gondolom, majd folyamatosan bővítik az instrumentumokat. A No Dealing Desk itt konkrétan nem azt jelenti, hogy egyből kimegy az ajánlat a bankközire, de valószínűleg nem nyúlnak bele az ajánlatokba azért, hogy házon belül kössék be. Nyilván úgy működik, hogy egybegyűjtik az ajánlatokat, de csak abból a célból, hogy meglegyen a megfelelő kötésméret. Ezután már kimehet a banközi piacra.
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 23
Sidius,
Az Admiral honlapján a jobb felső sarokban találod a Kereskedőtérbe a belépést,regisztráció után tudod kiválasztani a Pro Demo számlát. Boros, Miért nem jó a bankszámla,a kp.felvételnél ugyancsak azonosítás után jutsz a pénzhez,nem érdemes bonyolítani szerintem.A bankszámlás visszautalás rendben. |
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
Vendég
|
Idézet:
Van demója a pro számlának is mint az előttem hozzászóló is írta kereskedőtérben lehet külön nyitni, aztán metatraderben belehet lépni vele. És tényleg egészen barátságosak a spread ek. |
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
Szenior tag
Köszi. Az oké, be vagyok regisztrálva náluk, meg tesztelem is Metatraderüket. Csak az érdekelne, hogy miben különbözik a Pro alatt futó Metatrader? Érdemes e letöltenem, tesztelés céljából. Ha valaki használja már és van összehasonlítási alapja a sima Meta és a Pro Meta között akkor ezek a tapasztalatok érdekelnének!
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Vendég
|
BOROS:
"Más: Sikerült már valakinek visszautaltatnia a saját számlájára? Egyáltalán mi a visszautalás menete. Esetleg otp-ben személyesen is fel lehet venni, vagy csak bankszámlára utaltatni. Azért kérdezem , mert 2 helyen két féle infóra emlékszem. " Igen vissza is lehet utalni, kereskedőtérben akármien számlaszámra, vagy fel is veheted náluk pestenaz irodában ha akarod. Nekem Otp-nél van számlám, és felvételi igényem után kb 30 perccel már a számlámon volt a pénz fillérre pontosan. Szóval nincs semmi gond a kifizetéssel. |
|
|
|
#50 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
![]() Összeségében pozitív kép alakult ki bennem az AM-ról. valszínű hamarosan nyitok egy liv pro számlát náluk. |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Admiral Market, brókercég |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 6 (0 tag és 6 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|