| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0 ![]() |
üdv mindenkinek!
Érdekelne, hogy milyen tapasztalattal rendelkeztek ezzel a brókercéggel! Néhány éve működik, de a biztonság kedvéért szeretnék többet tudni róla, mielőtt pénzt tennék bele! Érdekes hogy van nekik 5dollar No Deposit Bonus, 25% Deposit Bonus, Affiliate program (aki esetleg nyitni szeretne számlát ott, akkor az affiliate code-hoz: ytt köszi) Cent alapú számlákat is lehet nyitni, tehát elég 10-20 dollárt be tenni (1000-2000cent) és már lehet is kereskedni! Akinek van valamilyen tapasztalata, az írjon! Köszi!
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Hírnév szint: 2 ![]() |
ROBOFOREX!!!jó, vagy rosz?!
Szia Zsolti84 Nekem kb. 2 hónapja van roboforex MT4 platformom . Már két hete élőkereskedésben egy robotom megy rajta . Próbaképpen utaltattam pénzt moneybookersre , fél nap alatt elbírálták és elküldték . A befizetéskor egyből hozzáteszik a 25% bónust . Eddig csak jót tudok mondani róluk a saját tapasztalataim által . Én 11 dolcsival kezdtem náluk és a cent alapú kereskedés , kitűnő lehetőség a kisebb pénzű embereknek . Azt szeretem bennük hogy telefonról is lehet ráutalni . Szóval , próbálhatod nyugodtan ha akarod . Sok pipet , és sikeres kereskedést . |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0 ![]() |
köszi a válaszod! Én is nyomom rajta a demót...vagyis azt a no deposit bónuszos kereskedést, és utaltam is már át a moneybookersre tőlük!
egyenlőre nekem is csak jó véleményem van róluk! Hamarosan én is teszek rá pénzt, de előbb még várok, hogy többen is megerősítsék a jó tapsztalatot! ![]() Neked is sok sikeres kereskedést kívánok, és ha van valami új híred velük kapcsolatban (inkább a rosszabbak érdekelnének, nehogy mások is bele essenek), akkor írd ide! csáo!
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Hírnév szint: 2 ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| bróker, roboforex, tapasztalat |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Menjek, vagy maradjak? - MANYUP | dolgozó | További befektetési formák | 39 | 2012-01-11 23:03 |
| EQUITAS vagy ERSTE ? | Stockwalker | Brókercégek | 10 | 2011-01-22 22:33 |
| V vagy W ez itt a kérdés | Pancser | A kategóriás részvények | 1 | 2010-01-25 07:51 |