| Tőzsde Fórum |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 112
Hírnév szint: 2 ![]() |
Arra gondoltam, hogy ha mindenki legalább csak annyit tenne közzé, hogy melyik bróker cégnél van regisztrálva, abból egy idő után csak-csak körvonalazódna valami. Hiszen elvileg minden kereskedő választása mögött akad némi kutatómunka, esetleg tapasztalat is, ami alapján meghozta döntését,így talán eléggé releváns listához juthatunk.
/A kiértékelést bizonyos időközönként beírom ide../ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Új tag
Hely: Makó
Összes hozzászólás: 16
Hírnév szint: 2 ![]() |
Idézet:
Én az X-Trade Brokersnél vagyok. Teljesen meg vagyok velük elégedve. Üdv. Tamás. |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Jelenleg Győr.
Összes hozzászólás: 118
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Ha lúd akkor legyen kövér alapon: Szerintem ne elégedj meg annyival ,hogy ki kinél van, és majd kirajzolódik alapon! Nyugodtan oda lehet írni, hogy miért azt választottad, ott tervezed a maradást a következő 1-2 évre , és mi mindennel kereskedhetsz stb. Pl.: Esetemben: Főként Erste netbrókert használom. Azért választottam, mert amikor utána néztem, ez tűnt a legkézenfekvőbbnek az árakhoz viszonyítva és nem utolsó sorban a kényelmi szempontokat. Pl.: Alacsonyabb kezelési díjakkal szerződtettem a "rendes" számlához viszonyítva. Mint bank erre váltottam, és ingyenes az átvezetés a két számlám között mindig. Illetve akkori szemmel a lényeges dolgok szerepeltek: magyar tőzsde, befektetési alapok, államkötvények, certifikátok! Ha bármi gondom van, akkor csak "leugrok" a szomszédba, ahol a bank van. ( Bár lassan váltanék brókert , mert amit nyújt, kezd kevés lenni nekem Pl.: Néha néha ránéznék a devizapárokra, nyersanyagok továbbra is érdekelnek, illetve amint lesz egy kis szabadidőm, utánanéznék külföldi piacoknak is { akár amerikai,-és ázsiai piacok}.Illetve ami miatt még váltanék, az az ,hogy "lespóroljam" a real time adatok díját, hiszen millió +1 brókernél már alap, benne van a szolgáltatásba. ( Nem mintha olyan magas lenne, de attól még plusz költség, és mivel most kevesebb pénzzel kereskedek, így nagyobb hányadot tesznek ki a költségek a bevételből.) |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Magyar piacon:Én a Portfolio-nál voltam ami ugye az Erste külsőse! Az előnye a folyamatos netes videós képzés volt amiből van bőven és kb 1-2 naponta valamelyik brokerjük elmagyarázza hogy mit miért csinál és hogyan! Sokat tanultam ott de egy idő után a magyar piac kezdett kicsi lenni és érdekelt a deviza!
A Portfolio Traderszoba szolgáltatásait most nem is említeném! Szóval amennyire körbenéztem, ők adták kezdőként a legtöbb tudást! Jó részét most is használom!! Persze van olcsóbb is de a díjaik kedvezőek és a hozzáadott érték fontos volt! Forex: FXPRO-nál vagyok! Elhűlve nézem a magyar brókereknél a 4-5 PIP-es spread-eket mikor én 1.5-2vel kereskedek!! Nah jó, én napon belül kereskedek és skalpolok, így fontos a költség na de akkor is... Nah meg persze SEMMI más költség nincs! De ez külföldi brókereknél (forex piacon) teljesen természetes! Oda-vissza utalással semmi gond! Persze a kiléted igazolását el kell küldened első alkalommal...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0 ![]() |
Goldforex.
Van Dealbook360, Trading Station II (közvetlen devizapiac), metatrader, mindenhol 1,5-2 pip az EURUSD, van vagy 3.000 instrumentum, minden gond nélkül. Én a Dealbookot használom, a többiről nemtok nyilatkozni. Azért választottam őket, mert mind telefonon, mind személyesen nagyon segítőkészek, közvetlenek voltak, meg tudok bízni bennük, ráadásul naponta 3-4 órás ingyenes trading room szolgáltatásuk van! /ja csak akkor, ha nagyobb számlát nyitsz, jelenleg 10.000 USD, tavaly még 5.000 USD fölött is ingyenes volt/ Egyedül a hazautalás kerül pénzbe, valami 5-10€ alkalmanként, de szerintem ez abszolút belefér. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| brókercég, legjobb brókercég, választás |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Online kereskedés | Petr | Tengerentúli tőzsde | 43 | 2011-08-04 13:29 |
| Lósport, avagy a legcsodálatosabb "állat?" ami a Földre született? | sidius | Csevegés | 8 | 2010-06-12 14:54 |