Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2011-01-17, 20:40   #1 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 112
Hírnév szint: 2
recefyce a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás "Top lista" /Bróker cégek, online kereskedéshez, népszerűség szerint../

Arra gondoltam, hogy ha mindenki legalább csak annyit tenne közzé, hogy melyik bróker cégnél van regisztrálva, abból egy idő után csak-csak körvonalazódna valami. Hiszen elvileg minden kereskedő választása mögött akad némi kutatómunka, esetleg tapasztalat is, ami alapján meghozta döntését,így talán eléggé releváns listához juthatunk.
/A kiértékelést bizonyos időközönként beírom ide../
recefyce nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-17, 21:02   #2 (permalink)
Új tag

Hely: Makó
Összes hozzászólás: 16
tamastomi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
recefyce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Arra gondoltam, hogy ha mindenki legalább csak annyit tenne közzé, hogy melyik bróker cégnél van regisztrálva, abból egy idő után csak-csak körvonalazódna valami. Hiszen elvileg minden kereskedő választása mögött akad némi kutatómunka, esetleg tapasztalat is, ami alapján meghozta döntését,így talán eléggé releváns listához juthatunk.
Hello!

Én az X-Trade Brokersnél vagyok. Teljesen meg vagyok velük elégedve.

Üdv. Tamás.
tamastomi nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2011-01-18, 09:30   #3 (permalink)
Szenior tag

Hely: Jelenleg Győr.
Összes hozzászólás: 118
silverspeed már nem kispályás.silverspeed már nem kispályás.silverspeed már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
recefyce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia
Ha lúd akkor legyen kövér alapon:
Szerintem ne elégedj meg annyival ,hogy ki kinél van, és majd kirajzolódik alapon! Nyugodtan oda lehet írni, hogy miért azt választottad, ott tervezed a maradást a következő 1-2 évre , és mi mindennel kereskedhetsz stb.

Pl.: Esetemben: Főként Erste netbrókert használom.
Azért választottam, mert amikor utána néztem, ez tűnt a legkézenfekvőbbnek az árakhoz viszonyítva és nem utolsó sorban a kényelmi szempontokat.
Pl.: Alacsonyabb kezelési díjakkal szerződtettem a "rendes" számlához viszonyítva. Mint bank erre váltottam, és ingyenes az átvezetés a két számlám között mindig. Illetve akkori szemmel a lényeges dolgok szerepeltek: magyar tőzsde, befektetési alapok, államkötvények, certifikátok!
Ha bármi gondom van, akkor csak "leugrok" a szomszédba, ahol a bank van.
( Bár lassan váltanék brókert , mert amit nyújt, kezd kevés lenni nekem Pl.: Néha néha ránéznék a devizapárokra, nyersanyagok továbbra is érdekelnek, illetve amint lesz egy kis szabadidőm, utánanéznék külföldi piacoknak is { akár amerikai,-és ázsiai piacok}.
Illetve ami miatt még váltanék, az az ,hogy "lespóroljam" a real time adatok díját, hiszen millió +1 brókernél már alap, benne van a szolgáltatásba. ( Nem mintha olyan magas lenne, de attól még plusz költség, és mivel most kevesebb pénzzel kereskedek, így nagyobb hányadot tesznek ki a költségek a bevételből.)
silverspeed nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-04-01, 21:17   #4 (permalink)
Tag

Zeeman logója

Összes hozzászólás: 79
Zeeman már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Zeeman már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Magyar piacon:Én a Portfolio-nál voltam ami ugye az Erste külsőse! Az előnye a folyamatos netes videós képzés volt amiből van bőven és kb 1-2 naponta valamelyik brokerjük elmagyarázza hogy mit miért csinál és hogyan! Sokat tanultam ott de egy idő után a magyar piac kezdett kicsi lenni és érdekelt a deviza!
A Portfolio Traderszoba szolgáltatásait most nem is említeném! Szóval amennyire körbenéztem, ők adták kezdőként a legtöbb tudást! Jó részét most is használom!!
Persze van olcsóbb is de a díjaik kedvezőek és a hozzáadott érték fontos volt!

Forex: FXPRO-nál vagyok! Elhűlve nézem a magyar brókereknél a 4-5 PIP-es spread-eket mikor én 1.5-2vel kereskedek!! Nah jó, én napon belül kereskedek és skalpolok, így fontos a költség na de akkor is...
Nah meg persze SEMMI más költség nincs! De ez külföldi brókereknél (forex piacon) teljesen természetes!
Oda-vissza utalással semmi gond! Persze a kiléted igazolását el kell küldened első alkalommal...
Régi 2011-04-18, 14:45   #5 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
tipe a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Goldforex.

Van Dealbook360, Trading Station II (közvetlen devizapiac), metatrader, mindenhol 1,5-2 pip az EURUSD, van vagy 3.000 instrumentum, minden gond nélkül.

Én a Dealbookot használom, a többiről nemtok nyilatkozni. Azért választottam őket, mert mind telefonon, mind személyesen nagyon segítőkészek, közvetlenek voltak, meg tudok bízni bennük, ráadásul naponta 3-4 órás ingyenes trading room szolgáltatásuk van! /ja csak akkor, ha nagyobb számlát nyitsz, jelenleg 10.000 USD, tavaly még 5.000 USD fölött is ingyenes volt/

Egyedül a hazautalás kerül pénzbe, valami 5-10€ alkalmanként, de szerintem ez abszolút belefér.
tipe nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-04-28, 10:35   #6 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
Trend76 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én a Tadawulnál vagyok egy menedzselt számlás történetben. Abszolút elégedett vagyok velük, panaszra idáig nem volt okom.
Trend76 nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
brókercég, legjobb brókercég, választás

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Online kereskedés Petr Tengerentúli tőzsde 43 2011-08-04 13:29
Lósport, avagy a legcsodálatosabb "állat?" ami a Földre született? sidius Csevegés 8 2010-06-12 14:54

A pontos idő 08:26 , a GMT +1 időzóna szerint.